自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

牛年勳章

tingtingMeow 發表於 17-6-6 21:42
可以推介或 share link 嗎?

【夏季麻将凉席沙发垫夏天坐垫竹凉席垫防滑欧式布艺贵妃坐垫子定做】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yp.com/h.RXgUjo?cv=GEP1ZwpxbGo&sm=f8225c ,或复制这条信息¥GEP1ZwpxbGo¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

45x45 一個id 拍一個 only5元人民幣包寄到集 ,其他尺碼替朋友落單都話ok的

侯爵府

tingtingMeow 發表於 17-6-8 08:49
我岩岩淘左間。 我試完再 share 比你地知好唔好用

可唔可以share 條link, 運費貴唔貴?

大宅

jellyfish1989 發表於 17-6-7 23:03
吉之島有

唔該晒

大宅

csc_cherry_chan 發表於 17-6-7 21:03
是否嚟張?
用咗會涼啲?

呢隻唔夠涼。 個人感覺

大宅

winner128 發表於 17-6-8 09:40
可唔可以share 條link, 運費貴唔貴?

我淘左番黎, SO FAR 涼過啡色個張。
我買左3 張 2 張單人床。 一張雙人床。加埋 302RMB , 運費200 內。因為我集運。 唔記我2幾錢。 不過D席真係重既。

【麻将席竹凉席竹席凉席1.5可折叠1.8m宿舍单人床学生1.2米床席定做】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8mLJ4n?cv=qCNxZxYnD3s&sm=6c5ff5 ,或复制这条信息¥qCNxZxYnD3s¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

翡翠宮

怪獸青BB 發表於 17-6-6 22:29
好用,最好叫老公脫光訓,男人d油脂可以整到張席好滑好舒服,不過真係會夾頭髮
...

咁激

首頁

尾頁

跳至