影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

有無人知道今晚點解小妹要將大妹小產嘅事話俾阿郭少芸聽嘅?!
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

子爵府

and 林保怡, 邵美琪 3 個我至愛

原帖由 臭八婆 於 09-1-20 12:06 發表

最頂唔順係佢個喊樣 以為自己好好
戲,成套戲最好睇都係蔡少芬

禁止訪問

別墅

原帖由 白活 於 09-1-20 11:35 發表
我都唔係經常睇套戲,但睇到宋子凌比人姦攪到嚇驚要入院,我心諗,咪玩啦,佢以前係playgirl,將啲性愛片擺上網玩過傻仔都係咁啦,而定玩強姦就嚇到入院?-( ?

agree!!! agree!!!

子爵府

我有好多集冇睇, 原來而家咁精彩, 阿宋小姐原來都係世萬兄的其子, 佢咁教個孫都得

禁止訪問

別墅

頂唔順係佢個喊樣 以為自己好好

係呀, 個下爬會變形, 好核突!!! 係瘦得滯定係個下爬整過呢

大宅

最頂唔順係佢個喊樣 以為自己好好

我鐘意林保怡多啲,佢真係將個角色做得好出,好有型~

蔡少芬好似瘦咗啲~

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 臭八婆 於 09-1-20 12:13 發表

我知 我知 估下詐
想離間郭少芸同林保兒
即係撮合返林保怡同大妹

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 迷你豬 於 09-1-20 12:13 發表

係呀, 個下爬會變形, 好核突!!! 係瘦得滯定係個下爬整過呢
我都留意到…好似有嚿嘢咁

男爵府

點解佢要離間郭少芸同林保兒 & 撮合返林保怡同大妹,

對佢有好處咩??
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

水晶宮

原帖由 山SANDRA渣 於 09-1-20 12:18 發表

對佢有好處咩??
我估純粹為家姐好呱!

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我想細妹唔想高長勝食了宝侖, 驚他會食埋天堃, 如果得不到郭少芸資金支持, 他不可以咁串, 一定不是為了大妹, 我想細妹會越來越嚣張! 遲些好似他想同阿川一齊對付細妹, 不過白痴川唔知肯唔肯! 黎豬真是頂她不順, 幸好她退出娛樂圈!
原帖由 山SANDRA渣 於 09-1-20 12:18 發表

對佢有好處咩??

等待驗證會員

對佢有好處咩??

細妹要對付高長勝, 要catherine離開佢, 等佢無咗條大水喉!

珍珠宮

尋晚真係俾宋世萬呃左,
我仲以為佢真係咁睇得開(from佢同terrence o既對話),
幕後黑手原來係佢。
不過都好o既, 唔好"side"左個老戲骨嘛

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

蔡少芬真係好衰呀~~~:;pppp:

黎豬d演技我又原諒佢wor,個陣佢煩緊細佬d野,做咩都無心機啦
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

別墅

有無人知結局呀,有一幕係好似蔡少芬自殺,其實係點,有無人知點解,好緊張呀.

我都要讚林保怡,佢做得最好

首頁

尾頁

跳至