親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

回覆樓主

仲搵到間叫池袋the b , 可free 11 years old 或以下
但web 無乜人comments
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

seaheart88 發表於 17-9-9 11:37
其實還有很多時間可笈。。。within $1400。。。都合理價

係啦,我見而家出年7月好似得好小酒店揀

大宅

Lqueenie 發表於 17-9-9 07:00
我訂了四谷三丁目的hotel wing, 雙床房可住2大2小

Hotel wing 好似free 到6歳
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

HippoStore 發表於 17-9-9 21:57
Hotel wing 好似free 到6歳

我在樂天日文網入2大2小(10-12歲),佢出左雙床房比我

大宅

回覆 HippoStore 的帖子

我以前都係住新宿區嘅酒店,之後試過住品川站真係好好,因為酒店對正鐵路出口完全唔難搵,啱我呢D行到腳攰唔想再要費氣力喺站入面搵出口仲要出到地面行10分鐘先到酒店嘅懶人,我住過<<品川京濱急EX酒店>>覺得唔錯,12歲以下小童免費入住,你可以睇下呢間啱唔啱你
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結。

男爵府

剛才上了國泰 check 7月尾 10日機票價錢,嘩!竟然要成萬蚊,跟著又 check 一下 ANA,都要 7千蚊,最後 check 埋香港航空,3千幾4千。之前未搭過香港航空,okay 嗎?會否時常改航班時間呀?Thanks!

大宅

winniepoon 發表於 17-9-10 17:14
剛才上了國泰 check 7月尾 10日機票價錢,嘩!竟然要成萬蚊,跟著又 check 一下 ANA,都要 7千蚊,最後 che ...

上一次香港航空去大阪,我班机6點幾delay到7點幾,個一次係我第一次買香港航空,反而之前坐快運都無delay過,係今年暑假多颱風先聽到話取消同delay

瑪瑙宮

大廚勳章

剛才上了國泰 check 7月尾 10日機票價錢,嘩!竟然要成萬蚊,跟著又 check 一下 ANA,都要 7千蚊,最後 che ...

Cx一超過7天的機票貴好多架。。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

Agent 話9月先出平價

男爵府

噢!以為早D book 會平D tim。Thx!

大宅

winniepoon 發表於 17-9-11 08:09
噢!以為早D book 會平D tim。Thx!

你呢個月留意下丫

大宅

yuyu.c 發表於 17-9-9 02:24
歌c拉你等ctrip或japanican啦,twin bed free 2個12以下,hkd 14xx左右。

我都cny 係ctrip book佐歌c拉, ...

期待有$1400 呢一日

公爵府

happyhelen 發表於 17-9-8 10:17
歌c奶好貴

哥斯拉雙床房今年4月尾訂7月尾$14xx, 試睇睇Japanica。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

公爵府

seaheart88 發表於 17-9-9 00:33
歌c9,世紀南悅。。。。

仲有上野寶石,東京寶石。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

BK Milk勳章

*momo 發表於 17-9-9 23:23
回覆 HippoStore 的帖子

我以前都係住新宿區嘅酒店,之後試過住品川站真係好好,因為酒店對正鐵路出口完全 ...

品川呢間住過,好方便,雙床房都幾大間,舒適抵住

大宅

kmpurin 發表於 17-9-11 18:31
品川呢間住過,好方便,雙床房都幾大間,舒適抵住

房價貴嗎?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

HippoStore 發表於 17-9-11 17:55
期待有$1400 呢一日

ctrip同japanican成日都係尼個價,所以唔洗急,japanican就早半年出,ctrip就會再早d。因我都留意佐好耐尼兩間d價。

男爵府

BK Milk勳章

happyhelen 發表於 17-9-11 20:18
房價貴嗎?

我覺得唔貴,上年聖誕節24&25日住咗2晚,大約30000yen
雙床房

大宅

yuyu.c 發表於 17-9-11 20:24
ctrip同japanican成日都係尼個價,所以唔洗急,japanican就早半年出,ctrip就會再早d。因我都留意佐好耐尼 ...

請問$1400 包tax & service charges 未?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

HippoStore 發表於 17-9-11 22:51
請問$1400 包tax & service charges 未?

包曬呀,如果有dbs black 仲有折扣優惠。

首頁
12345...7

尾頁

跳至