親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

deleted

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

估唔到冇上幾日, 你哋咁快轉左地頭, 差D去錯地方添

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢個好抵喎 諗得過
原帖由 KristyMum 於 09-2-11 17:30 發表
$810 -- 坐港龍直飛台中*

http://hk.deals.travelzoo.com/air_ticket/533523?utm_source=top20_hk&utm_medium=email_top20

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

係思覺失調
原帖由 JChan 於 09-2-11 21:29 發表
失憶!

大宅

噤遠噤唔好lu…

原帖由 KristyMum 於 09-2-11 17:20 發表

揾資料時都覺得呢間幾新淨, 但就唔近town, 好似l近1boreno果邊.

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

More hotels to choose:
http://218.188.255.178/pdf/pdf/LBR0320090205.pdf

原帖由 JChan 於 09-2-11 19:53 發表
I like this better :

$888 -- 曼谷機票包一晚酒店 飛泰東早去晚返*
http://hk.deals.travelzoo.com/thailand/533520?utm_source=top20_hk&utm_medium=email_top20

水晶宮

香港快運航空
http://218.188.255.178/pdf/pdf/3BS0520090211.pdf

男爵府

原帖由 JChan 於 09-2-12 09:21 發表
香港快運航空
http://218.188.255.178/pdf/pdf/3BS0520090211.pdf

I like Pullman.
日期唔arm.

4月29日飛有無筍野?

水晶宮

Is Pullman good? Last time I stayed in IBIS.

I think promotion will announce after Easter holiday.

原帖由 KristyMum 於 09-2-12 09:30 發表

I like Pullman.
日期唔arm.

4月29日飛有無筍野?

男爵府

原帖由 JChan 於 09-2-12 09:57 發表
Is Pullman good? Last time I stayed in IBIS.

I think promotion will announce after Easter holiday.

Pullman is a brand of accor hotels group. Its standard is between Sofitel and Novotel.

大宅

嘩 妳地好勁呀 成日有旬嘢 真係THANKS THANKS THANKS

禁止訪問

大宅

GaryF, 想問你BOOK左HOTEL未呢? 我SEND去TOUR問, Magellen Sutera 到3月都係RM450, BUT 5月要RM670. 噤我應該遲d 再check價/ 依家book呢?

琥珀宮

咁有無住過布吉間ibis...我上網見都幾抵住wor...
原帖由 JChan 於 09-2-12 09:57 發表

琥珀宮

rm450 不過扇啦...star已paid
原帖由 kaiyee 於 09-2-12 15:37 發表
GaryF, 想問你BOOK左HOTEL未呢? 我SEND去TOUR問, Magellen Sutera 到3月都係RM450, BUT 5月要RM670. 噤我應該遲d 再check價/ 依家book呢?

琥珀宮

係呀...如果知道summer有咩好野...記得單聲...今年summer 亞囡契ma契爺會同我地一齊玩
原帖由 搴搴 於 09-2-12 11:01 發表
嘩 妳地好勁呀 成日有旬嘢 真係THANKS THANKS THANKS

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

想問下各位, 我search到馬航8月尾(不過係Mon to Fri)要攞足5日假, 3個人去KL, HK$4,8XX, 抵唔抵?? 定係再睇下遲d有無筍野先呢?? 你地上次暑假去沙巴既special你幾多錢一位?? 如果一夾住星期六, 日就多成2千蚊.

禁止訪問

男爵府

原帖由 LongRyan 於 09-2-12 17:03 發表
想問下各位, 我search到馬航8月尾(不過係Mon to Fri)要攞足5日假, 3個人去KL, HK$4,8XX, 抵唔抵?? 定係再睇下遲d有無筍野先呢?? 你地上次暑假去沙巴既special你幾多錢一位?? 如果一夾住星期六, 日就多成2千蚊.:surpr ...

計稅未呀? 舊年馬航有做POMO, 暑假去都好平架, 今年唔知有無?? 8月尾, e.g. 24/25號之後, 好多地方, 機票都計淡季LU.
你只去KL? 我覺得KL無MUG野玩, 順路停一停OK, 但專程去又唔值, 大馬最好都係出海.

大宅

係呀..睇到lee個價錢$$想即刻book, 點知佢話5月要RM670. 其實會唔會遲多一個月book會有平呢? 會唔會5月promotion未出呢? 但又驚book唔到...唉...

原帖由 portiabb 於 09-2-12 16:29 發表
rm450 不過扇啦...star已paid

首頁

尾頁

跳至