自由講場

跳至

首頁
12345...19

尾頁

伯爵府

namnamnamlolo 發表於 18-1-7 22:47
睇fb
之前關係應該唔太差
有帶出街一齊玩既相

有小三要打咪打個男人囉
小朋友得5歲人仔
有幾冷血先會搵佢出氣呀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

starrymama 發表於 18-1-7 22:51
幫兇點判?

無阻止行兇都會入罪架!
放下自在

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

後弟乸成家無個好人,無人性

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

岩啦,判終身監禁啦
痴線既,幾個大人毆打個細路,
人黎架咩

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

vivibabyvivi 發表於 18-1-7 22:53
係唔係阿婆諗住一個頂晒,老人家坐一世好過後生坐一世,警察一定要做野,一定要告得入 ...

小朋友唔會講大話! 佢地證供係可信
放下自在

男爵府

回覆樓主

人渣!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

衰父母,一代遺傳一代,無個好人!

珍珠宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-1-7 22:56
無阻止行兇都會入罪架!
但幫兇會吾會只判好輕?幾年就出返來?

公爵府

回覆樓主:

留毛

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

好恐怖,睇新聞醫生話女童全身好多新舊傷口有啲埋唔到口,懷疑長期被虐。
哥哥同哎呀家姐都話有人狂毆女童,更加將佢拋上半空 個哎呀外婆在場無阻止,平時亦有打女童 。

呢幾個成年人真係喪心病狂,好兇殘,咁樣對一個小朋友 諗起都好驚。

但奇怪在鄰居話唔多聽見小朋友喊聲,到底呢幾個大人做呢兩兄妹過啲咩

仲有哥哥間小學話有跟進同轉介相關政府部門,跟進咗啲咩? 而相關政府部門到底又有無做過嘢 所有知情不報,視而不見嘅人都係幫兇呀

大宅

回覆樓主:

作為媽媽真係好傷心,極度憤怒
希望呢堆人渣落地獄,一定要有報應

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

真外婆定後外婆?

複式洋房

回覆樓主:

據了解,死者的生父繼母,在她死前一天曾嚴重毒打其女兒。死者的外婆平日也有打五歲女童,而在父母打女時,外婆也知情而沒阻止

https://www.hk01.com/sns/article/147493?utm_content=bufferbf95c&utm_medium=Social&utm_source=facebook+hk01&utm_campaign=buffer

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

成件事最慘係幾個小朋友,有咁的父母,真係投錯胎,可憐小妹妹受盡虐待先死,死前一定係好驚同痛苦。

但願小妹妹一路好走,唔好記住d唔開心事。

呢3個大人,要得到應有的報應,唔可以再生細路,一世訓唔安食唔落,晚晚發惡夢嚇醒。

公爵府

三人一齊虐打女童,痴Q線重判起碼坐三十年

禁止訪問

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

luvmon 發表於 18-1-7 22:40
唔知阿婆係指親阿婆定哎吔阿婆呢

同住應該後外婆

瑪瑙宮

OKC 發表於 18-1-7 23:03
三人一齊虐打女童,痴Q線重判起碼坐三十年

痴qqq 線
實在憤怒

公爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

公爵府

畀面勳章

cy101 發表於 18-1-7 22:25
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20180107/57678675

三個拉哂坐監 入面既人招呼下佢地

首頁
12345...19

尾頁

跳至