潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

cottoncandy520 發表於 18-5-7 21:37
一暗就好難影,哩張已經影到近似,同代購隻色我唸係一樣,因為佢張相好光,但估唔到mini要成$27000咁多:mo ...

Ic! 佢張相應該係打哂光。咁睇我個藍色同你唔同tone. 我嘅比較霧霾

大宅

cottoncandy520 發表於 18-5-7 21:37
一暗就好難影,哩張已經影到近似,同代購隻色我唸係一樣,因為佢張相好光,但估唔到mini要成$27000咁多:mo ...
ic!!! 代購張相係打左光,所以睇落淺色的。睇相你個藍同我個藍唔同tone,始終係唔同season,我個比較霧霾藍~買到coco handle真係好好彩了,尤其是牛handle,最近我再問牛handle代購比十二月又加左價了。。。small $28500, medium$34500!!!! 好crazy!!!
你用左一年,感覺如何,會唔會太大?

大宅

kalsisi 發表於 18-5-7 22:15
Ic! 佢張相應該係打哂光。咁睇我個藍色同你唔同tone. 我嘅比較霧霾

我喺個盒底搵返張單,係哩個code囉,我之前其實想要個mini黑色架,但去旅行時搵極都無,我老公同sa係咁同我講要個藍色,佢地話特別啲唔好乜都黑,之後就帶走咗佢,估唔到而家咁快加咗價,我覺得好用呀,放長銀包加散子包,電話再加埋薄外套卷埋都放到但我早一個月見有代購post個類似粉紅都好靚

大宅

cottoncandy520 發表於 18-5-7 23:21
我喺個盒底搵返張單,係哩個code囉,我之前其實想要個mini黑色架,但去旅行時搵極都無,我老公同sa係咁同 ...

My code, only difference is the last set of the code. I guess it s the code for this blue~

其實coco handle 我會買non black colour, 因為已有太多黑色袋了。classic flap 已經買黑,重有個boy woc 又黑,背囊都係黑色最靚同易襯。之前見過淺dirty pink coco handle 都好靚

大宅

kalsisi 發表於 18-5-7 23:29
My code, only difference is the last set of the code. I guess it s the code for this blue~

其實coc ...

成日覺得classic係黑色又唔易污糟嘛好似抵玩啲,我個classic flap都係黑, mini 同boy 就粉紅,但見到哩個粉紅coco handle開始心郁如果見到哩個mini size應該會忍唔住

大宅

cottoncandy520 發表於 18-5-7 23:58
成日覺得classic係黑色又唔易污糟嘛好似抵玩啲,我個classic flap都係黑, mini 同boy ...

呢個粉紅超靚呀

侯爵府

kalsisi 發表於 18-5-7 22:26
ic!!! 代購張相係打左光,所以睇落淺色的。睇相你個藍同我個藍唔同tone,始終係唔同season,我個比較霧霾藍 ...

嘩 牛柄都要$34500 代購咪搵好多!?
我買蜥蜴皮柄都係3萬5

侯爵府

kalsisi 發表於 18-5-8 13:34
呢個粉紅超靚呀

我有心動過!!不過我怕淺色會容易上色

大宅

tpcmela 發表於 18-5-8 20:26
我買蜥蜴皮柄都係3萬5
...
係呀,用呢個價要買lizard handle la.....reseller shop 賣緊$36500 ar....

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

tpcmela 發表於 18-5-8 20:26
我買蜥蜴皮柄都係3萬5
...

原來lizard handle 貴calfskin handle 咁多

fd 有offer 係全黑 lizard handle
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

侯爵府

babyislove 發表於 18-5-9 10:47
原來lizard handle 貴calfskin handle 咁多

fd 有offer 係全黑 lizard handle

係呀差幾千蚊... 所以sa話有黑色牛皮medium size 我就即要!!

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

tpcmela 發表於 18-5-9 11:04
係呀差幾千蚊... 所以sa話有黑色牛皮medium size 我就即要!!

我喺澳門試過mini
medium (29cm) 未試過...有offer 要唔要好?
唔知好唔好睇
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

侯爵府

babyislove 發表於 18-5-9 11:07
我喺澳門試過mini
medium (29cm) 未試過...有offer 要唔要好?
唔知好唔好睇

如果只有chanel 細size袋 coco handle medium的確幾大裝得幾多野 但唔可以斜咩... 有心水顏色都可以買!
我一路搵黑色金扣牛皮.. 但香港一路只入山形紋 足足等左一年先有.... 呢一年又加左幾次價

版主

tpcmela 發表於 18-5-9 11:13
如果只有chanel 細size袋 coco handle medium的確幾大裝得幾多野 但唔可以斜咩... 有心水顏色都可以買!
...

唔同size & 容量,百搭D

我朋友仔15x cm ... medium 就斜咩度
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

侯爵府

babyislove 發表於 18-5-9 11:18
唔同size & 容量,百搭D

我朋友仔15x cm ... medium 就斜咩度

容量大好多 我乜都塞落去仲有位
我170斜咩唔到 單邊咩個袋重有d吃力

版主

tpcmela 發表於 18-5-9 11:20
容量大好多 我乜都塞落去仲有位
我170斜咩唔到 單邊咩個袋重有d吃力
...

我矮你少少...唔知得唔得

人就係咁,見過袋大D就放多D嘢

有時太重,就换吓手手挽吓law
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

侯爵府

babyislove 發表於 18-5-9 11:22
我矮你少少...唔知得唔得

人就係咁,見過袋大D就放多D嘢

手挽都靚架 所以有心水顏色真係可以買!! 因爲一錯過下次見到又唔知加幾多

版主

tpcmela 發表於 18-5-9 11:27
手挽都靚架 所以有心水顏色真係可以買!! 因爲一錯過下次見到又唔知加幾多:thin ...

早買早享受
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

kalsisi 發表於 18-5-7 23:29

其實coc ...

頭一組code係款式,第二組係材質,第三組係顏色

我岩岩買左呢個beige

首頁
12345...7

尾頁

跳至