夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

mimiNbaby 發表於 18-5-17 11:56
咪好似我老公咁囉, 我上年發現佢有第二個Wechat account, 入面個contact list全部都係囡囡, 佢識左好多好多 ...

點知佢有第二個a/c 嘅wechats 呢,可以收埋

大宅

知知姐 發表於 18-5-17 14:41

正所謂,若要人不知,除非己莫為。

洋房

做女人真係好無保障,全心全意照顧屋企,男人就不斷尋找新鮮感

別墅

回覆樓主

我老公都係,前一個星期俾我知道左架左大陸女人。然後我問佢係唔係想出去搞?因為3年前佢出去同人開房。返來俾我知道,個時仔仔先2歲。我吵住離婚,佢求我原諒佢!話佢知錯了!我為左仔仔原諒佢。
今次哩個女人仲勁D,呃我老公話好識睇股票,結果背住我跟佢炒股一日蝕左幾皮!我問佢係唔係個女人叫佢買。佢仲唔承認!要我親手拿住佢手機證據先話係!我即刻爆粗
依家都唔會信佢

洋房

大家都有同樣的經歷...
個件事發生左半年有多
我仲未能釋懷
佢一拎起電話就好擔心
有D apps 佢仲鎖起左唔俾我access
我都唔知可以點

別墅

acher83 發表於 18-5-18 11:26
大家都有同樣的經歷...
個件事發生左半年有多
我仲未能釋懷

我一見距睇電話,就跟住距睇,其實好驚見到係其他女人搵距

洋房

回覆 shukkwan001 的帖子

我明白你的感覺...總之一見到佢個電話就會好緊限同心跳加速
好想知佢仲有冇出軌
同時又好怕知道

大宅

shukkwan001 發表於 18-5-17 13:53
點解d男人可以扮得咁好,可以扮曬無野

本能

大宅

我個另一半都係,成日好鐘意WECHAT同人傾偈,但其實佢知我知道,
佢成日都係果句,傾下偈有咩問題,又唔係約出黎,
仲話返我會唔會太專制..,次次話佢就實鬧交收場。

P.S 我地未結婚,純粹討論下

大宅

IGOKOO 發表於 18-5-19 01:59
我個另一半都係,成日好鐘意WECHAT同人傾偈,但其實佢知我知道,
佢成日都係果句,傾下偈有咩問題,又唔係 ...

信一成,雙目失明。個個男人都咁講架啦,今日唔會,唔代表永遠唔會。傾吓傾吓啱傾自然約出街或約食飯,約釣吓就變咗約...... 唔啱傾一早dead咗又搵第個傾。男人係機會主義者,呢啲嘢只會係無限輪迴

大宅

GabKar2012 發表於 18-5-19 08:29
信一成,雙目失明。個個男人都咁講架啦,今日唔會,唔代表永遠唔會。傾吓傾吓啱傾自然約出街或約食飯,約 ...

琴晚又同佢傾同一個問題,又鬧反左。
又係果句,交友APP同人傾下偈,有咩問題。
畀佢講到好光明正大咁...

別墅

IGOKOO 發表於 18-5-19 01:59
佢成日都係果句,傾下偈有咩問題,又唔係 ...

未結婚都好d,仲可以考慮清楚

別墅

Nipjune 發表於 18-5-17 23:52
我老公都係,前一個星期俾我知道左架左大陸女人。然後我問佢係唔係想出去搞?因為3年前佢出去同人開房。返 ...

所以是人格問題,一個人人品唔好,是好難變好的,唔出事只是未遇到姣婆賣身,唔是佢變好左,如果佢行為經常唔好,都是盡快離婚,因依條路你遲D都會行,但女人有左小朋友就太多顧慮,變成自己呃自己,希望佢會改,等到心傷透或小朋友大左先狠心離,但人已年紀大了。所以要盡早想辦法搵錢,等個日到來時可以灑脫離開,過自己想過的生活。

別墅

SY1213 發表於 18-5-19 20:26
所以是人格問題,一個人人品唔好,是好難變好的,唔出事只是未遇到姣婆賣身,唔是佢變好左,如果佢行為經 ...

好多適合為左小朋友認佢!女人真係好心軟。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

IGOKOO 發表於 18-5-19 14:37
畀佢講到好光明正大咁... ...
咁你又down 個apps揾人傾下偈囉。如果未結婚,
揾過個啦。

男爵府

陪月勳章

知知姐 發表於 18-5-17 14:41
我最初都唔知, 後來發現個contact list有點古怪, 唔係我平時見開果個, 於是開一開wechat個account info睇, 見到原來係第二個account, 先知我老公開左兩個account黎玩囉.....

大宅

Nipjune 發表於 18-5-17 23:52
我老公都係,前一個星期俾我知道左架左大陸女人。然後我問佢係唔係想出去搞?因為3年前佢出去同人開房。返 ...

咁啱嘅!我又係發現老公we chat識咗d女仔,有d一睇樣已好大陸妹,又不停send訊息比佢、一星有几次、但隻哀佬對d樣貌平平比較冷淡!另有d來自廣東的,談話內容係有関股票的!佢自己呢方面乜都唔識、又學人買!佢會係果種見人靚女乜都話ok! 真怕佢d
錢都比人呃捏!

別墅

dec08bb 發表於 18-5-21 14:51
咁啱嘅!我又係發現老公we chat識咗d女仔,有d一睇樣已好大陸妹,又不停send訊息比佢、一星有几次、但隻哀 ...

我個衰佬聽個女人買股票,蝕左幾萬啦!當然我收工返來俾我罵爆,第二日問我點算,我叫佢止蝕,唔係血本無歸。真一賤男

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Nipjune 發表於 18-5-21 19:56
我個衰佬聽個女人買股票,蝕左幾萬啦!當然我收工返來俾我罵爆,第二日問我點算,我叫佢止蝕,唔係血本無 ...
當破財擋災啦。好彩係蝕唔係賺,
唔會俾條女打蛇隨棍上,
約出來密斟丶送禮⋯⋯
條女知你老公可以隨時攞一大筆錢出來投資,
可能會再搵佢!
除左投資丶倫敦金,
仲有facial騙案,
你俾D資訊你老公啦。

大宅

IGOKOO 發表於 18-5-19 14:37
畀佢講到好光明正大咁... ...

未結婚就諗清楚啦

首頁

尾頁

跳至