自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

真正有錢既人係唔會咁講野,除左暴發戶

未見過有錢女曬LV咁低裝

大宅

原帖由 eleueleu 於 09-4-1 03:17 發表

同意

我一定會同佢講, 如果你老豆老母死左, 呢個世界跟住死既第一個人就會係佢.

條八婆快d叫你個friend飛佢啦.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係住公屋大,細個都不知幾happy,反而我有個朋友人佢係住太子道個d花園大,佢不知幾羨慕我有朋友仔玩,佢話佢中秋都係一個人玩燈籠,家中富裕,全無架子,呢d咪有教養囉.
您朋友個女友只係坐benz+LV就咁巴閉,快快掃佢出門口就啱啦,同佢誚好行夾唔送啦.

大宅

如果LV Gucci Benz就是有錢人
咁真是周街都是
大把野貴過呢d所謂名牌啦...
你朋友個女朋真是膚淺

但你算吧啦...無謂同呢d人勞氣
最緊要我地活得開心

歡迎參觀我的個人網頁

男爵府

妳朋友慘過妳啦, 要日日對住佢~

大宅

我好懷念從前住公屋的日子,自從緍后常回去看一看...愐懷兒時歲月.有好多嘢不是金錢可代替.樓主你應為你人生有不同的層面和經歷自豪.

伯爵府

果位有$女, 其實我覺得佢好可憐, 怕人地睇小既, 係佢, 唔係你。

你有既係童年生活富足, 對有$女來講, 呢d係有錢都買唔到, 亦買唔番。

你應該同情佢, 可能出於沒有父母愛鍚的孩童生活, 只是物質金錢堆砌的童年!

侯爵府

我都係住公屋大,咁又點?
宜家間屋,係你地辛辛苦苦付出而有
我覺得總好過D人不勞而獲,
人有三衰六旺,咁冇口德,有事時睇下有冇人幫佢

男爵府

唔好嬲啦. 我都係公屋大, 由七層住到24 層, 都係公屋. 我地見過, 經歷過啲野, 佢都未見過. 邊個先係井底之蛙呢. 長大後, 我地識得珍惜, 珍惜身邊既人同事. 無佢咁大口氣, 臭走哂身邊既人.

我識三個勁有米既人, 佢地分別黎自, 香港, 美國, 同馬來西亞, 不約而同, 佢地專買冒牌, 假野. 因為佢地話, "唓, 我咁有錢, 帶出黎邊個夠膽話係假.

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我就話有得住公屋好幸福就真,我E+都不知幾爽

別墅

我都好想住公屋啊....我會等.....因為住公屋都好好啊... ....有乜問題啊....
加油!加油啊!

禁止訪問

大宅

聽你咁講我覺得佢係吹水扮有$ lor....
唔係就跟本佢係暴發戶扮自小有$.

叫你去會所booking 唔洗唔洗緊張喎....其實係咪佢自己第一次booking 好緊張咋...

[size=medium]HiHi咁多位! 入o黎睇o下BB朗D相啦!! 溢溢 悅悅 無限Fun [size=x-small]朗B話: 亞媽真係好鬼懶ga, 我小學la..有無新相牙

大宅

原帖由 傻BB 於 09-4-1 03:07 發表
條女話出世己經係benz接送 ..自己有花園有泳池..連會所咁普通既野都講埋...

真正有錢人唔會咁講野, 如果一出世已經有, 由細睇到大, 根本不值一提, 點解佢仲好似驚死無人知咁?

條女係咪作野架~ ...

同意!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢係咪唔妥定唔抵得你呀? 講嘢咁乞人憎o既?

伯爵府

佢咁有$$$, 送左咩俾你做入伙禮物先???

水晶宮

熱血金章

咁你個 fd 好有錢嫁?!
比著我, 呢 d 女, 早飛早著啦

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔好介意,係公屋大都可以好有家教,可以自己靠自己!

好個佢喇,成世都要靠人,仲以為自己好叻,講出來都比人笑喇!

佢個人可憐又自卑就真!

樓主,我係臨屋大架,自己靠自己,有骨氣!

男爵府

立眼睇以為你間公屋好大添!

水晶宮

原來真系有D甘既人...
少奶奶的身份,丫頭的命...

首頁
12345...6

尾頁

跳至