自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

有俾wifi
初到埗頭一支洗頭水牙膏有買俾佢
牙刷番梘毛巾佢自己有
之後佢自己買

感恩請到好姐姐,佢唔會機不離手,盡責,有心機耐性湊我仔,這便足夠了
人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

大宅

最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

回覆樓主:

我有比wifi, 提供一切日用品
我同佢講如果m巾唔夠都可以問我拎

大宅

2023年兔年勳章

Nbs 發表於 19-5-21 08:24
無比wifi, 亦無提供日用品,淨係俾被/枕頭/床單

x2

男爵府

無俾wifi,但有贊助佢買電話卡
佢地電話卡好平

侯爵府

回覆樓主:

冇比wifi,有包日用品零食飲品

子爵府

無比wifi,包左旅行裝日用品,如牙膏、洗頭水、沐浴露,仲有洗面盤、一條毛巾、杯、拖鞋、一張八達通

翡翠宮

牛年勳章

上一個姐姐,我地無俾wifi佢但見佢成日玩手機,邊煮飯邊睇片,我諗邊有咁多數據,原來佢撞中左個wifi密碼(娘家電話號碼),我知道左即刻改密碼,之後佢開聲問我地,我地唔俾.....當然最後做唔長啦

所以俾得wifi要有心理準備佢機不離手

侯爵府

tszchungmama 發表於 19-5-21 08:26
你比得 wifi 佢, 你預左你望唔到佢既時候佢博命玩電話(又要打返鄉下, 又要同 friend 傾計), 同埋九點 ...

佢望到我地 都照玩電話啦 真後悔

男爵府

keee 發表於 19-5-21 08:54
請問佢自己係咪會有電話卡 如返工有時候我需要what apps聯絡

要用WhatsApp 聯絡 一樣有位俾工人機不離手。
我從不WhatsApp 工人,有咩事打電話搵佢。

子爵府

keee 發表於 19-5-21 08:46
你地無比WiFi 平時要搵姐姐 請問點聯絡?

屋企cam 同 Skype

後來姐姐自己搵到姐姐plan 就可以WhatsApp

公爵府

細姐姐 發表於 19-5-21 09:00
用我上面方法,1 年prepaid card 有埋數據的(20G 或25G),你的舊phone, 可set wifi, 悭d data
...

呢啲卡幾錢張?

珍珠宮

tszchungmama 發表於 19-5-21 08:26
你比得 wifi 佢, 你預左你望唔到佢既時候佢博命玩電話(又要打返鄉下, 又要同 friend 傾計), 同埋九點 ...

是,千萬不要給WiFi!

子爵府

20020116 發表於 19-5-21 12:32
呢啲卡幾錢張?

$130, $140 好平,有好多選擇,賣電話咭檔口有好多,smartphone, csl, 3 都有
一年期的

大宅

無比WiFi,日用品全包(除左m巾)

男爵府

No Wi-Fi
到達送1 set shower gel , shampoo, 牙膏牙刷,面巾x2,浴巾x2, 衫一套
講明one off
之後自己買

複式洋房

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我有比wifi,其他日用品無比但如果我買咗返嚟佢啱用,會當小禮物咁比佢!

每日望住佢哋就充滿力量啦!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

日用品不用包

WiFi 我都冇比
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

無比wifi同日用品,不過沖涼房野任用,可以起買菜錢度買即沖咖啡粉,頭一個月乜都無,之後做得唔差我另外當獎賞比多200。

大宅

回覆樓主:

問過但無俾WiFi,日用品自己買,只係到步時俾左兩條毛巾同一對拖鞋俾佢用住先,電話卡帶佢買但自己俾錢。其實唔洗擔心工人,實有朋友教,就算無屋苑都大把工人教佢。

首頁

尾頁

跳至