夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 LUON 於 09-5-7 18:08 發表

唔係要佢承擔責任, 佢都無資格啦!
係要佢嘗到做錯事的後果,
人生在世每一個人做每一件事都會承擔後果,
人唔會無原無故施手段逼走一個人,
當然樓主做就叫做報復,
佢比其他人逼走就叫自作孼不可活, 天收佢!
咁lor!!! ...

要人哋嘗後果前,要自己C6嘗左先啦。我都想第三者有報應,但又想人哋無左份工,又驚自己C6無左份工,我好反感羅。
有報應就狗男女一齊有。

水晶宮

同過一個超殘第三者(女性)傾過偈,佢話正室越crazy,佢就越興奮,佢一面可以喺條佬面前辧扮弱者善解人意,一面不停打比正室激死佢,咁先有滿足感喎!

複式洋房

原帖由 wewe 於 09-5-7 22:41 發表
同過一個超殘第三者(女性)傾過偈,佢話正室越crazy,佢就越興奮,佢一面可以喺條佬面前辧扮弱者善解人意,一面不停打比正室激死佢,咁先有滿足感喎! ...

超賤!!!!

洋房

原帖由 123!@# 於 09-5-7 10:29 發表

邊到寫????

唔好意思,尋日一次過睇好多個THREAD,
THAT'S WHY撈亂左..
HAHAAAA~
不過希望樓主可以用最好既方法DEAL WIF個問題啦~
BLESS U!

大宅

同過一個超殘第三者(女性)傾過偈,佢話正室越crazy,佢就越興奮,佢一面可以喺條佬面前辧扮弱者善解人意,一面不停打比正室激死佢,咁先有滿足感喎! ...

我相信大部份第三者都係咁變態咖。妖!

大宅

我信, 因為明知人地有老婆都去搞人地既,
就擺明係戰鬥格, 搵次激既啦!!!!

男爵府

原帖由 adrian媽咪 於 09-5-6 04:18 發表
樓主, 個人唔認為你自私, 自己老公, 自己家庭, 有咩女人會唔自私? 將心比已, 我係你都想個女人走呀, 係女人都唔想自己老公失業啦, 你原諒既係你老公唔係個第三者, 不能相提並論, 當然, 你根本無權力迫佢走, 但想下都 ...

講得無錯

子爵府

原帖由 wewe 於 7-5-2009 22:41 發表

以前攪我EX-HB果個賤女人都係咁,喺條佬面前扮天真,扮到好純品,點知有一次我打去"炳"佢,佢以為我隻佬吾喺我身邊,我開咗SPEAKER, 佢大大聲講粗口,我隻佬聽晒,之後我隻佬仲話,平時講嘢有鄉音,估吾到講粗口咁流利,好恐怖!
所以我覺得第三者其實心理變態多D...

首頁

尾頁

跳至