潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

maggiejane 發表於 19-6-5 17:26
嘩,咁快,開心到爆。
SO真係冇得催,我之前十月訂的快過同年三月訂的到;第一個直程等咗兩年半先到。
睇 ...

係架,網上啲嘢真係得啖笑,一睇就知唔係咪吹水

大宅

maggiejane 發表於 19-6-5 18:32
其實買佢地d product 已經好多年,大學時代有買sneaker 同布袋返學。畢業返工先買第一個K32,之後久不久買 ...

咁你真係超忠實customer!我都係岩岩開始 慢慢再儲下個profile

侯爵府

Pigalle 發表於 19-6-5 18:37
係架,網上啲嘢真係得啖笑,一睇就知唔係咪吹水

睇下個IG reply, 一次過有B有K,仲要問下SO,SA幫你登記就排住有⋯ nothing is impossible

複式洋房

maggiejane 發表於 19-6-5 18:52
睇下個IG reply, 一次過有B有K,仲要問下SO,SA幫你登記就排住有⋯ nothing is impossible

...

可能遇着個SA 心情好,幫你去問manager,其實可能要咩都有. 個個都話喺每一個國家每一年最多買兩個b/k 同埋唔可以喺短時間內,但我有個朋友去咗bordeaux ,一本Passport買咗1k+1B, 不過係幾年前

侯爵府

Jujus 發表於 19-6-5 19:07
可能遇着個SA 心情好,幫你去問manager,其實可能要咩都有. 個個都話喺每一個國家每一年最多買兩個b/k 同 ...

我都想係我,不過唔係咯!兩個都唔係我吖。
我上IG cap 咋

大宅

maggiejane 發表於 19-6-5 18:52

...

我都係睇咗呢個,H game 萬變不離其中,佢樂於創作,我就當笑話睇吓咁,win win la

大宅

Jujus 發表於 19-6-5 18:33
我有拼到一齊,但唔係隻色嘅問題,而係craie 嘅真身我只喺街度見過Kelly Epsom未見過Togo
同埋今次係我第 ...

你問拎咗SO可唔可以再有其他offer,right ? 如果人哋話唔得,你又唔知佢係咪真,而且每個SA做法亦都未必一樣, 或者人哋唔得,你特別幸運,你信咗咪好唔抵囉傻豬

我自己就即場問咗SA啦, 佢都跟左你幾年,應該咩都肯答你嘅,放心問佢啦 有答案返嚟share返俾我哋知道啦

複式洋房

Pigalle 發表於 19-6-5 19:36

你問拎咗SO可唔可以再有其他offer,right ? 如果人哋話唔得 ...

我個SA雖然跟咗好多年但佢唔係特別好,遇着佢心情唔好或者reject 佢任何Recommend 嘅嘢,佢都會有啲黑面,其實有時H game 真係打心理戰
反而香港啲sales仲要溝通,但真係冇辦法,歐洲平一大截

大宅

Jujus 發表於 19-6-5 19:51
我個SA雖然跟咗好多年但佢唔係特別好,遇着佢心情唔好或者reject 佢任何Recommend 嘅嘢,佢都會有啲黑面, ...

I see, 有SO offer 仲一個trip 兩個k又croco Constance wow, 都唔算好?我同c6 兩個人去都係當一個household 一個offer 咋。問吓個quota都唔敢,你真係連SO都唔好再改啦, 我驚佢唔止黑面cancel埋你個order添

複式洋房

Pigalle 發表於 19-6-5 20:08
I see, 有SO offer 仲一個trip 兩個k又croco Constance wow, 都唔算好?我同c6 兩個人去都係當一個househo ...

其實今次好好,所以我唔敢改完又改,最多email一次佢改個SO

大宅

Jujus 發表於 19-6-5 20:14
其實今次好好,所以我唔敢改完又改,最多email一次佢改個SO

咁我要喺度同你取經先得,點樣改SO 呢? 係咪將你手頭上張form send返過去俾佢咁?thanks

複式洋房

Pigalle 發表於 19-6-5 21:04

咁我要喺度同你取經先得,點樣改SO 呢? 係咪將你手頭上張for ...

唔使,佢話喺email度講返個combination 就ok, 因為張form本身都係個SA填, 而且唔使簽名, SA 係可以幫你改

複式洋房

Pigalle 發表於 19-6-5 21:04

咁我要喺度同你取經先得,點樣改SO 呢? 係咪將你手頭上張for ...

Option 我唔會改,都係keep住option 3 ( bi color ) ,只係睇下會唔會改皮同顏色

大宅

Jujus 發表於 19-6-5 21:10
Option 我唔會改,都係keep住option 3 ( bi color ) ,只係睇下會唔會改皮同顏色

我有啲亂㖭,明明盒入邊有齊皮同色, 你想要嘅Craie in Togo 搵唔到?依家乜都冇係手,你反而改皮改色?

複式洋房

Pigalle 發表於 19-6-5 21:16
我有啲亂㖭,明明盒入邊有齊皮同色, 你想要嘅Craie in Togo 搵唔到?依家乜都冇係手,你反而改皮改色?

...

個盒入邊有craie Togo, 但係只得塊皮,我想像唔到佢變咗一個袋係點,我怕唔靚
所以我喺網上面做咗好多research 睇吓啲reference,我唔使有嘢係手,因為佢係Paris 時候已經幫我填左一張form, 但我同佢講我有少少唔肯定,佢叫我返到香港可以再email佢改,但要盡快

大宅

Jujus 發表於 19-6-5 21:20
個盒入邊有craie Togo, 但係只得塊皮,我想像唔到佢變咗一個袋係點,我怕唔靚
所以我喺網上面做咗好多rese ...

咁而家你想改乜嘢色乜嘢皮呢?有嘢喺手嘅意思係有兩塊皮喺手,你都唔肯定。依家憑空想像,怕唔怕後悔呀?上forum openly 問人做乜嘢SO 真係咁有參考價值?

大宅

最直接簡單嘅方法就係去resellers 度睇, 因為基本上乜嘢”come bin 厘唇” 佢哋都有,而且又造成一個袋咁,應該好幫到樓主你

複式洋房

Pigalle 發表於 19-6-5 21:27
咁而家你想改乜嘢色乜嘢皮呢?有嘢喺手嘅意思係有兩塊皮喺手,你都唔肯定。依家憑空想像,怕唔怕後悔呀? ...

我就係驚後悔,所以先上網睇同問,因為唔知幾時先再有第二個Offer,希望order 一個唔會後悔嘅袋
我有去過時代附近嗰間Milan站見唔到有類似嘅嘢

首頁

尾頁

跳至