自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

試下唔用護墊,唔用女性清潔液,如果對化學物敏感可能有效。

複式洋房

試下食d-mannose

珍珠宮

harrichong 發表於 19-7-4 01:12
試下食d-mannose

已吃了,都喺唔得

珍珠宮

littlehoneymum 發表於 19-7-3 23:03
法國醫院杜劍聰醫生非常好,門診唔貴

他是專科?

珍珠宮

happyfitfit 發表於 19-7-3 12:29
回覆 sabun 的帖子

傅錦峰醫生,有耐性,如果經常尿道炎發作,可以試下飲德國紅莓汁,好有效,因治療尿道 ...

thankyou jm,已book了傅醫生

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

sabun 發表於 19-7-3 10:37
因已多次番發,好痛苦,想找個醫尿道炎經驗好的醫生或專科醫生。

Iherb 呢隻日日食我work

Natural Factors, CranRich,超強蔓越莓精華,500毫克,180粒
https://hk.iherb.com/pr/Natural-Factors-CranRich-Super-Strength-Cranberry-Concentrate-500-mg-180-Capsules/13599?rcode=WUV736

大宅

回覆樓主:

是不是有腎石
如果有腎石會成日返發

別墅

樓主,我係過來人,好痛苦一段時間先搵到原因但己令自己身心嚴重受害!

我覺得你要直接捉住你老公反開佢o個度黎睇有冇污垢或佢離一隻手臂距離都聞到臭味。

我自結婚後半年先開始唔用套正式造人,但次次同C6行埋完就會發炎,每個月都要睇兩次婦科檢查、每次塞5-7日藥、發炎發足1年半,醫生都睇足一年半,發到1年時出血(非經期出血,又驚又痛苦,以為生cancer ,又搵唔到成日發炎原因,想生又一直冇,又以為自己問題。

別墅

就係有一次幫C6戴套一反開聞到好臭,即開燈睇好多包皮垢o係條坑度,o個下我真係喊咗出黎同小佢老味,所有受既痛苦都真相大白,一直睇d醫生次次都問我我地行埋之前有冇沖澡,我答當然有!o個次我問佢,原來佢唔係日日洗,仲要洗只係間中沖下水,完全冇用梘液亦唔會仔細睇有冇污垢!我話有乜可能?!佢話冇唔舒服感覺!但佢知我成日行埋完都發炎同出血!仲要佢pk老母同佢d親戚好幾次審問我點解仲未有得生!

別墅

回覆樓主:

但佢都仍然唔係日日洗同唔係次次用梘液!之後日日捉佢日日都喊住閙佢先日日洗,到o個時我已斷續發炎多半年及出血越黎越多同密又痛、發到後來係d分泌係綠色。佢日日洗之後都係有血同痛,睇不育科醫生,原來我因為經常多次發炎,子宮內膜生咗好多小瘜肉,細到普通超聲波睇唔到要照宮腔鏡先睇到,但好多,成二十幾粒,所以我一跑步、行埋就會出血同埋d瘜肉會令受精卵着唔到床,着到床都會被瘜肉搶走營養而死,所以一直冇BB!最後做手術夾走晒d瘜肉亦順利有BB!但醫生講話我呢d係多發性瘜肉,日後翻發機會大同比普通女人易有子宮內膜癌。

別墅

回覆樓主:

呢一年半除左睇婦科、中醫調理、日日早幾個鐘起身做運動想暖身易d有B原來係白癈!亦用咗好多錢,一個月中西醫都用$3-4000,最慘係仆街99同佢d親戚成日審我比説話我聽,有次仲o係我老公阿嫲個靈堂度審我,當時我已知原因但佢地都唔停口 迫我直接講出黎!但佢地聽完係笑笑口當你搵籍口!仲呃我出村夾我去睇爛鬼鄉下神醫!

我真係冇諗過有男人會沖涼唔洗JJ!!睇極醫生、你講換under、護墊o個d我都做齊,如果你老公唔係好似我o個個咁,就只剩一個最少既可能:[對精液過敏。]呢個係中醫同我講,亦真係新聞睇過有。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

SpringShek 發表於 19-7-28 03:15
呢一年半除左睇婦科、中醫調理、日日早幾個鐘起身做運動想暖身易d有B原來係白癈!亦用咗好多錢,一個月中西 ...

樓主好慘呀!你c6有無攪錯呀 臭都唔洗。

我最近都尿道炎上年又係咁上下時間發,不過應該係湊細路,飲得少水而發,即睇醫生食抗生素,之後勁飲水

男爵府

sabun 發表於 19-7-4 05:46
已吃了,都喺唔得

樓主你好返曬未

珍珠宮

Sunday12 發表於 19-7-28 09:31
樓主你好返曬未

暫時Ok了,希望繼續安好!

別墅

yuensiu 發表於 19-7-28 06:29
樓主好慘呀!你c6有無攪錯呀 臭都唔洗。

我最近都尿道炎上年又係咁上下時間發,不過應 ...

我而家先睇清楚大家講緊原來係尿道炎我講既係陰道發炎,但尿道炎都試過3次。

首頁

尾頁

跳至