時事熱話

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

Lhin 發表於 19-11-4 20:44
在fb取消黃c親戚朋友

呢幾個月,越嚟越癲

支持你

民房

普世價值 發表於 19-11-4 21:46
假到爆,明顯係你被俾unfriend 多D

我公司無人敢認自己係藍絲,因為佢地都知自己有問題

當然唔係啦,係因為你地冇人性虐打私了唔眨眼啊。

侯爵府

回覆 Lhin 的帖子

好彩我個FB剩係用嚟睇資訊, 衫, 係唔會有朋友嘅

伯爵府

loved 發表於 19-11-5 08:55
我都認我好有問題,問題係無金剛不死身,你地自己知啦,一知人地係藍就起人底,一係打到人頭破血流,我係人 ...

無錯
君子不立危牆之下
做乜要同班畜牲硬碰
我地係文明嘅人類
唔係一唔如意就有各種暴力解決囉

複式洋房

普世價值 發表於 19-11-4 21:46
假到爆,明顯係你被俾unfriend 多D

我公司無人敢認自己係藍絲,因為佢地都知自己有問題

人一黃,道德淪亡!
人一黑,人格喪失!

黃黑畜,活在謊言中,沉淪暴力裹。

首頁

尾頁

跳至