時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

ccmaniac 發表於 19-11-10 15:28
Are you kidding me? The messages given out in the two letters are not mutually exclusive. The attack ...

Are you idoit?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呀校長,當時你應該係要即時去制止暴力啦,但你當時只叫同學sit down

大宅

ccmaniac 發表於 19-11-10 15:28
Are you kidding me? The messages given out in the two letters are not mutually exclusive. The attack ...

Sorry for my typo in previous reply.

Revised: ARE YOU IDIOT?

大宅

做咩姐佢,又彈出又彈入?!容視兒fans黎架

公爵府

希望佢講得出,做得到,無論係唔係科大生都應該要嚴懲!

男爵府

回覆 Think_Thank 的帖子

I need to correct you as you seem determined to be grammatically correct in your words.
Are you an idiot? / are you idiotic?

伯爵府

點為之嚴懲?放生等如嚴懲!缱責等如嚴懲!

複式洋房

咁講正常吖。因為環求時報總編輯呼籲內地生不要讀科大

珍珠宮

做事畏首畏尾,要人出聲比壓力先做嘢,呢個校長做不來就早D辭職,否則下場更慘。

伯爵府

CC1965 發表於 19-11-10 14:32
4.部分科大師生表達了對論壇會當天安保措施的疑問。我們會對當天的安保措施,以及事發後現場保安處理襲擊事 ...

放長雙眼,睇校長點做

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

Hayeungyeung 發表於 19-11-10 15:08
聽日科大又要裝修

而家已經裝修緊啦

大宅

tp-windy 發表於 19-11-10 14:59
若果而家唔係群情洶湧, 有教授、master學生都出信迫史維要嚴懲暴徒;連國內媒體都出聲叫內地學子唔好讀科大 ...

要做至好啊, 唔好得個講字。無論點, 科大個名都臭哂啦

大宅

回覆樓主:

遲做好過唔做,快啲報警拉人垃,影到晒,係襲擊他人。其实校長亦应同時譴責同学校外的暴力及非法行為。

子爵府

回覆樓主:

一定要踢岀校兼報警處理,成年人要為自己所做過嘢承擔後果!唔好話乜差乜差保留學籍啊!就算预左科大比人装修,校长都要做硬 d, 要對住該位内地生及所有立税人,否則,科大嘅校譽會毁係校長手上

公爵府

Paris 發表於 19-11-10 14:53
如果唔係有聯署信,佢唔會做,乜嘢都係要人哋叫佢先做, 廢柴

哪裏可見聯署信?

大宅

ccmaniac 發表於 19-11-10 15:39

I need to correct you as you seem determined to be grammatically correct in ...

If catching a minor grammatical mistake would make u feel happy or good. Please go ahead.

I had to admit that my Chinese is much better than my ENGLISH, cause I am a CHINESE.

Are you CHINESE too?

If ys, thats sad to know your good ENGLISH dont know help you become
American or British?

No.worries, i am determinded to keep my grammatical mistakes.

你吹啊

子爵府

Paris 發表於 19-11-10 14:53
如果唔係有聯署信,佢唔會做,乜嘢都係要人哋叫佢先做, 廢柴

同政府高官ㄧ樣,做晒鴕鳥!正廢物!姓屎啦!

男爵府

Yeah I can see your grammatical mistakes everywhere. That’s OK as long as you have got a point. But you don’t. That’s most unfortunate. But some bk mamas seem to show great interest in English grammar so I thought you may be one of them. I was just trying to give a helping hand. What’s the matter?

水晶宮

2024勳章

ccmaniac 發表於 19-11-10 16:03

Yeah I can see your grammatical mistakes everywhere. That’s OK as long as ...

你明明識講中文,仲好鍾意睇大陸網紅APP小紅書添,扮咩呀?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

CC1965 發表於 19-11-10 14:32
4.部分科大師生表達了對論壇會當天安保措施的疑問。我們會對當天的安保措施,以及事發後現場保安處理襲擊事 ...

車...唔報警點查?唔通班曱甴儒夫學生會自首?
科大死左個学生個friend發現佢墮楼;到今時今日都無胆企出來講個事實啦!

首頁
12345...6

尾頁

跳至