夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

mingmama 發表於 19-12-28 14:30
之前我都好唔明點解有啲男人可以一邊有一個大好家庭~又可以一邊同第二條女拍拖~睇完呢個post先知道原來喺 ...

我聽男性朋友講

個個男人都想出去滾,見到索女就想親近, 做朋友都開心

同埋男人角度,有小三係威

男爵府

chukamchun 發表於 19-12-28 16:36
真係匪夷所思⋯⋯樓主真有大婆風範

唔只係大婆~呢度啲JM叫佢做皇后添

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

與其鬧爆個小三,不如唸下最不知所謂果個就係仲同你瞓果個男人,對小三大話連篇,對你咪又一樣,你亦明知佢出去搞搞震,仲留喺自己身邊,個男人對你又有幾尊重同愛你呢....兩者同樣可悲

男爵府

miffyumiffy 發表於 19-12-28 16:44
我聽男性朋友講

個個男人都想出去滾,見到索女就想親近, 做朋友都開心

男人角度有呢個想法都明白嘅~但竟然有女人肯配合呢啲咁嘅男人就真係不敢苟同

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 19-12-28 16:45
與其鬧爆個小三,不如唸下最不知所謂果個就係仲同你瞓果個男人,對小三大話連篇,對你咪又一樣,你亦明知佢 ...

所以成件事三個都有問題~搞到而家呢個局面都唔係小三一個自己做成

水晶宮

mingmama 發表於 19-12-28 16:47
男人角度有呢個想法都明白嘅~但竟然有女人肯配合呢啲咁嘅男人就真係不敢苟同
...

感情嘅野好難講

你睇安心, 遇上對的人, 但時間錯咗

水晶宮

mingmama 發表於 19-12-28 16:48
所以成件事三個都有問題~搞到而家呢個局面都唔係小三一個自己做成
...

同埋女人貪錢,有條件嘅男人唔夠分,我聽啲出軌case個男人本身都有條件有錢,就有女人痴埋去

男爵府

miffyumiffy 發表於 19-12-28 16:54
同埋女人貪錢,有條件嘅男人唔夠分,我聽啲出軌case個男人本身都有條件有錢,就有女人痴埋去
...

我都認同如果男人冇咩財力都好難搞三搞四~溝女點都要用啲錢嘛

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mingmama 發表於 19-12-28 16:48
...

最大得益果個往往係個男人。

出面有個小三玩,回家有個老婆喺到等,有咩好過咁

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 19-12-28 17:21

所以女人真係要爭氣~有咩理由要畀個賤男人咁樣蝦呢

水晶宮

mingmama 發表於 19-12-28 17:22
所以女人真係要爭氣~有咩理由要畀個賤男人咁樣蝦呢

你這句爭氣,我好認同

眼見身邊好多case,好多女人明知都死守死忍,仲要有d女人本身有晒經濟條件,都決定留個賤佬在身邊

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 19-12-28 17:25
你這句爭氣,我好認同

眼見身邊好多case,好多女人明知都死守死忍,仲要有d女人本身有晒經濟條件, ...

希望樓主會明白呢個道理啦

公爵府

Angelice-BeBe 發表於 19-12-28 17:21

仲要為自己説開。樓主,爭氣啲祝新一年有好轉

複式洋房

回覆樓主:

睇樓主仲可以咁高姿態咁覺得自己係大贏家,就知跟本就係自卑心作祟,自己呃自己啦~
就係有咁多人中意垃圾回收當係寶,先有咁多渣男肆無忌憚咁揾小三,個男人對你好只係唔想冇左個湊佢仔女嘅保姆咋! 仲愛你就唔會有小三啦…清醒下啦!
仲可以接受個男人吉完第二個再吉自己
佩服佩服

男爵府

米路路 發表於 19-12-28 18:23
睇樓主仲可以咁高姿態咁覺得自己係大贏家,就知跟本就係自卑心作祟,自己呃自己啦~
就係有咁多人中意垃圾 ...

JM突破盲點

大宅

omg999 發表於 19-12-28 01:14
小三阿小三
可能你而家同我老公甜密密。
可能你而家聽咗吾少我老公對你嘅甜言蜜語。

樓主,唔知你仲愛唔愛你老公,如果愛,你呢段嘢只係自欺欺人,如果唔愛,其實你做老婆都唔需要做到咁cheap。

甜言蜜語係一段關係必須的,作為老婆,見到個老公有小三,必然會心痛。無得揀嘅情況下,真係情願佢玩女人好過動真情。老實講,又肯甜言蜜語又肯花時間金錢係一個女人身上,身體同行為係最誠實,你老公唔止係玩女人,係真感情。

好聽啲你叫大方接受,唔好聽啲你根本無得揀。你憑咩認為你老公嘅甜言蜜語唔係真情只係大話?我身邊小三朋友大有人在,但我眼見如果個男人真係在乎個家,老婆仔女,果個男人係會講到明唔離婚,為小朋友為經濟住屋,唔會為小三去搏,冒險。

大宅

小三阿小三

甜言蜜語亦係在乎嘅一種表現,因為如果講到明家係最重要,咁大家玩玩下就唔需要呢啲甜言蜜語。男人都懶得做。

你估男人對付頭家又對付多一個女人唔累?又要返工,又要安排時間偷情同比家庭朋友。所以一個男人願意付出上床以外嘅時間,花精神同心思落小三度,咁好明顯,心已經變左。小三已經唔只係攝時間同事洩慾工具。

你講得岩,佢愈來愈多時間陪伴,就係愈來愈在乎嘅表現。而且仲要係你批准,所以個男人做嘅就係最誠實嘅自己,想多啲陪小三,家只係責任。當然,如果你唔介意就得。佢咪好似打多份工叫「屋企」,搞掂之後,就係佢私人時間,做自己想做嘅嘢。

大宅

小三阿小三

絕對嘅誠實,無可能存在你地三個關係中。你點去證明,佢對小三係一個接一個大話但你唔係?因為佢坦白有小三?咁你明明係大婆,「接受一個又一個嘅大話」應該係大婆,而唔係小三,你應該係被尊重,被維護果個呀!

小三應該係默默接受,無論係你地有幾多「家庭活動」陪唔到佢;你係佢老婆,你地可以光明正大一齊瞓,你係老婆,你地有個家係「優先」,小三一定要忍要受呢啲。點解而家角色調轉,小三變左被寵愛被維護感受果個?

大宅

小三阿小三

「你知吾知, 佢話同佢老婆分開住, 但其實佢無同你“訓”果晚, 其實同緊佢老婆訓。」,你以同個光明正大有小三嘅老公瞓為榮?為勝?大佬,你先係佢老婆,仔都生埋,應該係個女人調轉受吧?

真係心酸明明事實擺在眼前,如果一段關係無問題,根本小三針都插唔入。男人出軌開場白當然係同老婆關係唔好,無性無愛之類。但好明顯,你老公做到咁,唔止係身痕出軌,係真嘅感情出軌。佢唔同小三講你地生活點滴,係唔想刺激小
三,唔想佢難受唔開心,係在乎小三感受。你有無諗過佢對你坦白到咁嘅程度,係連你感受都唔理?忍到你繼續,忍唔到你走?

複式洋房

omg999 發表於 19-12-28 16:03
皇上都吾好激起我把火, 我連細路都吾理, 等佢自己承受返呢幾年我所承受嘅野
...

皇上就係睇死你唔會走,先夠膽同你講
真係好想知,,有冇同小三上牀經過,都講埋你知,等你俾啲意見

首頁
12345...6

尾頁

跳至