跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

1. Jeco 成人: 2人 小童: 0人 (2A / 0C) --- 已入賬作實
2. KarieWu成人: 2人 小童: 0人 (4A / 0C)
3. Kok媽:成人: 2人 小童: 0人 (6A / 0C)
4. prettyfish 成人: 2人 小童: 0人 (8A / 0C) --- 已入賬確實
5. loveyi_ivy 成人: 2人 小童: 0人 (10A / 0C)
6. rerebecbec 2人 小童: 0人 (12A / 0C) --- 已入賬確實
7. 溋溋 成人:2 小童:0人 (14A/0C) --- 已入賬確實
8. 晴朗ma: 成人:2人 小童: 0人 (16A / 0C)
9. 斯藝 :成人:2人 小童: 0人 (18A / 0C)
10. 2008c9 (Brandon媽咪) : 成人:2人, 小童:0人 (20A/0C) --- 已入賬確實
11. Littlegoldenpig 成人:0人 小童: 0人 (22A / 0C) --- 已入賬確實
12. Ricaip 成人: 2人 小童: 0人 (24A / 0C) --- 已入賬確實
13. 03poshan03 成人: 2人 小童:0人 (26A / 0C)
14. @[email=][email protected][/email] 成人:2人 小童0人 (28a/0c)
15.vavaso : 2人 小童0人 (30a/0c) --- 已入賬確實
16. babynichole:2人 小童0人 (32a/0c)
17. zoeng:2人 小童0人 (34a/0c) --- 已入賬確實
18. amyip : 2人 小童0人(36A/0C)
19. stepchk: 2成人 小童0人(38A/0C)

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

Hello, I've pay the deposit by ATM today, please check!! THANKYOU!! Sorry for my late!!

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

原帖由 KarieWu 於 09-5-22 12:51 發表
我嚟報名:

1) 成人: 2 人 小童: 0 人 沒有"智紛全年入場證"
2) 壽星bb出生日期22/10/2007, CHRISTOPHER (M)
3) 建議加$20增多3款小食 YES
4) 建議加$40請海洋公園小丑主持2小時生日會 YES

...

你地就好啦有得去 ~~ 我果日好近預產期, 要係屋企

禁止訪問

洋房

you're welcome. 因為如果我係你, 我都唔知好唔好同ocean park 落訂 @.@

原帖由 Jeco 於 09-6-1 15:26 發表

rerebecbec多謝你既溫馨提示呀! 出住錢先其實都唔係問題,點解要收各位媽媽按金先,其實最怕就係報左名話去最終唔去就幣,事關以每位計架麻!
所以請各位真係有興趣去既就盡快入賬確實,早啲book實位之後既籌備工作都多啲時 ...

禁止訪問

禁止訪問

大宅

如果給了錢,當日bb不舒服不到,會否退錢﹖

禁止訪問

別墅

sorry, 比左錢, 但係唔記得send email report 番 ^^"

別墅

原帖由 awesomeada 於 09-6-4 11:15 發表

你地就好啦有得去 ~~ 我果日好近預產期, 要係屋企

如無意外哥日我都羅咁大個肚 @.@ 約6,7個月到
但本人胎b個肚 比常人大一倍

禁止訪問

禁止訪問

別墅

"野食方面唔可以自己帶食物入去"
想問一下可唔可以帶奶奶丫. 哥個鐘數食奶._."

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

原帖由 Jeco 於 09-6-4 11:27 發表
哈! 我記得你, 你住我好近架麻! 第做第二任媽咪啦? 恭喜晒呀! 依胎係囝囝or囡囡呀?

你好呀 Jeso 媽

我搬左落九龍城啦~~ 如果唔係一定join你攪geh PJ

我今胎又係囝呀~~~你打唔打算生多個呀~~

首頁
12345...7

尾頁

跳至