嬰兒醫護

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

Can you send me details

男爵府

好媽媽勳章

我個仔食左一個幾星期藥, 初時個幾日真係發得仲勁; 忍唔住搽左一次藥... 但依家好似比之前r小左, 但都要kept住食耐d先知得唔得 ?? 但醫師都話皮膚係好難攪, 最好都係大便好脾胃好, d濕疹先會有好轉...

洋房

cAN i have the details? thanks
my e-mail is [email protected]

複式洋房

pls PM me also. tks!

洋房

我帶囝囝睇左3次,上次仲做埋刺針,不過仲未有明顯效果呀,夜晚都仲係好準時咁3點就喊醒勁R,不過我都諗住繼續睇,因我唔想再用西藥,因一停藥就番發嘛...

民房

Can you send information to [email protected], thanks.

洋房

其實有冇試用健康食品呢?碧蘿芷Pycnogenol®OPC

1.最重要是冇藥性 ,

2. 冇 side effect

3. 安全

複式洋房

我bb去睇左兩次..食左一個星期藥都好似無咩好過...同未食藥之前差唔多..>.<

大宅

can you PM the information to me too, my bb is 3 months old only...

大宅

畀面勳章

請問可以pm doctor's info 比我嗎? 醫師係開苦茶比bb飲嗎? 咁苦佢肯飲嗎 因我試過帶囡囡去睇中醫, 佢唔肯飲呀

我pm左my email address 比你la, Thanks

原帖由 kinder.bb 於 09-5-23 11:19 發表
我BB現時5個月大, 2個月左右開始有濕疹, 最初睇西醫, 但又唔想搽太多藥膏, 因有類固醇, 成日時好時壞, 又成日比啲街坊, 親戚同朋友話.

最近, 佢4半個月時去睇個中醫, 睇咗一次, 佢開3日藥, 每日兩餐(診金連藥HKD110 ...

別墅

瞓得好勳章

我睇左三次...但都冇乜好轉...夜晚仲喊多左...攪到全家都訓唔到...可能個E師唔夾佢

別墅

回覆 51# kinder.bb 的文章

Can u pls PM or email me the info of doctor? thanks a lot!

my email: [email protected]

洋房

麻煩你都send埋個醫生的資料俾我,因為個b有濕疹真係好頭痛,thx!!
[email protected]

男爵府

可以PM俾我嗎...?THX

民房

我都想要, 麻煩 send 比我
[email protected]

男爵府

可否send中醫資料比我,但我係想帶囡囡睇咳,因為佢已經咳左2個月仲未好,想試下中醫!另外想問中藥係咪好苦!你畸樣餵佢飲?thank!my e_mail [email protected]

民房

BB中醫

Hi,

Could u pls email the doctor info to me?
My daughter is about 6 months and i would like to try the chinese herbal doctor for her.
Thx.

Lila

別墅

好媽媽勳章

我都想知你個中e 資料, 請 pm 我或 email : [email protected].... Many thanks!

男爵府

我大仔bb3個月果時d濕疹好厲害係出晒水果隻,都係睇中醫同睇西醫搽類固醇、保濕,中醫就開d藥係開奶,再浸藥

複式洋房

我BB現時also5個月大, 2個月左右開始only on face. Please PM me the dotor's details. thx

首頁
12345...10

尾頁

跳至