潮流時尚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

侯爵府

牛年勳章

夢B 發表於 20-3-3 23:45
有相嗎?一定好靚
H嘅紫好靚,可惜好多唔再出,最近出anemone已經不錯,但我想要偏藍的深紫,希望 ...

粒pom pom 放了office, 暫時影唔到。hermes真係好少出紫色,返而chanel連續三季都有,所以轉左買chanel多d.

男爵府

ggbwong 發表於 20-3-4 11:15
粒pom pom 放了office, 暫時影唔到。hermes真係好少出紫色,返而chanel連續三季都有,所以轉左買chanel多d ...

Chanel款的確係多,如果佢有H的uv我都會買呀今期好似係lavender 紫,我麻麻

侯爵府

夢B 發表於 20-3-3 16:23
Tosca當年出時我都覺得靚,心諗再出一定買,但真係出返時,又好似唔係咁靚,可能色比較sharp,anemone真係 ...

Tosca 同L3 差唔多,紫得來混左桃紅,唔係純紫,UV, P9 就係純紫

侯爵府

ggbwong 發表於 20-3-3 19:59
我有粒uv 嘅carmen pom pom, 反而想睇下cyclamen 同 parme 實物嘅袋。我諗唔會再出。
...

剛上網睇到cyclamen 真係stunning 好似p9, Parme 都好靚

男爵府

Ms_Phoebe 發表於 20-3-4 15:52
Tosca 同L3 差唔多,紫得來混左桃紅,唔係純紫,UV, P9 就係純紫

冇錯之前睇相以為自己鍾意tosca或者rose tyrien / mongolia 之類的桃紅,見到真身後覺得太sharp,不過咁講,如果見到心中想要嘅袋,可能話之佢咩色(個腦個刻會function唔到)

男爵府

回覆 Ms_Phoebe 的帖子

P9 picotin 好靚呀!

侯爵府

夢B 發表於 20-3-4 16:06
冇錯之前睇相以為自己鍾意tosca或者rose tyrien / mongolia 之類的桃紅,見到真身後覺得太sharp,不 ...

我都會function 唔到呀,除左最愛紫,我都like 粉tone, 藍tone, 灰tone, 如果可以0 配Kelly ,是但中一隻色系都會照買la, 唔會等
Btw, 你鐘唔鍾意cassis 同Raisin 呢?Raisin 配金扣都好吸引

侯爵府

desmond100104 發表於 20-3-4 16:20

P9 picotin 好靚呀!

Thanks

男爵府

Ms_Phoebe 發表於 20-3-4 18:27
我都會function 唔到呀,除左最愛紫,我都like 粉tone, 藍tone, 灰tone, 如果可以0 配Kelly ,是但中一隻色 ...

哈哈,如果0 spending 有Kelly 我咩色都要呀
H的灰也很美粉tone唔啱我呢啲粗人
我嘅b同c都唔係最鍾意嘅顏色,冇得揀呀
Raisin同cassis都係比較暗嘅紫,我會鍾意crocus多d
不過最近都買左個raisin金扣bearn,雖然唔係最鍾意嘅紫,都照殺

侯爵府

牛年勳章

夢B 發表於 20-3-3 23:45
有相嗎?一定好靚
H嘅紫好靚,可惜好多唔再出,最近出anemone已經不錯,但我想要偏藍的深紫,希望 ...

jm, 妳快些去hk h 官網。有好罕有嘅細pom pom carmencita. 有violet 色。迷你大中細size 都有。 原本係bookmark, 但見人掛兩粒係袋都靚。

男爵府

ggbwong 發表於 20-3-5 01:17
jm, 妳快些去hk h 官網。有好罕有嘅細pom pom carmencita. 有violet 色。迷你大中細size 都有。 原本係boo ...

Thanks! 我去睇吓先!

男爵府

Ms_Phoebe 發表於 20-3-4 18:27
我都會function 唔到呀,除左最愛紫,我都like 粉tone, 藍tone, 灰tone, 如果可以0 配Kelly ,是但中一隻色 ...

官網有raisin Victoria II,不過係咪phw

侯爵府

夢B 發表於 20-3-4 21:41
哈哈,如果0 spending 有Kelly 我咩色都要呀
H的灰也很美粉tone唔啱我呢啲粗人
...

你個b and c 係邊度買ga ? 我想係Paris 買k ar 但未有機會,香港依個出b k c 遊戲我玩唔起。我有睇你個Bearn 呀,內拼p9好靚呀
Crocus 都靚,但又係唔再出

侯爵府

夢B 發表於 20-3-5 17:46
官網有raisin Victoria II,不過係咪phw

Thanks ar, 不過我對V 冇興趣同埋我覺得rasin 淨係match ghw 先靚

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

別墅

jasminewan35 發表於 20-3-2 21:10

係唔會,用膠紙痴住個紙袋口,有個手寫地址Tag

就咁用膠紙黐住橙袋口?
咁咪全世界都知裏面係貴重貨物囉。好似好唔secure咁。

侯爵府

sint 發表於 20-3-5 22:59
就咁用膠紙黐住橙袋口?
咁咪全世界都知裏面係貴重貨物囉。好似好唔secure咁。
...

我都覺得好唔安全,好招搖,我當日唔想用依個service 的,不過個sa 唔知係咪唔想煩幫我keep 袋係shop, 同埋個搞到紙袋好殘

男爵府

Ms_Phoebe 發表於 20-3-5 17:51
你個b and c 係邊度買ga ? 我想係Paris 買k ar 但未有機會,香港依個出b k c 遊戲我玩唔起。我有睇你個Bea ...

你講得啱,配貨遊戲我都玩唔起雖然我都會得閒買吓H的其他野例如首飾,但係唔會密密去,又唔想成日計住spend左幾多,最緊要我冇咁多銀彈好日都唔去買吓野,sa都唔so我啦
我個b同c都係日本買,超級好運0 spending,香港冇可能,但係唔可以揀色,肯賣比我都偷笑,但貴香港好多
我好想買k呀,不過唔會去巴黎,太遠啦,坐唔到咁長途機,法國係最有機會walk-in 買到k,仲要平香港好多,你會唔會去呀?而家日本已經極難買bkc,佢哋勁唔鍾意中國人

珍珠宮

大家都是P9愛好者

侯爵府

milau 發表於 20-3-6 00:46
大家都是P9愛好者

P9 真係冇得頂,襯金扣更加靚,so lucky to hv ghw

首頁
12345...11

尾頁

跳至