自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

等我又整返個yumiko頭揚俾我老公睇先。

:lol:lol:lol
原帖由 EMMYC 於 09-6-1 13:49 發表
尋晚C6朋友帶咗佢剛剛結婚既大陸女友上黎屋企吃飯, 聽聞佢地係相睇, 只係拍咗拖幾個月就結婚, 我C6朋友出名係隻冇腳雀仔, 今次真係令我地覺得好SURPRISE!!

點知一見佢個老婆, 嘩, 我已為做戲先會睇倒, 人地話國內女 ...

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 EMMYC 於 09-6-1 13:49 發表
尋晚C6朋友帶咗佢剛剛結婚既大陸女友上黎屋企吃飯, 聽聞佢地係相睇, 只係拍咗拖幾個月就結婚, 我C6朋友出名係隻冇腳雀仔, 今次真係令我地覺得好SURPRISE!!

點知一見佢個老婆, 嘩, 我已為做戲先會睇倒, 人地話國內女 ...

佢有冇講佢亞媽叫佢唔好婚前性行為 ???(家教咁嚴)

子爵府

咁又唔好講到港男咁錯, 其實對比其他亞洲國家, 香港既男人都算ok, 咁當然都有例外啦

大宅

同意!
原帖由 bkfans 於 09-6-2 12:31 發表

港男質素低, 搵錢少, 冇自信, 在香港女人面前根本抬唔起頭, 梗係鍾意 d扮白痴扮低能當佢地皇帝咁服侍的大陸妹啦.....呢種心態好易理解啫

大宅

個頭似yumiko好啦,如果係個胸似就大煲啦!

哈哈!

原帖由 Elefant老婆 於 09-6-2 12:46 發表
等我又整返個yumiko頭揚俾我老公睇先。

:lol::" />:" />lol:lol

男爵府

原帖由 沙沙 於 09-6-2 00:07 發表

呢D人咁自私...生佢出來...我諗個小朋友仲慘...

好彩冇生...因為我覺得生左後..呢個女人會返頭嫁..
佢為錢咩都做得出~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原帖由 meko~ 於 09-6-2 00:03 發表
我表哥係HK人,識左個大陸妹1年倒

而家大陸妹有左2個月,我表哥本來都打算娶佢
但大陸妹自己+佢屋企人獅子開大口要 十萬禮金(RMB)
仲要大擺酒,我表哥根本就無錢~~~

甘就問大陸妹無十萬係咪唔嫁?
大陸妹就話無十萬,一 ...

係大陸結婚真係要十萬禮金架...唔知點解釋...類似公價咁囉.因為我舅父都係咁...初初無錢比禮金(為咗買樓), 到樓市好咗賣咗層樓..再比返10萬禮金比舅母既父母.

我舅父真係盡責都不得了...都嫁咗比你啦...唔比都無符架...點知呢頭比完個10萬禮金,個頭就話離婚...唉...

男爵府

睇吓可以(辨)得幾內....

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

所以D港男咪好易比6妹 ..
完咪走人囉...

原帖由 bkfans 於 09-6-2 12:31 發表

港男質素低, 搵錢少, 冇自信, 在香港女人面前根本抬唔起頭, 梗係鍾意 d扮白痴扮低能當佢地皇帝咁服侍的大陸妹啦.....呢種心態好易理解啫

珍珠宮

原帖由 gogoblue 於 09-6-2 14:13 發表

係大陸結婚真係要十萬禮金架...唔知點解釋...類似公價咁囉.因為我舅父都係咁...初初無錢比禮金(為咗買樓), 到樓市好咗賣咗層樓..再比返10萬禮金比舅母既父母.

我舅父真係盡責都不得了...都嫁咗比你啦...唔比都無符架...點知呢頭比完個10萬禮金,個頭就話離婚...唉...

又一個老襯..

禁止訪問

男爵府

[quote]原帖由 meko~ 於 09-6-2 00:03 發表

大陸妹就話無十萬,一 ... [/quote
我四叔6年前相睇識左個南昌妹,後來冇耐有左BB,最後真係為左個肚俾左十萬禮金娶個南昌妹
個南昌妹好精o架,未嫁我四叔前一家幾口,父母、細佬等人專登落唻香港一轉,去巡視我爸爸、三叔、四叔、五
叔間鋪頭,去埋睇四叔籃田層私家樓,五叔層豪宅 証明亞叔佢地個個都係老闆、生意人,唔係吹水昆佢,佢先肯唻HK正式註冊結婚。
可能我四叔40幾歲人先有個仔,所以佢咩都就曬個大陸老婆,個仔3歲後,佢個大陸老婆就帶埋個仔返左南昌,連今年過年都唔返唻,話留o係香港就病,返南昌就身體好D,你話咩道理丫 依家個仔6歲啦四叔呢幾年都唔知見過個仔有冇十次 但就家用照俾,個南昌妹蓄蓄埋埋D錢,而家o係南昌有2間三層高既樓,全部自己名冇我四叔份,批左單程証都唔返唻香港,留0係南昌嘆世界

男爵府

當然,我知有人食野唔講野,但果餐飯所有人講普通話,呢d都唔係問題,佢連hi and bye都唔講,可能上海既上海人高人一等呱
原帖由 小蘅媽媽 於 09-6-1 23:23 發表

吓,乜唔係食不言先有禮貌嗎?
可能佢又覺得一邊食一邊講冇禮貌喎。

男爵府

睛靈勳章

大陸人家教好嚴架!!(真嘅)
獵物未得到手!!唔好對佢講真話,例如「拍過m次拖,都講"我好純,未見過難人"
唔好比人知自己屋企無錢,費時比人睇死。
得到人就要吸乾d錢,因為錢才是保障,男人幾時都可以再找到。
港女邊夠人競爭!!!

男爵府

回覆 52# 祖明 的文章

係男人蠢定女人精?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原帖由 tkkmama 於 09-6-2 15:00 發表

又一個老襯..

即係話我舅父係老襯姐...

大宅

o甘我c6真係識貨之人 .我都有問過佢會唔會好似佢同事返上去識大6妹.佢話一定唔會,佢唔鐘意大6人, 好抗拒佢地d文化.不過又真係,佢成日o係地鐵都睇唔順眼d大6人

大宅

原帖由 meko~ 於 09-6-2 00:03 發表

大陸妹就話無十萬,一 ...

唔來仲好啦有個咁o既阿媽 ~ :;pppp:

子爵府

大6妹,好野丫,淫見淫愛

d麻甩佬低b,

大宅

一個願打一個願捱

首頁

尾頁

跳至