自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

nicnicpig 發表於 21-2-18 12:48
請問Switch online 年咭有咩用?

可以上佢online store買特價遊戲。download 免費懷舊遊戲,download 試玩版遊戲,玩動森搭飛機去人地個島。 如果唔買野就咁俾舊幾水一張年咭就夠一年用了。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

SwitchSuperSwitchOLED+4K

任天堂遊戲主機 Nintendo Switch 已推出接近 4 年時間,外界一直有消息指任天堂將會為 Switch 推出後繼機款 Switch Pro。然而,根據最新消息指,新款 Switch 很可能會命名為 Super Switch,並會升級處理器,以及配備 OLED 熒幕和解像度等。

根據外媒《WccfTech》引述巴西記者 PH Brazil 消息指,下一代 Switch 將會被命名為 Super Switch,與早前另一位在 Twitter 上的爆料者 @Tyler_McV 提及的名稱一致。

而早前外國知名駭客 SciresM 也在 ResetERA 討論區上爆料,指新一代 Switch 比起上一代將會有顯著的升級,包括採用 OLED 熒幕、提供 4K 解像度、使用 Mariko SoC 特殊處理器等,而電池續航以及散熱系統也會有著不少提升。

外界推測新一代 Nintendo Switch Pro 或會在 2021 年內推出,更有指任天堂會趕及在《MONSTER HUNTER RISE》推出前,即 3 月中旬推出新一代主機,有興趣的玩家或可拭目以待。

https://unwire.hk/2021/01/28/super-switch/game-channel/

留意可能出新一代主機

子爵府

tung0409 發表於 21-2-18 12:02
你女小六冇問題啦,一定玩到。我女中一玩得好好。我玩就覺得都幾累架,但證明真是全身都郁到。健身環同swi ...

請問幾錢?荃灣有無Aeon?

侯爵府

李家承 發表於 21-2-18 13:28
請問幾錢?荃灣有無Aeon?

Switch 主機2340,ring fit 589
荃灣有aeon

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我深水埗黃金買
普通機20xx---23xx
我買左動森版23xx
ring fit 600

未計其他game錢

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

tung0409 發表於 21-2-18 12:50
有張game 卡,有個健身環和穿上大腿的感應墊。

我唔知有無記錯, 之前Aeon/Sogo見ringfit 賣$9xx
今日見Aeon 賣$539 都有問C6點解咁平...

子爵府

charlieXD 發表於 21-2-18 16:54
我深水埗黃金買
普通機20xx---23xx
我買左動森版23xx

請問可以試玩嗎? 唔想小朋友玩上引,只想比佢有心機做下運動,疫情期間成日係屋企,唔做運動。

侯爵府

Ryanma 發表於 21-2-18 18:10
我唔知有無記錯, 之前Aeon/Sogo見ringfit 賣$9xx
今日見Aeon 賣$539 都有問C6點解咁平...
...

之前太多人買,供不應求嘛,我女話同學上年買水貨主機要4仟幾。依家已回落番正常價錢,唔洗食炒價

別墅

Ryanma 發表於 21-2-18 18:10

請問邊間Aeon 買$539?因我見$589

大宅

虎到金來勳章

主機so寧網店賣$2300送埋上門,新會員入會送積分可以即減$50。我都早幾日買左今日送貨

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

nicnicpig 發表於 21-2-18 22:21
請問邊間Aeon 買$539?因我見$589
呢星期20號,吉日,買咪有折平 d.

複式洋房

clami 發表於 21-2-18 22:40
主機so寧網店賣$2300送埋上門,新會員入會送積分可以即減$50。我都早幾日買左今日送貨
...

多謝你好介紹 我扣埋積分2130咋(emoji)(emoji)

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

早2日係uny online shop買, $2340 mario特別版

複式洋房

魔怪媽媽 發表於 21-2-24 22:22
早2日係uny online shop買, $2340 mario特別版

都平wor 我見到要25xx
你有冇買d咩game?

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

bts92850 發表於 21-2-24 22:24
都平wor 我見到要25xx
你有冇買d咩game?

係,mario特別版出面買$2580, game我本身有買動森, mario, 薩爾達傳說, 無雙

複式洋房

魔怪媽媽 發表於 21-2-24 22:27
係,mario特別版出面買$2580, game我本身有買動森, mario, 薩爾達傳說, 無雙
...

我搵緊有冇平既2手game

翡翠宮

bts92850 發表於 21-2-24 22:31
我搵緊有冇平既2手game

黃金﹑信和比更多,我有時都會上 carousell買

複式洋房

魔怪媽媽 發表於 21-2-24 22:41
黃金﹑信和比更多,我有時都會上 carousell買

Thanks

別墅

nicnicpig 發表於 21-2-15 23:14
請問邊度有現貨?幾錢?Thanks

吉之島都有

別墅

tung0409 發表於 21-2-17 22:48
主機2340包2個手掣的。但如果想一家人多過2人玩,就最好買多一對手掣($509-549)我朋友2日前睇到的應該是ma ...

Ring fit係咪個圈同隻碟要分開兩樣買架?

首頁

尾頁

跳至