潮流時尚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

繼上一次見面之後,天使sa 真係再有msg我話有我想要嘅belt,手快有手慢無,貨少無得留,可惜5係我想要嘅顏色就唯有再幫我留意。幾日後又再收到佢訊息,個心即刻離一離,心諗甘快有?原來係對鞋有我size,今次即到啦,順便見下面報到一下,傾下計,講下想要乜,當然預咗無現貨啦,甘我就已經心中有數,今次點都要開聲問吓有冇halzan25或者p仔都好,無奶油空手而回嘅,佢帶我去睇衫check機之後就問我18/22?我扮鎮定問佢18/22好?佢話18啱啲,之後就叫我等陣,莫非真係有收穫?夢想成真啦!仲第一次入房開箱,好開心呀!

別墅

小吉媽媽 發表於 21-6-18 22:15
繼上一次見面之後,天使sa 真係再有msg我話有我想要嘅belt,手快有手慢無,貨少無得留,可惜5係我想要嘅顏 ...

咩色呀

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

小吉媽媽 發表於 21-6-18 22:15
繼上一次見面之後,天使sa 真係再有msg我話有我想要嘅belt,手快有手慢無,貨少無得留,可惜5係我想要嘅顏 ...

好既開始
最緊要幫到手和對你上心。
work hard PLAY hard

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

mosso_boo 發表於 21-6-18 22:30
咩色呀

Rough sellier

子爵府

jenniferK 發表於 21-6-18 22:48
好既開始
最緊要幫到手和對你上心。

係,呢句真,我相信將心比己,相敬如賓,過程最緊要舒服

子爵府

問題黎啦,我呢個H新手終於遇到SA叫落去搵佢買野(月尾要追數?),本身佢都知我想要咩但無貨,甘我應該都落下去表示誠意定係推左佢等佢有貨再通知呢各位JM,please help, thanks.

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

小吉媽媽 發表於 21-6-22 13:55
問題黎啦,我呢個H新手終於遇到SA叫落去搵佢買野(月尾要追數?),本身佢都知我想要咩但無貨,甘我應該都 ...

首先,你有冇時間落去睇先,新一季貨開始返,落去可能有現貨野睇下。睇啱就買,睇唔啱快快行過圈byebye下個月再見咁囉。
work hard PLAY hard

公爵府

問題黎啦,我呢個H新手終於遇到SA叫落去搵佢買野(月尾要追數?),本身佢都知我想要咩但無貨,甘我應該都 ...

佢點講呀?佢有冇話有咩買?有時間去到就配合吓,唔得閒唔去亦無所謂。
不過又唔可以只係等你自己想要嘅嘢,因為大部份嘢都唔知要等幾耐,要keep住落鋪搵吓佢,落到鋪佢自然會介紹其他嘢,啱嘅就買。

大宅

佛系就會有

子爵府

jenniferK 發表於 21-6-22 14:11
首先,你有冇時間落去睇先,新一季貨開始返,落去可能有現貨野睇下。睇啱就買,睇唔啱快快行過圈byebye下 ...

我有時間嘅,但早幾日先買完野睇埋新衫,所以我覺得佢係咪似跑數定真係有野啱我

子爵府

Miyazaki 發表於 21-6-22 14:18
佢點講呀?佢有冇話有咩買?有時間去到就配合吓,唔得閒唔去亦無所謂。
不過又唔可以只係等你自己想要嘅嘢 ...

我都知要主動搵下佢,但就係無野比我買,同埋我都5想去得太密變成習慣

子爵府

四月媽 發表於 21-6-22 16:24
佛系就會有

呢個係一向對H嘅宗旨

公爵府

小吉媽媽 發表於 21-6-23 10:14
我都知要主動搵下佢,但就係無野比我買,同埋我都5想去得太密變成習慣
...

當愛變成習慣可能係唔少JM嘅心聲 不過無嘢買都叫你去我又未試過喎,去得都係有我要嘅嘢或者佢whatsapp問過我有無興趣,我再去睇真身。
定佢有驚喜俾你啊,落下去巡巡啦

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

小吉媽媽 發表於 21-6-23 10:11
我有時間嘅,但早幾日先買完野睇埋新衫,所以我覺得佢係咪似跑數定真係有野啱我
...

就算明知係sa跑數都要自己負擔到又有用先買。有d item遲d點都會買的,當提早少少買都ok。錢是自己辛苦賺的,冇需要為左討好sa隨便花。

暴力配貨就另計啦。

伯爵府

SA追邊個items的數呀?有無暗示想你買邊d items?
又或者係想比驚喜你,落到去其實係offer袋比你而唔係買嘢,我試過係咁呀~

公爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-23 12:56
SA追邊個items的數呀?有無暗示想你買邊d items?
又或者係想比驚喜你,落到去其實係offer袋比你而唔係買 ...

係囉係囉,SA唔會冇嘢買又叫我落去,所以每次見到佢whatsapp「呢兩日有冇時間過嚟」我就心跳加速,知道都係有袋

子爵府

jenniferK 發表於 21-6-23 12:25
就算明知係sa跑數都要自己負擔到又有用先買。有d item遲d點都會買的,當提早少少買都ok。錢是自己辛苦賺的 ...
呢個當然啦,量力而為,我只係普通打工仔兼小薯一名,真係辛苦血汗錢黎架,所以我都5想比佢CHUR得太急

子爵府

Miyazaki 發表於 21-6-23 11:05
當愛變成習慣可能係唔少JM嘅心聲 不過無嘢買都叫你去我又未試過喎,去得都係有我要嘅嘢或者佢wh ...
無錯,之前都係同我講有貨返叫我去,但今次覺得奇怪在無野啱都叫我有時間就過去搵佢買野,莫非正如你所說,我上次同佢講下個月生日想要嘅袋甘快比驚喜我?

子爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-23 12:56
又或者係想比驚喜你,落到去其實係offer袋比你而唔係買 ...

就係乜都無講囉你就話可以5買野就甘offer袋比你,但我呢D新手有排都未夠班啦

公爵府

小吉媽媽 發表於 21-6-23 14:20
無錯,之前都係同我講有貨返叫我去,但今次覺得奇怪在無野啱都叫我有時間就過去搵佢買野,莫非正如你所說, ...

咁其實你有冇同佢暗示或明示過想要咩袋

首頁
12345...13

尾頁

跳至