自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

囍 發表於 21-6-2 10:15
都好多企業鼓勵市民打針希望香港盡快永久清0,咁民生正常,經濟復甦好番,大家都安居樂業 ...

我地都係真心愛香港

珍珠宮

PonyoBB 發表於 21-6-2 10:29
同意,抽奬嗰啲最好登記一次就可以抽晒啦。其實如果有人統籌應該會有更多商家或名人贊助禮物,因為唔駛自 ...
如果政府整個臨時小組去統籌最好,想市民打針,商家又肯出錢,政府出少少力方便市民,令件事做得更好,打針都開心 d。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我公司 d YC 話 d 商家佬要復甦咪多嘢送囉,冇嘢送又話冇嘢送,有嘢送又話迫人打針,佢地真係煩到一個點呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

esmehouse 發表於 21-6-2 11:29
我公司 d YC 話 d 商家佬要復甦咪多嘢送囉,冇嘢送又話冇嘢送,有嘢送又話迫人打針,佢地真係煩到一個點呀 ...

其實佢地點諗唔重要,佢哋唔抽咪仲好

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

wan_sosin 發表於 21-6-2 10:06
係好主意!之不過唔多可行,香港人講真都幾貪心,到時一定有人檢查完都唔去打針,去賺個檢查,點樣可以阻 ...

打到針嘅市民豁免身體檢查費

打不到針嘅市民公院「醫療跟進」

伯爵府

熱血勳章 BK Milk勳章

逸東黃到癲都撐打針既

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

多謝樓主分享資訊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

PonyoBB 發表於 21-6-2 11:41
其實佢地點諗唔重要,佢哋唔抽咪仲好
最 cheap 係佢地話要抽,抽到就斜屋企人喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我公司 d YC 話 d 商家佬要復甦咪多嘢送囉,冇嘢送又話冇嘢送,有嘢送又話迫人打針,佢地真係煩到一個點呀 ...

班人好清高話唔會貪呢啲小便宜架

子爵府

你見佢地無人夠膽同英國美國人講香港政府逼佢地打針逼害緊佢地,唔怕人地笑佢地無腦咩

移民英國嗰班,一係乖乖喺香港打定BioNTech,一係去到打AZ,純如羔羊

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

希望百佳惠康萬寧屈臣氏都出手,打左針比錢有折扣

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

PonyoBB 發表於 21-6-2 12:11
你見佢地無人夠膽同英國美國人講香港政府逼佢地打針逼害緊佢地,唔怕人地笑佢地無腦咩

移民英國嗰班,一 ...

阿斯里康打完反應好大架,之後幾日好唔舒服至少一日食唔到野。

公爵府

牛年勳章

loved 發表於 21-6-2 11:29
如果政府整個臨時小組去統籌最好,想市民打針,商家又肯出錢,政府出少少力方便市民,令件事做得更好,打針 ...

最好係安心出行到加呢個功能,等多D人安裝安心出行。嗰D話個人資料洩露或者又怕俾監視的人就唔好抽啦,要提供好多個人資料架

cakebite    發表於 21-6-2 13:43

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

謝分享

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

BKFinder 發表於 21-6-2 09:01
最好有一統一平台等人申請一次就得
贊成!

男爵府

winnielong 發表於 21-6-2 12:01
班人好清高話唔會貪呢啲小便宜架

哈,政府派5千唔好去拎。

男爵府

TingTing 發表於 21-6-2 09:06
奇景,打疫苗有獎,開埠以來第一次。。

我懷疑全球得香港咁好

珍珠宮

rebeccalin 發表於 21-6-2 12:16
最好係安心出行到加呢個功能,等多D人安裝安心出行。嗰D話個人資料洩露或者又怕俾監視的人就唔好抽啦,要 ...
好主意

大宅

牛年勳章

怪獸青BB 發表於 21-6-2 10:05
好開心甘多企業都幫手宣傳打針
希望再有多D商家參與

子爵府

呢啲公司咪好囉,又可以慳番一筆廣告費用,形象正面

首頁
12345...9

尾頁

跳至