跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 育兒性格勳章

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-11 12:07 發表

Hehe~~ 妳都冇嘢做咩.

桐桐一望住相機, 好似被人點咗穴咁. 唔識笑架. 呢個嘜頭, 我同佢warm up咗好耐, 先收貨咋.

但係黎張真係好得意呀~
影BB相真係有D難度嫁,又要係佢定定地既時候先影到喎,有好多時要勁影幾張先有一張OK咋…

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 育兒性格勳章

原帖由 TobyChung 於 09-6-11 11:55 發表

無嘢做咪msn我lor~~ 桐桐真係越睇越靚女, haha~~

我好少開MSN嫁,多數都係上BK囉...

複式洋房

原帖由 小千 於 09-6-11 12:30 發表

硬係好啦~ 一齊傾吓計~
你就好啦份工比較清閒,我諗你既老闆應該幾鍚你喎~

唔可以話鍚唔鍚. 不過,我陀住囡囡時, 公司俾比$2,000大元買bb用品.
同埋, 我呢d卒仔, 只要做到佢要求, 佢冇所喟架~~ 我同事直情上網睇波tim.

男爵府

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-11 12:43 發表

唔可以話鍚唔鍚. 不過,我陀住囡囡時, 公司俾比$2,000大元買bb用品.
同埋, 我呢d卒仔, 只要做到佢要求, 佢冇所喟架~~ 我同事直情上網睇波tim. ...

哇~ 2千蚊! 我之前都係得5舊咋~ 不過就好過冇咁啦...mouth:

洋房

哈哈, 好開心,搵到同呀囡同年同月同日生既朋友仔啦 我都有facebook呀,你pm你email比我,我add你呀.

原帖由 TobyChung 於 2009-6-11 11:54 AM 發表

haha, 又多個3號b喇~~ 彥晴都係3號gar~~ 仲有兩個3號b gar, 不過佢哋多數喺"產前產後"傾~~ 妳有無facebook gar?? 有無add我呀~~^^ 我喺facebook都搵到多兩個3號b 呀~~

彥晴呢排都唔係好肯食奶, 要分上下半場食lo ...

大宅

回覆 15# totoro8218 的文章

hi~~~
我同你可能會撞過見過面,原來我地住係同一個苑

大宅

回覆 9# 綿羊仔...BB 的文章

桐桐好可愛,好靚女
細佬b右係咁一見我攞個相機影佢,佢就望實個相機唔識笑,真係要引佢好耐先收貨

siu1你個囡囡都好可愛

大宅

畀面勳章

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-11 12:07 發表

Hehe~~ 妳都冇嘢做咩.

桐桐一望住相機, 好似被人點咗穴咁. 唔識笑架. 呢個嘜頭, 我同佢warm up咗好耐, 先收貨咋.

以前都忙啲, 有十幾日, 而家忙得五日, 之後就悶到發慌~~ 日日上facebook種田捉蟲, haha~~

彥晴望相機都係比人點穴咁gar~~ 要搵人同佢玩自己再捕捉lor~~

大宅

畀面勳章

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-11 12:11 發表

彥晴係咪識認婆婆喇. 佢喊咁耐, 有冇塞個奶咀比佢??? 不過, 都儘量唔好. 因為桐桐已經食上"引":-(

佢係認婆婆, 搵唔到婆婆就pk喇~~ 特別係夜晚, 下午都好啲~~ 況且佢由細到大都唔食奶咀嘅, 佢鍾意食手指, 方便啲, 又控制到...... 諗要幫佢戒手指就苦惱喇~~

大宅

畀面勳章

原帖由 siu1 於 09-6-11 13:07 發表
哈哈, 好開心,搵到同呀囡同年同月同日生既朋友仔啦 我都有facebook呀,你pm你email比我,我add你呀.

pm咗妳啦~~

仲有幾個3號bb gar~~ 係呢.. 妳住邊區gar??
我識嗰幾個有三個都係同我同一間醫院生gar~~

複式洋房

原帖由 TobyChung 於 09-6-11 15:16 發表

以前都忙啲, 有十幾日, 而家忙得五日, 之後就悶到發慌~~ 日日上facebook種田捉蟲, haha~~

彥晴望相機都係比人點穴咁gar~~ 要搵人同佢玩自己再捕捉lor~~ ...

我都想上facebook種田捉蟲, 但驚玩到上腦, 咁就大鍋~~ 到時, 會將亞囡柄埋一二邊.

大宅

畀面勳章

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-11 16:59 發表

我都想上facebook種田捉蟲, 但驚玩到上腦, 咁就大鍋~~ 到時, 會將亞囡柄埋一二邊.

應該唔會...... 我返到屋企都會玩, 玩一陣lor~~ 始終都係囡囡吸引啲~~ 但我而家又有另一樣嘢玩啦 - 十字綉~~ 剛開始玩, 好似有啲上癮啦~~ haha~~

複式洋房

原帖由 TobyChung 於 09-6-11 17:03 發表

應該唔會...... 我返到屋企都會玩, 玩一陣lor~~ 始終都係囡囡吸引啲~~ 但我而家又有另一樣嘢玩啦 - 十字綉~~ 剛開始玩, 好似有啲上癮啦~~ haha~~

哎吔~~ 我前幾日都突然想學織番件衫仔比囡囡. 而家學織得來, 都係時候. 因為我只係織頸巾.

大宅

咁你係住"安"定"樂"!?

原帖由 rainwing916 於 09-6-11 13:36 發表
hi~~~
我同你可能會撞過見過面,原來我地住係同一個苑

大宅

QRB, 上次你有無去旺角0901媽媽聚會? 你好似係坐我隔離WOH...(唔知有無記錯?)

原帖由 QRB 於 09-6-11 10:30 發表
我bb係大隻仔... 上次去健康院果時(4個月)已經8kg重68.5cm長... 體重係97-percentile... 而身高就超過100-percentile... 勁鍾意瞓同食...
我佢懷疑佢幾個禮拜前係厭奶期... 因為一日每5餐入面有3-4餐飲剩2oz(只係飲 ...

大宅

回覆 2# totoro8218 的文章

我住'安'架,唔知會唔會咁Q同你住埋一座

大宅

係吖...
我果晚係坐0係你隔離...

原帖由 totoro8218 於 09-6-11 23:09 發表
QRB, 上次你有無去旺角0901媽媽聚會? 你好似係坐我隔離WOH...(唔知有無記錯?)

大宅

畀面勳章

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-11 17:34 發表

哎吔~~ 我前幾日都突然想學織番件衫仔比囡囡. 而家學織得來, 都係時候. 因為我只係織頸巾.

我都有諗過, 仲要係我大肚嗰時已經諗住學, 不過最終都係, 織咗頂冷帽仔算, 我估我無咁好心機織冷衫(我隻手一年四季都好多汗, 所以織嘢都幾辛苦下... )

大宅

好呀, 一齊開心下...我個女而家都未識轉身呀, 懶到C!

原帖由 rainwing916 於 09-6-10 13:07 發表
係呀,下次見佢再係咁影個video比你地睇下,真係笑爆肚

大宅

好呀, 幾時出黎出面呀?

原帖由 totoro8218 於 09-6-11 10:11 發表
我個bb都係22/1出世ah, 有無機會俾佢地見下面!

首頁
12345...8

尾頁

跳至