自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

ngokwan 發表於 22-3-5 09:56
想問問,我有 wechat, (人仔), 但想支付時卻說支付錯誤,請問有冇人知道?

另,近日這間集運到港快嗎? ...

wechat未用過
呢間集運大概4-5日,提單到上門

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ngokwan 發表於 22-3-5 09:56
想問問,我有 wechat, (人仔), 但想支付時卻說支付錯誤,請問有冇人知道?

另,近日這間集運到港快嗎? ...

你試下轉返wechat人仔銀包先,再撳付款
放下自在

子爵府

2024年龍年勳章

daijuju 發表於 22-3-5 09:26
sorry睇錯,他計我0.6(20盒)

我領取咗,見80蚊人民幣,但冇地方選自提或派上門,請問派上門收幾錢?

珍珠宮

2024年龍年勳章

daijuju 發表於 22-3-5 07:32
http://lovingheart.bbgo-ex.com/

街邊都要$15一支。

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

多謝樓主
集運埋其他貨好多優惠
圍起嚟12.8一盒咋

daijuju    發表於 22-3-5 10:17

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

somehow 發表於 22-3-5 09:57
我第一單係樓主鏈接撳,俾89人仔。宜家見佢app加咗一單,80人仔,咁之前果9蚊多咗係咩?
...

應該加左價,9蚊係自提服務費,之前收4蚊
放下自在

大宅

Happy_hk 發表於 22-3-5 10:02
我領取咗,見80蚊人民幣,但冇地方選自提或派上門,請問派上門收幾錢?
...

要比左錢,
之後再集運,
自取9元人仔/0.5KG
送上門12元人仔/0.5KG(住宅+25元人仔)
自取平均$11/套

象牙宮

...

去條link已經要揀定自取定送貨喎
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

...

要遲啲係我的倉庫先可揀點派送或自取!試過㩒送上屋企睇下收几多…4x 人仔!

大宅

daijuju 發表於 22-3-5 09:40
係呀
【淘宝】https://m.tb.cn/h.fNvbFpD?tk=mx2G2fgaeDZ「鑫航集運、集运、香港集運、集运家具、集運傢俬 ...

如果喺淘寶俾完錢,會自動計去鑫航張單度?

子爵府

2024年龍年勳章

cattz288 發表於 22-3-5 10:08
去條link已經要揀定自取定送貨喎

我向apps上領取個優惠。。就直接叫付款80元了。後尾我付款後都唔見提交地址地方。

象牙宮

Happy_hk 發表於 22-3-5 10:15
我向apps上領取個優惠。。就直接叫付款80元了。後尾我付款後都唔見提交地址地方。
...

哦,原來係咁,咁去到倉再揀自提定送貨
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 22-3-5 10:02
你試下轉返wechat人仔銀包先,再撳付款

謝謝
就是我已經轉了wechat 人仔銀包,都不成功,京東拼多多都沒有問題,所以想請教大家

子爵府

2024年龍年勳章

cy101 發表於 22-3-5 10:10

要遲啲係我的倉庫先可揀點派送或自取!試過㩒送上屋企睇下收几 ...

咁貴。我依家付咗款80元,但未俾運費。。又未提交地址。。聯絡客服冇反應。。。我啱在個人資料度添加咗自己地址。。唔知佢點處理

男爵府

回覆 cattz288 的帖子

經支付寶比了錢,怎樣知道貨幾時到

珍珠宮

daijuju 發表於 22-3-5 09:58
wechat未用過
呢間集運大概4-5日,提單到上門

好,謝謝

大宅

ngokwan 發表於 22-3-5 10:17
謝謝
就是我已經轉了wechat 人仔銀包,都不成功,京東拼多多都沒有問題,所以想請教大家
...

我係香港銀包就繁忙 人仔銀包跳到去俾錢度可惜未實名俾唔到

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Happy_hk 發表於 22-3-5 10:17
咁貴。我依家付咗款80元,但未俾運費。。又未提交地址。。聯絡客服冇反應。。。我啱在個人資料度添加咗自 ...

入倉後先俾運費,唔駛擔心!到時揀自取就經濟好多!

珍珠宮

bc8962 發表於 22-3-5 10:20
我係香港銀包就繁忙 人仔銀包跳到去俾錢度可惜未實名俾唔到

我都是俾唔到,只彈出支付錯誤,原來是因為未實名

男爵府

daijuju 發表於 22-3-5 07:32
http://lovingheart.bbgo-ex.com/

敏感度只有85%,真的ok? 求教

页面寫98.12%,根據什么報告呢?

首頁
12345...14

尾頁

跳至