自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

somehow 發表於 22-4-30 13:46
請問gmarket 幾時會有mega sale呢類促銷?見想買嘅野冇咗折扣,要再等

我24/4買
今日都收到SF 真係好快

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

somehow 發表於 22-4-30 13:46
請問gmarket 幾時會有mega sale呢類促銷?見想買嘅野冇咗折扣,要再等

似乎唔會隔好耐就會有一次 Mega sale, 揾到幾張2021年嘅相片,4月之後5月有幾次不同時段不同優惠,5月後到7月又有。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

chongjanice 發表於 22-4-30 14:01
我24/4買

SF 真係好快,只要賣家嘅貨到晒 gmarket 倉,就好快寄到香港。我啱啱試過買幾間店舖嘅貨,其中一個賣家超過一星期都唔出貨去倉,我唯有取消佢,其他貨即刻由倉寄出比我,經 SF 一個工作天就收貨

伯爵府

chongjanice 發表於 22-4-30 14:01
我24/4買

我尋日收到,24號落單。但只買一間

伯爵府

希澂 發表於 22-4-30 14:16
似乎唔會隔好耐就會有一次 Mega sale, 揾到幾張2021年嘅相片,4月之後5月有幾次不同時段不同優惠,5月後到 ...

咁我擺落購物車留意吓

首頁

尾頁

跳至