自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

子爵府

聲明唯一見到:原來有3名傷者

鏡基本上角同dancers一樣,都係收錢表演

佢哋應該出嘅聲明係:要求查明真相&問責,還傷者一個公道,及要求有關經理人公司維護自身日後工作安全。
生命最可貴

侯爵府

開心吸收勳章

舞蹈藝員都咁出嚟發聲明,其他持份者去晒邊。為咗錢可以有幾可恥。

子爵府

Shellyxlk 發表於
冇人鬧主辦機構?淨係一個post都鬧咗主辦機構40版

佢地擺明扮睇唔到,要幫鏡講好說話啦,我睇到差不多個個有關post都有jm講要查清楚同話主辦有問題,唔知個啲人睇咗咩post

水晶宮

2024勳章

lovedgs 發表於

你個聲明才是正路

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Shellyxlk 發表於
我都呆咗,轉發當回應?仲要有人讚佢哋?成間公司練緊龜縮大法?

真fans不如多啲關注下你哋嘅偶像係唔係 ...

讚佢哋果班人嘅行為, 係阿mo 父母眼中等同再插多刀, 明明受重傷果個係自己個仔, 但啲粉竟然話好彩唔係鏡仔仲嗌支持鏡仔, 真係難聽過講粗口!

珍珠宮

回覆樓主:

有點奇怪,聲明舞蹈員不接受任何傳媒訪問,係因為要接受警方調查或已被禁言

伯爵府

麟媽媽 發表於
我都唔鍾意鏡仔,但呢件事上面真係冇理由怪責佢哋,佢哋一樣冒風險踏上呢個咁不知所謂危險嘅舞台,亦都可能 ...

認同,主辦機構的負責人去咗邊

侯爵府

Glau 發表於
舞蹈藝員都咁出嚟發聲明,其他持份者去晒邊。為咗錢可以有幾可恥。

要炒散嘅出聲明幫職員發聲,唔排除佢哋有私底下互相support,但係依間公司咩玩法?

子爵府

回覆樓主:

3個傷者係咪2個已無大礙?我成日諗第二個被led壓住個個傷勢係點

水晶宮

geminialing 發表於
認同,好奇怪一直無人出黎譴責經理人及製作公司
反而不停想轉移視線甚至想低調處理
...

主辦單位嘅人去晒邊?

珊瑚宮

nataliepml 發表於
我點解唔可以講?
佢地講得我就問得。

你現在唔係講緊嗎

BK JM睇清楚d就真, 咪俾機會主辦單位淡化意外, 最後不了了之

珍珠宮

麟媽媽 發表於
我都唔鍾意鏡仔,但呢件事上面真係冇理由怪責佢哋,佢哋一樣冒風險踏上呢個咁不知所謂危險嘅舞台,亦都可能 ...

水晶宮

cbeyond 發表於
所以應該集中向番主辦單位, 咪再俾人利用机會淡化意外。

珍珠宮

lovedgs 發表於

開show前,有一個dancer受傷,可能係包括佢。

大宅

alicemic 發表於
technically係唔關歌手事,但情理上呢班dancer係為佢哋伴舞,而家有成員因為你嘅舞台受傷面臨四肢癱瘓,你 ...

舞蹈員無燃眉之急,只係有腦殘人仕想趁機混水摸魚想以眾籌黎坤錢,舞蹈員要澄清佢地無籌款以免有人受騙。

我看報導Mo 嘅醫葯費巳有單位承諾負全責,我相信調查報告出左,真係人為問題導致今次事故的話,負責單位責無旁貸必需賠償賠償金,以用作日後好好照顧傷者。

子爵府

alicemic 發表於
technically係唔關歌手事,但情理上呢班dancer係為佢哋伴舞,而家有成員因為你嘅舞台受傷面臨四肢癱瘓,你 ...

你又講得啱喎

子爵府

karshing 發表於
開show前,有一個dancer受傷,可能係包括佢。

3個

男爵府

cbeyond 發表於
有人鬧, 鏡粉撐
邊個仲會鬧主辦單位/viu呀
仲見有人讚花姐做得好添

我一直鬧緊垃圾公司花姐都好大責任一定唔會比佢淡化

水晶宮

Crystalivy 發表於
係喎,唔覺bk有人怪責主辦單位,淨係鬧12子

但我見好多人主力怪責主辦單位,仲叫人唔好比人轉移視線!12子同舞蹈員都是表演者,佢哋都有機會成為受害人,最大責任緊係主辦單位啦!

利申:我唔係12子粉絲

大宅

cbeyond 發表於
主辦單位咪高招
搵人不斷留言, 等唔鐘意鏡的JM去鬧, 鏡粉一定去撐
仲邊個會去鬧主辦單位/viu呀

你講不斷搵人留言嗰班都係平時鬧開鏡嘅會員,點解又變咗係主辦單位去做嘅風向呢。
況且今次咁大件事根本連鏡粉都鬧緊主辦單位同啲高層。

首頁
12345...15

尾頁

跳至