潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

奇奇媽媽 發表於 23-2-10 07:34
以前會中意36,而家30,皮,最好餅乾或奶茶色
窮人3寶係gp未有,我都想出埋gp, 但舊年出 ...
我就係身痕,已經有 Mini C, Mini E, Lindy, P 仔
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

esmehouse 發表於 23-2-10 09:46
我就係身痕,已經有 Mini C, Mini E, Lindy, P 仔

估到,你甘多靚袋

esmehouse    發表於 23-2-10 11:21

禁止訪問

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

我第一個H係GP36全皮,真係勁重都無咩用過
最近都睇緊帆布36,但又唔多有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

babytwinstar 發表於 23-3-13 00:00
我第一個H係GP36全皮,真係勁重都無咩用過
最近都睇緊帆布36,但又唔多有
...
我想要灰拼白
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

最近入手GP30全皮,好正好實用,完全唔覺得重,乜都裝到

寶石宮

ninewest882 發表於 23-3-13 08:41
最近入手GP30全皮,好正好實用,完全唔覺得重,乜都裝到
你買咗咩顏色

大宅

esmehouse 發表於 23-3-13 08:43
你買咗咩顏色

我買咗0L呀,實物超級靚

esmehouse    發表於 23-3-13 10:10

禁止訪問

寶石宮

wenwendy_224 發表於 23-3-17 21:56
樓主最後有冇決定到買邊款
36 積雲灰拼冰川白

禁止訪問

伯爵府

2024勳章

全皮襟用d, 不過帆布就輕D, 有D拼色拼得幾靚

複式洋房

baby_CH 發表於 23-5-14 07:54
全皮襟用d, 不過帆布就輕D, 有D拼色拼得幾靚

見有啲人用帆布好似用咗好耐 就係望落霉霉地
30其實無想象中大個 襟用一定係揀皮
GP買得都係常用袋

大宅

30 好好用, 36 有D 太大, 如果有小朋友36 布做奶粉袋幾好

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

esmehouse 發表於 23-2-6 17:42
因之前聽過 36 全皮會好重

我覺得重

所以最後resell 咗
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

我有全皮黑色30

別墅

我有一個36,當年為同阿女面試放文件買,好用

首頁