影視娛樂

跳至

首頁
12345...13

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 23-7-4 21:17
係囉 聽聞佢攪掂惡鬼之後 會開Signal 2 喎,

我都聽過

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 23-7-5 09:20
我今日搭車時睇,見有鏡的畫面,我要揸實部手機,我驚嚇到掉咗部手機
...

有心理準備幾好wor

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 23-7-4 21:17
係囉 聽聞佢攪掂惡鬼之後 會開Signal 2 喎,

Signal 2佢完左signal果時都有講會拍,講到而家都未有
我鍾意signal果種講變態殺人案多過講鬼嘅

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 23-7-5 09:16
我見警察佬同佢差唔多戲
警察仔暫時未咩戲, 睇落應該對女主有意思

[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 23-7-5 09:22
Signal 2佢完左signal果時都有講會拍,講到而家都未有
...
me 2, 我成日睇埋D 變態連環殺手
signal 2 等到頸長

珍珠宮

mcyw888 發表於 23-7-4 19:03
好殘忍
唔止巫師, 仲有窮人細路擺落個缸度吊上樹都

翡翠宮

miu~miu 發表於 23-7-5 10:30
唔止巫師, 仲有窮人細路擺落個缸度吊上樹都

好似死左冇錢埋葬先吊上樹?

珍珠宮

ccdccl 發表於 23-7-5 09:22
...

我都係睇報道咋 如果真就好喇
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-7-5 10:18
警察仔暫時未咩戲, 睇落應該對女主有意思

我覺得直頭係囉 佢諗返起以前在便利店偷偷地幫女主果幕 就覺得佢對女主有好感.
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

mcyw888 發表於 23-7-5 10:31
好似死左冇錢埋葬先吊上樹?
死左同就死無錢養嗰 D

珍珠宮

bigbighei 發表於 23-7-5 11:03
我覺得直頭係囉 佢諗返起以前在便利店偷偷地幫女主果幕 就覺得佢對女主有好感.
...
見佢同學聚會眼望望都估係

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-7-5 15:12
見佢同學聚會眼望望都估係

係呀 但我唔識個差人 佢做過咩戲

翡翠宮

miu~miu 發表於 23-7-5 15:10
死左同就死無錢養嗰 D

珍珠宮

bigbighei 發表於 23-7-5 19:55
係呀 但我唔識個差人 佢做過咩戲

我睇過佢一套咋, 弱美男英雄, 男二

公爵府

miu~miu 發表於 23-7-5 20:59
我睇過佢一套咋, 弱美男英雄, 男二

係呀,我都睇這弱英男
佢喺果套做高中生,弱不禁風
今套做警差

翡翠宮

tpyjasmine 發表於 23-7-6 07:21
係呀,我都睇這弱英男
今套做警差

你地唔講我都唔記得

珍珠宮

tpyjasmine 發表於 23-7-6 07:21
係呀,我都睇這弱英男
今套做警差

仲要係最孱嗰個

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

睇左第一集, 開頭有啲心寒...
幾好睇, 會追落去

珍珠宮

今晚有表藝珍客串
https://www.koreastardaily.com/tc/news/148297?fbclid=IwAR3Dx_1Ke_r3bSunbwhr8iNO49wFXuuz1QWv2JlSXph-Nyln9p5omPo7i9M

翡翠宮

miu~miu 發表於 23-7-7 16:22
今晚有表藝珍客串
https://www.koreastardaily.com/tc/news/148297?fbclid=IwAR3Dx_1Ke_r3bSunbwhr8 ...

一陣間第一時間睇

首頁
12345...13

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊