自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

vivibabyvivi 發表於 23-7-5 07:36
明明係你自己search過,有紀錄有咩出奇。
如果你淨係諗下就有,咁就真係詭異喇
...

,,我都想有這個咁詭異嘅功能,我都想諗吓我自己有好多錢,唔知係咪真係有呢?

珍珠宮

睛靈勳章

vivibabyvivi 發表於 23-7-5 07:36
明明係你自己search過,有紀錄有咩出奇。
如果你淨係諗下就有,咁就真係詭異喇
...

我明, 我係話咁啱著嗰條裙就即刻出現, search 係幾個月前

水晶宮

jollyma 發表於 23-7-4 22:33
話說我曾經買咗一條裙, 無聊之下用淘寶拍照功能影下條裙有冇得賣, 果然有, 但冇理到, 亦冇收藏, 今日,我打 ...

因為你裝的好多app係有內置監察,内攝,內收音功能,以收集用家的數據,仲有呢dapp好多互通資料。

所以點解你可以今早只係講過,或係其他地方瀏覽過,Google 同淘大人都會有你曾提過的話題產品。

有更詳細點收集數據的貼,我只記得大約內容。

伯爵府

yesterdaypass 發表於 23-7-4 22:49
小野啦。即係你係用tb 來search。fb, youtube 直頭係你唔開apps/網 都可以偷聽你講過的野去估你的興趣 :ha ...

哈哈,我都發現 FB 偷聽
同屋企人食飯傾計話搵日幫阿媽拎隻勞去抹油,笫二日就彈勞力士廣告出嚟

伯爵府

manfatcentre 發表於 23-7-4 23:24
肯定啦,有次用wts app 同人傾開頭髮treatment. 第二日fb 推哂髮再生呀。同其他公司比我
...

係呀係呀,有一次兒甥仔剪咗個新髮型,大家响 wts group 度个个讚剪得好有型呀乜乜七七噏完一大輪,FB就彈HAIR SALON 廣告

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

FxxxBook 仲鬼異..

珍珠宮

naicha 發表於 23-7-4 23:47
我搜都冇搜過, 用口講咋, 打開google立即推廣告俾我

真定假架?

男爵府

yesterdaypass 發表於 23-7-4 22:49
小野啦。即係你係用tb 來search。fb, youtube 直頭係你唔開apps/網 都可以偷聽你講過的野去估你的興趣 :ha ...

係喎,我喺tb睇完嘅嘢,轉頭fb已經出晒,係咁彈啲廣告出來,仲出埋我有興趣睇嘅相關圖片。fb效率好高

大宅

你search過就一定會有記錄架啦, 有咩出奇.
你留意下Google/Iphone, 佢地直程偷偷收埋音, 跟住就有相關廣告.
有時去買Iphone, 過左半日度, 舊手機 (android + iphone) 都有手機殼廣告.

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

goldpiglet 發表於 23-7-4 23:09
一早發現
好多app都係偷聽偷睇

全世界個個apps都一樣~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

蕃薯仔媽媽 發表於 23-7-5 08:53
哈哈,我都發現 FB 偷聽
同屋企人食飯傾計話搵日幫阿媽拎隻勞去抹油,笫二日就彈勞力士廣告出 ...

我阿媽嗰日去故宮,跟住佢就去埋卡地亞嗰度睇展覽,佢同我講電話話卡地亞啲珠寶真係靚到不得了。當晚我上IG,之後IG就彈出Cartier 版頁。

珍珠宮

因為好多app 你裝嗰時已經同意咗開放你手機嘅mic 同相機櫂限俾佢,所以你冇可能話唔知啲app 偷聽緊或者偷拍緊,你去返手機嘅setting 睇就知咩app 做緊呢啲嘢

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

bbsbbs 發表於 23-7-4 22:56
引述樓主講「無聊之下用淘寶拍照功能影下條裙有冇得賣, 果然有, 但冇理到, 亦冇收藏」,即係用淘寶search過 ...

whatspp肯定有,有u tuber話用語音唱左一句西班牙歌比fd,佢淨識一句,根住iphone list第一首歌就係呢首,佢冇dl同search過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊