美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Elenalan 發表於 23-11-17 19:30
我就係打Ultraformer MPT, 唔係唔痛, 一定有感覺, 打骨位痛感再大D。
但痛感最大唔係打果時, 係打完怨痛, ...

Ultraformer MPT last 得唔耐我試過
都係做番ulthera好

水晶宮

ManYinko 發表於 23-11-20 07:43
Ultraformer MPT last 得唔耐我試過
都係做番ulthera好

Ultraformer MPT本來就係建議半年左右打一次,賣點係無咁痛,性價比高,我覺得打後第3個月效果比剛打完時仲好左少少。如果有需可以半年打一次, 當然效果因人而異。

水晶宮

celiacc 發表於 23-11-19 16:56
你有冇打過一部volnewmer既機?

象牙宮

3大關鍵告訴你拉提沒效的原因

Ultraformer treatments can be completed in as little as – 30 minutes. 治療時間, 發數不夠。

溫度不夠,也就是音波的能量不足時,
就需要增加施打的調數;若不增加條數,拉提效果就不會太明顯,或是維持效果短暫,
也就是我們認為的無效拉提,所以專業的醫生建議,采低能量音波施打的患者,會建議增加音波條數,讓該區域的總熱能是可以達到刺激組織收縮的效果。

若你的臉形屬於比較肥厚的患者,如果選擇的音波機種只有2種深度,分別為3.0mm及4.5mm,有可能拉提不到你的筋膜層。
所以第三代海芙音波具有6.0mm的深度探頭可以針對肥厚的嘴邊肉及雙下巴來達到拉提緊實的效果

音波拉皮沒有效果?3大關鍵告訴你拉提沒效的原因 | 佳思優整形醫美診所 (juclinic.com)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

禁止訪問

別墅

Elenalan 發表於 23-11-20 07:53
Ultraformer MPT本來就係建議半年左右打一次,賣點係無咁痛,性價比高,我覺得打後第3個月效果比剛打完時 ...

呢排見好多人介紹emface完全唔痛又有ulthera效果,反而想試

象牙宮

試才知 ?
問清楚才做。 探頭深度及發數分佈

黃金膠原彈弓線療程 $688 (?線)
鋼筋索 ULTRAFORMER MPT(500線)$1,200

日本4D (HIFU) 4.5mm 筋膜層+ 3.0mm 膠原&脂肪層+ 1.5mm淺真皮層 (全顏 + 眼 +下顎及頸 + 額頭及眉肌 + 皺紋毛孔)初次體驗 $688 (?線)
會先與客人溝通,了解特別要求及分析臉型輪廓,決定探頭深度及發數分佈,漸進式加強能量, 每次調整改善臉部大細及高低等平衡問題,一切以效果為優先,無發數限制。

第六代旋風式HIFU 價錢:首次試做價 $488(?線)
Ultraformer HiFu 價錢:$1,000 – (?線)
Doublo 超聲波HIFU逆齡提拉療程 療程價錢:體驗價 $980 (?線)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

Elenalan 發表於 23-11-17 19:30
我就係打Ultraformer MPT, 唔係唔痛, 一定有感覺, 打骨位痛感再大D。
但痛感最大唔係打果時, 係打完怨痛, ...

我終於知道原來都幾痛,嗰啲人話唔同嘅真係呃人囉。不過係有效嘅,效果係明顯嘅。

唔知有冇其他機冇咁痛但又有ultraformer mpt嘅類似效果呢?

333s    發表於 24-1-29 11:22

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊