跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 hilarylau 於 09-6-30 03:38 PM 發表
如果諗唔到去邊, 咁就不如去Mega Box喇. 佢有個小小的室內playground. 有個sir滑梯, 都可以比佢地跑吓的, 但係可能會人多D. 之前/後去小飛象食 lunch/tea.

都可以hea吓一個下午0既! ...

明天唔得呀!c6要ot,sorry。
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

大宅

聽日想一早去沙灘玩下,下次先join你地啦!玩得開心D!
原帖由 BiscuitBB 於 09-6-29 22:04 發表
其他人又點呀, 會唔會去呀
大家請盡量提議下有咩地方可以去啦

大宅

既然無其他提議, 就去mega box啦, 索性去小飛象食lunch, 跟住再周圍行行.

1:00pm係小飛象等, 先到先攞位

7月1日gathering
1) Iris 2a1b

原帖由 hilarylau 於 09-6-30 15:38 發表
如果諗唔到去邊, 咁就不如去Mega Box喇. 佢有個小小的室內playground. 有個sir滑梯, 都可以比佢地跑吓的, 但係可能會人多D. 之前/後去小飛象食 lunch/tea.

都可以hea吓一個下午0既! ...

大宅

等到依家都無人報名聽日去mega box, 咁算啦, 唯有取消, 下次再約啦

男爵府

原帖由 BiscuitBB 於 09-7-1 00:27 發表
等到依家都無人報名聽日去mega box, 咁算啦, 唯有取消, 下次再約啦

好可惜呀! 不過而家咁熱, 要做gathering真係好難搵地方. 結果今朝我地去左斧山道嬉水池玩呀!

等我物色吓有咩好地方可以gathering先.

大宅

我地今朝8點幾出發去stanley beach!超熱!!而家outdoor真係好辛苦!

原帖由 hilarylau 於 09-7-1 18:18 發表

好可惜呀! 不過而家咁熱, 要做gathering真係好難搵地方. 結果今朝我地去左斧山道嬉水池玩呀!

珍珠宮

原帖由 BiscuitBB 於 09-6-30 22:51 發表
既然無其他提議, 就去mega box啦, 索性去小飛象食lunch, 跟住再周圍行行.

1:00pm係小飛象等, 先到先攞位

7月1日gathering
1) Iris 2a1b

Sorry , IRIS, 尋日成日無online, miss左你個post.

係呀, 而家d天氣真係愈黎愈熱, 我地尋日朝都去左馬灣泳灘玩水, 10點前到, 個太陽已經好鬼猛. d沙又熱, 唔著鞋簡直行唔到, 玩到11:30開始執o野走人.
軒軒晒到成頭大汗, 訓著都熱到醒左,我地見個度有間salon, 小童都係收$65, 就入去幫軒軒剪埋個髮至走.

大宅

我地本來都想帶卓翰去stanley beach玩水, 不過點知佢又瞓到12點幾先起身, 所以無去囉

原帖由 Kaka0418 於 09-7-1 23:36 發表
我地今朝8點幾出發去stanley beach!超熱!!而家outdoor真係好辛苦!

大宅

真係好懷念舊年每2個星期就係mannie's office gathering既日子, 大家可以keep住見面&玩

原帖由 hilarylau 於 09-7-1 18:18 發表

大宅

唔緊要啦, 我只不過想盡量攪d gathering等大家可以keep住定期見面, 因為可以識到一班同年同月同日出世既朋友仔真係好難得
今次無出黎, 就等下次再見啦

原帖由 mianyang_99 於 09-7-2 10:47 發表

Sorry , IRIS, 尋日成日無online, miss左你個post.

係呀, 而家d天氣真係愈黎愈熱, 我地尋日朝都去左馬灣泳灘玩水, 10點前到, 個太陽已經好鬼猛. d沙又熱, 唔著鞋簡直行唔到, 玩到11:30開始執o野走人.
軒軒晒到成 ...

複式洋房

大家要幫手諗下有咩室內地方比我地班bb玩得舒服d,睇怕嚟個夏季日日都係咁c熱,最衰我個邊個club house咁差,如果唔係簡直唔洗煩,上次mannie攪1歲party個會所都幾適合聚會,大家不妨提議下

大宅

其實除咗地方難搵之外, 時間都好難夾, 要就晒所有人就難上加難, 惟有盡量遷就, 希望大家可以繼續keep住見!

原帖由 美人墨 於 09-7-3 01:39 發表
大家要幫手諗下有咩室內地方比我地班bb玩得舒服d,睇怕嚟個夏季日日都係咁c熱,最衰我個邊個club house咁差,如果唔係簡直唔洗煩,上次mannie攪1歲party個會所都幾適合聚會,大家不妨提議下 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 louiseter 於 09-7-3 07:07 AM 發表
其實除咗地方難搵之外, 時間都好難夾, 要就晒所有人就難上加難, 惟有盡量遷就, 希望大家可以繼續keep住見!

其實大家都咁忙真係好難,希望大家都可以繼續keep耐唔耐可以見吓。
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

珍珠宮

原帖由 多可靚媽 於 09-7-3 11:46 發表

其實大家都咁忙真係好難,希望大家都可以繼續keep耐唔耐可以見吓。

就算見唔到, 都要keep住出post, 等大家知道大家o既近況, 吹下水都好吖.

珍珠宮

原帖由 louiseter 於 09-7-3 07:07 發表

希望個樓市快d跌, louise你可以搵番間有club houseo既樓就perfect喇 ~~~~

大宅

如果唔怕遠,可以再黎我個度碌ling,不過,家陣斑細既可以自由行,佢地話唔定會搶波!但室內兒童遊樂場close左!
原帖由 BiscuitBB 於 09-7-2 17:32 發表
真係好懷念舊年每2個星期就係mannie's office gathering既日子, 大家可以keep住見面&玩

[/quote]

珍珠宮

原帖由 BiscuitBB 於 09-7-2 17:30 發表
我地本來都想帶卓翰去stanley beach玩水, 不過點知佢又瞓到12點幾先起身, 所以無去囉

訓到12點幾咁好, 咁佢幾點開始訓??

大宅

好呀...好呀, 快d約啦
上次去你度碌ling, 大家都玩得好開心
不如搵個星期日去碌ling啦 , 你個碌ling場有門阻隔住, 可以防止佢地走出去, 所以應該no problem既!

原帖由 Kaka0418 於 09-7-3 13:26 發表
如果唔怕遠,可以再黎我個度碌ling,不過,家陣斑細既可以自由行,佢地話唔定會搶波!但室內兒童遊樂場close左!
原帖由 BiscuitBB 於 09-7-2 17:32 發表
真係好懷念舊年每2個星期 ...

大宅

卓翰經常都瞓到11點幾 or 12點幾先起身架

佢通常都係晚上10點幾瞓, 第二朝6點幾7點起身飲奶, 跟住就係床上玩碌, 大約碌個幾鐘後, 佢又會再繼續瞓.

原帖由 mianyang_99 於 09-7-3 15:12 發表

訓到12點幾咁好, 咁佢幾點開始訓??

珍珠宮

原帖由 BiscuitBB 於 09-7-3 15:59 發表
好呀...好呀, 快d約啦
上次去你度碌ling, 大家都玩得好開心
不如搵個星期日去碌ling啦 , 你個碌ling場有門阻隔住, 可以防止佢地走出去, 所以應該no problem既!

...

我上次無去, 係咪karen屋企呢

首頁

尾頁

跳至