跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 09-7-30 14:11 發表

依家你踩完我, 係咪俾返5千我先
我唔求5千, 要架MacLaren士的車就得~
執豬氏二攤都得

送架閃電王比你就得

別墅

恭喜晒!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-7-30 14:13 發表

送架閃電王比你就得

剎你

男爵府

Congralutations CY ma, take more rest ~

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 09-7-30 14:32 發表

剎你

後日收貨啦衰婆

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-7-30 14:40 發表

後日收貨啦衰婆

講笑咋
費事2兄弟大打出手爭玩具

子爵府

原帖由 babycanny 於 09-7-30 13:34 發表

晶晶都係靚女嚟架!

亮晶晶係有齊女仔特徵既男仔黎架 , 人人問佢係男定女, 佢一定會答人地係男仔, 可能由細到大人地都話佢似男仔, 係耳濡目染之下就認為自己係男仔law
有次亮晶晶去我公司玩, 有個婆婆問佢, 佢都話自己係男仔, 當時我唔在場, 過一陣亮晶晶同姨姨玩緊時話比筆囡囡, 個婆婆立即同我講乜佢係囡仔黎架, 我頭先問佢, 佢話佢自己係男仔喎

子爵府

原帖由 小倩 於 09-7-30 14:11 發表

依家你踩完我, 係咪俾返5千我先
我唔求5千, 要架MacLaren士的車就得~
執豬氏二攤都得

上個月去荃灣荷花真係見到亮晶晶架舊款maclaren士的車$599喎, 見到個價跌得咁勁感覺就似買貴左好多

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

恭喜晒cy媽!
6磅3, 係非常好的磅數, 我大細公子出世時都係呢個重量!

王國長老

原帖由 小倩 於 09-7-30 15:27 發表

講笑咋
費事2兄弟大打出手爭玩具

我當然知道la,一人一架

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-7-30 16:22 發表

我當然知道la,一人一架

你發咗達

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-7-30 17:04 發表

你發咗達

可能佢中咗六合彩呀, 聞說係一注獨得呀!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-7-30 17:13 發表

可能佢中咗六合彩呀, 聞說係一注獨得呀!

中條鼻毛

王國長老

原帖由 小倩 於 09-7-30 17:04 發表

你發咗達

氹下細路o者,唔駛發達呀

複式洋房

恭喜!恭喜! CY 媽

別墅

恭喜晒!坐個靚月!

別墅

頭先食完晏同CY ma 傾咗個電話, 佢好精神呀, 說話好有氣, heehee, 話一切都好好, 真係好替佢哋開心呀.

王國長老

原帖由 臭Bee媽 於 09-7-31 17:13 發表
頭先食完晏同CY ma 傾咗個電話, 佢好精神呀, 說話好有氣, heehee, 話一切都好好, 真係好替佢哋開心呀.

遲吓到你la

子爵府

wow,你地真係快,3頁啦好多謝各位,特別係傻嗰個,介紹咗个e生比我.....

妹妹早2日黃,返咗廣華chk,今日再chk,應該ok,原先我想全人奶,但由於哥哥既history,我地都係决定補奶粉比佢,最緊要佢健康

各位想食醋就嚟啦,welcome,welcome.

高比,我都知你唔方便講,唔好介意,下次有事請教我會text你

子爵府

各位ee,我係悅懿 (YY)

CY said: Yeah,我做咗哥哥啦, YY:我好肚餓呀!!!!

首頁

尾頁

跳至