懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

原帖由 qk330 於 30-7-2009 22:55 發表

我都見你有肚紋...你有冇搽野..??
哩排熱...冇搽...mouth:
請不要點評我,謝謝!

公爵府

原帖由 kingbbsam 於 30-7-2009 22:58 發表

我有頂住, 不過胃同肚無分開兩折呀
其實哩張相都好明顯睇到我個胃好脹....
請不要點評我,謝謝!

大宅

好媽媽勳章

我要瞓la,明天去QE覆診

公爵府

原帖由 HongYi09 於 30-7-2009 23:10 發表
good night~

請不要點評我,謝謝!

大宅

原帖由 HongYi09 於 2009-7-30 23:10 發表

goodnight & good luck :)

大宅

我都要訓喇...
頭先番黎整左 d cookies....依家條腰有d攰..加上聽日老闆番...唔可以太晏番工.....

goodnight 各位靚媽.....

公爵府

原帖由 qk330 於 30-7-2009 23:15 發表
我都要訓喇...
頭先番黎整左 d cookies....依家條腰有d攰..加上聽日老闆番...唔可以太晏番工.....

goodnight 各位靚媽.....
good night~
請不要點評我,謝謝!

子爵府

part 8..?? 我仲以為睇錯左...勁呀!!!

haha~ 你地個個offline..我先上黎tim~ haha~~~~ anyway~~ 洗白白先..洗完白白睇下仲有無人...

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

唉, 真係好怕今晚訓覺時背脊又痛到郁唔到 >.<

公爵府

原帖由 kingbbsam 於 30-7-2009 23:19 發表
唉, 真係好怕今晚訓覺時背脊又痛到郁唔到 >.
有冇試過晌打側身訓.然後背部搵cusion頂住呀...試下會唔會好d..
請不要點評我,謝謝!

男爵府

原帖由 gilkathy 於 09-7-30 23:27 發表
有冇試過晌打側身訓.然後背部搵cusion頂住呀...試下會唔會好d..

有呀, 已經打側訓 & 墊cusion >.<

公爵府

原帖由 kingbbsam 於 30-7-2009 23:46 發表

有呀, 已經打側訓 & 墊cusion >.
我諗.你係咪要去睇睇e生好d呢..
請不要點評我,謝謝!

男爵府

原帖由 gilkathy 於 09-7-30 23:48 發表
我諗.你係咪要去睇睇e生好d呢..

試埋今晚, 今日做左d伸展運動, 睇下有無好dmouth:

公爵府

各位mami.近日去永安.個sales同我講,NUK清涼腿足按摩0者哩,有個大肚媽咪用左之後,返去同佢講,好好用,話水腫冇咁勁..對有抽筋0既mami仲好..只要臨訓前用黎按摩對腳.可以改善水腫同抽筋..我見佢賣$115..覺得都幾貴.點知上網一check,發覺原來好抵..出面賣緊$158,我打算買枝俾阿嫂試下..到時返黎造 俾你地知係咪咁有用啦,因為我記得有mami講過哩排有抽筋..
請不要點評我,謝謝!

公爵府

原帖由 kingbbsam 於 30-7-2009 23:51 發表

試埋今晚, 今日做左d伸展運動, 睇下有無好dmouth:mouth:" />
你咁樣呀,好影響自己同bb架..成日都訓得唔好... ,好快d去睇e生呀~
請不要點評我,謝謝!

男爵府

原帖由 gilkathy 於 09-7-30 23:54 發表
你咁樣呀,好影響自己同bb架..成日都訓得唔好... ,好快d去睇e生呀~

我今日都係早d上床訓了, 呢幾日都訓得唔好

公爵府

原帖由 kingbbsam 於 31-7-2009 00:01 發表

我今日都係早d上床訓了, 呢幾日都訓得唔好
咁你快d休息下啦~
請不要點評我,謝謝!

別墅

原帖由 gilkathy 於 09-7-30 23:53 發表
各位mami.近日去永安.個sales同我講,NUK清涼腿足按摩0者哩,有個大肚媽咪用左之後,返去同佢講,好好用,話水腫冇咁勁..對有抽筋0既mami仲好..只要臨訓前用黎按摩對腳.可以改善水腫同抽筋..我見佢賣$115..覺得都幾貴.點 ...

好丫..你快d試下啦~~
因為我發現我好似有d腳水腫 (唔知係咪我番工成日都要企)
如果真係work..我都好想試下~~thx

公爵府

原帖由 kobe1913 於 31-7-2009 00:10 發表

好丫..你快d試下啦~~
因為我發現我好似有d腳水腫 (唔知係咪我番工成日都要企)
如果真係work..我都好想試下~~thx
係呀,貴就好似貴左d...百幾蚊買黎搽腳....不過我阿嫂對腳係腫到好實果種..如果得...貴一貴都要架喇...
請不要點評我,謝謝!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

報到!報到!
甘就手就到part 8
My Two Princess

首頁

尾頁

跳至