夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

下個月就十周年了...前幾晚先同老公講起...我話希望巨少D激我...巨話會在第二個十年比加倍的幸福我...也會加倍折磨我...
少奶奶的身份,丫頭的命...

侯爵府

食之無味....棄之可惜........

別墅

我地結婚8年啦 ,C6經常無時間陪我同D仔女,有錢狂買野又點啊 ,我情願他多D陪我地。

男爵府

我同c6同居+結緍14年了,近年好像一盤冇味既水 我都唔知將來會点

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我同C6 結左婚差不多8 年....已經開始無咩講

大宅

好媽媽勳章

唔好見得太多
見少d反而重好
但我地唔係唔愛對方囉 ~~
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

複式洋房

完全啞既無野講-唉為左d仔女都要捱落去!

洋房

冇d情趣

珍珠宮

唔好咁灰,自己主動啲,我結婚十年仲大過C6我地仲妳多野講

大宅

我同我老公9月尾就結左婚11年啦. 話時話上年結婚週年都唔記得有冇食飯.

同佢由拍拖到而家都16年啦. 我地都仲係好close, 出街我地都仲會10指緊扣. 訓覺時佢會攬住我嫁.

當然咩都傾得一餐啦. 不過爭吵都會有嫁 不過吵完就算唔會放係心入面. 佢好照顧我. 呢點就好足夠嫁啦.
casllsac 該用戶已被刪除

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

結婚12年, 由相識拍拖至現在則有18年....
之前一直都好好....但近幾年...有時好有時唔好...但佢都係好緊張我...如整親﹑頭暈身慶...返工5開心,佢都會好緊張同埋關心我。不過...可能已變成老夫老妻...好多時...回到家...各佔一方...我在房時,佢在廳...又或我在廳時,佢在房....有時似同屋住...但有時佢都會講d 「num」說話「乙水」我...或者sms我...說愛我.....

so 我諗都尚算ok!
Childhood is journey, not a race.

侯爵府

2024年龍年勳章

今年18年喇!老公到依家都對我好好,感覺好似拍拖,好sweet

別墅

原帖由 @bear 於 09-9-1 12:46 發表
今年18年喇!老公到依家都對我好好,感覺好似拍拖,好sweet

好感動~~
如果我18年後都係同妳地咁就好lu~~

男爵府

聽你地咁講,真係好羨慕呀,你地d老公咁好既!我呢一世就係咁平淡如水中度過,你地的另一半對你地既溫柔體貼,我只好在幻想和虛擬出黎

侯爵府

2024年龍年勳章

原帖由 maybaby 於 09-9-1 22:41 發表
聽你地咁講,真係好羨慕呀,你地d老公咁好既!我呢一世就係咁平淡如水中度過,你地的另一半對你地既溫柔體貼,我只好在幻想和虛擬出黎

我老公對我又唔算好溫柔,間唔中都會鬧吓交架,但唔會冷戰囉,其實自己有時都覺得幾幸運,有個咁錫同關心自己嘅老公,其實兩公婆相處之道就係要互相忍讓,你氹我時我又氹吓你,開心又一日,唔開心又一日,點解唔攔開心過嘖,你試吓大家平時當傾計咁傾吓囉.

民房

原帖由 reego 於 09-8-18 17:58 發表
我就黎16年,c6都咁悶蛋一件,咁多年都無進步學極都唔識氹我!

me2me2..........
但會乜都講, 大家最愛串爆大家.......哈哈

民房

每天都講不到5分鐘, 就叫你收聲, 好Hunt

大宅

10月27, 17週年lu, 唔知hb有勿野表示呢?? 早排佢問我10月尾果幾日假期得唔得閒, 我仲係話佢知, 10月尾囝囝考試呀, c lor, 唔通佢想玩返一兩日, o! e+睇怕勿都無lor

好羡慕你地, 仲咁sweet , e+好多時, 都係我氹佢, 多過佢理我呀

10週年都係去街食吓飯, 送左蛋糕比我, 有無禮物唔太記得, 咭應該有張
希望每個人都開心, 健康, 善良!

瑪瑙宮

佢問得您得唔得閒一定諗緊節目. 您可以番兜問佢10月尾有咩安排都得喎. 否則好快又一年架.

原帖由 bonnie_swk 於 09-9-6 10:32 發表
10月27, 17週年lu, 唔知hb有勿野表示呢?? 早排佢問我10月尾果幾日假期得唔得閒, 我仲係話佢知, 10月尾囝囝考試呀, c lor, 唔通佢想玩返一兩日, o! e+睇怕勿都無lor

好羡慕你地, 仲咁sweet , e+ ...

首頁

尾頁

跳至