跳至

首頁

尾頁

男爵府

我今日都有去,在沒有期望的情況下,反而覺得小朋友嘅表演唔錯:自信,自然,享受 .我都覺得副校比校長smart .

不過我留意到老師powerpoint錯別字,太唔小心了.

原帖由 hellokm 於 09-9-12 15:48 發表
今日都去左陳元喜睇過
比我感覺係一間二線學校
比起其他學校(如馬偱/靈小/禧年)校內設施較舊, 不過可能剛由台山商會接過來, 校長係典型的小學校長, 不過主任同副校都smart
有一間遊戲室同一個打康樂棋的有蓋操場
見 ...
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

大宅

原帖由 Ivyl 於 09-9-12 23:56 發表
我今日都有去,在沒有期望的情況下,反而覺得小朋友嘅表演唔錯:自信,自然,享受 .我都覺得副校比校長smart .

不過我留意到老師powerpoint錯別字,太唔小心了.

...

:lol秘密?

大宅

原帖由 RebeccaChan 於 09-9-11 23:47 發表

我心水係馬循,主風,禧年.
陳元喜我可能會去look look.
靈糧同馬循我之前去look過......

靈糧我都去過, 校長唔太詳細介紹佢地學校, 都係d門面說話, 之後參觀學校, 觀課, 我個組係去睇普通話堂, 老師係香港人, 教得一般, 我聽課都覺得有d悶

你look完馬循覺得點呢?

禁止訪問

回覆 41# Ivyl 的文章

大宅

原帖由 LoveFamily 於 09-9-13 20:55 發表
鄧校長是一個好有愛心嘅基督徒,佢係比較內儉及文靜的,但如你對學校有任何意見佢都好有耐性和你討論!而羅副校的而且確比較令人有smart 感覺.對於學校她門各守其位亦是一对很好配對! ...

知道, 明白.....

大宅

原帖由 icoico 於 09-9-13 15:02 發表

靈糧我都去過, 校長唔太詳細介紹佢地學校, 都係d門面說話, 之後參觀學校, 觀課, 我個組係去睇普通話堂, 老師係香港人, 教得一般, 我聽課都覺得有d悶

你look完馬循覺得點呢? ...

visit過幾次, 其實我好鍾意靈糧校長
佢好勤力, 好smart, 我相信作佢有能力管理好班老師+學校

大宅

原帖由 hellokm 於 09-9-13 21:53 發表

visit過幾次, 其實我好鍾意靈糧校長
佢好勤力, 好smart, 我相信作佢有能力管理好班老師+學校

咁你心水係咪靈糧?

大宅

另外想問下各位媽咪, 如果第一輪唔夠分學校唔收, 咁第二輪又抽唔中自己心水個間, 係咪就要叩門?

大宅

原帖由 icoico 於 09-9-14 16:03 發表

咁你心水係咪靈糧?

唔係wor

大宅

回應

原帖由 RebeccaChan 於 09-9-11 00:51 發表

hello Eva:
馬循係我心水呀......我好想我個女入倒.

每日5-6樣工課又唔係好多,我亞女而家K3每日都2-3樣......

我和你一樣,我心水都是馬循,第二是馬主.我第一天便去交表,你第幾天去交表....

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至