夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我c6又咪係甘對我,生bb之後先當我係草

原帖由 ying0103 於 09-10-21 11:41 PM 發表

隻c6之前唔係咁架~
d男人係唔係追你果時就當你寶..得到後就當你係草?
感激遇上你~

複式洋房

你男友同佢屋企人係咪有精神病架!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好禁灰心, 仲有好多男人結咗婚生仔後, 都仲好好. 努力, 一定會比你揾到個好既 !

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

支持你樓主

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

伯爵府

嘩嘩嘩, 呢個世界真係多衰人。叫佢亞媽叩頭比你, 你咪比佢見下囉!!! 你c6係唔係比佢亞媽落佐降頭呀, short 佐呀, 抱佐bb叫佢做小小野都唔得, 不如叫佢抱住bb黎食飯呀, 正賤佬!!

別墅

睇完好

想清楚自己已后的日子,就去決定,希望你快樂

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ying0103 於 09-10-21 22:35 發表

我估佢係嬲我唔俾佢男家d人去~
只係請晒女家d人去佢咪搵d野鬧下囉~

cher...女家d人 gave red pocket money to ur son..tats y u invite them to have dinner....i dont think 男家d人 gave $$ to ur son...so no reason to 俾佢男家d人去...

大宅

原帖由 jennyleung 於 09-10-22 09:06 發表
C6對你有無好既時候?
佢D咁既衰格或多或少佢呀媽度學成.....

樓主, 唔註冊都好, 一陣有咩事單身媽媽拎公屋綜緩都快D

以前都有對過我好~
依家....唉~
如果要嫁個咁ge男人我情願做單親媽咪~

大宅

原帖由 kiko_mami 於 09-10-22 11:40 發表
點解男人永遠都係唔識去體諒我地

男人成日要我地女人體諒佢地..
but佢地唔會覺得我地都要佢地體諒~

大宅

原帖由 Billychaichai 於 09-10-22 12:49 發表
你男友同佢屋企人係咪有精神病架!

我相信多多少少都係佢阿媽係到落藥啦~
佢屋企人真係痴架!!

大宅

原帖由 hohoho36 於 09-10-22 16:18 發表
嘩嘩嘩, 呢個世界真係多衰人。叫佢亞媽叩頭比你, 你咪比佢見下囉!!! 你c6係唔係比佢亞媽落佐降頭呀, short 佐呀, 抱佐bb叫佢做小小野都唔得, 不如叫佢抱住bb黎食飯呀, 正賤佬!! ...

我阿媽果陣話如果佢阿媽肯道歉咪考慮下俾佢見囉..
點知隻c6話永遠都唔會有可能發生喎!!!
我聽到之後勁嬲!
我咪話佢要見個孫呀?!
都係永遠都唔會有可能發生囉!!:;pppp:

大宅

原帖由 MSChow 於 09-10-22 20:08 發表

cher...女家d人 gave red pocket money to ur son..tats y u invite them to have dinner....i dont think 男家d人 gave $$ to ur son...so no reason to 俾佢男家d人去...

就算佢男家d人有封錢我1毫子都唔會要佢地!!
我已經當佢地男家果d人唔存在喇~
以後唔好再搞我..如果唔係我真係報警拉佢地話佢地騷擾我!

大宅

痴線的..
btw, 我會連bb的老豆都唔見囉..
又唔註冊囉.. d關係唔攪清楚 "棧" 成日嘈

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

不好意思,樓主,我好奇想問吓妳個囝囝的出世紙爸爸嗰度有冇寫妳男友個名架﹖
我想話,如我係妳我就唔會寫佢個名囉

大宅

原帖由 NokNokB 於 09-10-23 00:07 發表
不好意思,樓主,我好奇想問吓妳個囝囝的出世紙爸爸嗰度有冇寫妳男友個名架﹖
我想話,如我係妳我就唔會寫佢個名囉

有寫~
不過想問可唔可以改跟返我姓?

大宅

1) 要求佢阿媽係茶餐廳認錯, 搵個朋友睇住個小朋友先, 仲要同佢拍埋 VIDEO...
2) 報警拉佢阿媽, VIDEO 做證據

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 ying0103 於 09-10-23 01:28 發表

有寫~
不過想問可唔可以改跟返我姓?

好似係可以,我以前的朋友做過,不過張出世紙好似冇得改,有另外一張紙證明改咗姓咁,不太清楚妳可以問吓人民入境事務處

洋房

樓主,我覺得你已經想通了,再堅強啲,反正哩個男人不事生產,依家係佢冇咗你唔得,而你冇咗佢就絕對得,我地一眾網友一定在網絡世界裡支持你同BB,繼續開心生活下去,容祖兒都係單親家庭展大啦,長大後咪一樣開開心心!

別墅

尼個c6真係令人

唔註冊絶對係你最正確ge決定, 我覺得bb都唔係俾佢見, 費事見1次嘈1次仲影響你同bb....

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

呢個男人唔要得啦,
何止唔註冊, 直情要分手啦.

首頁

尾頁

跳至