潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

睇見你哋個個係到講...搞到我都想買! 之前係uk無買到,返到香港先買會否有點過份?
你哋知唔知係uk大約幾錢呀??

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 wingcrown 於 09-10-30 17:52 發表
又加=.="
過幾日去睇下先...我想買2.55 jumbo

仲過幾日先 , 要買就快喇 ,

佢地話聽日起加價

大宅

今日夜晚去咗廣東道的chanel! d sale不停同人講明日加價!
不過見到個好好笑的情況~有個內地女人同個仔一同睇!佢買咗個羊皮之後, 人哋包好晒, 放晒入紙袋比佢! 佢臨走再攞返出來check, 佢個仔好不屑咁話:"唉..賣個咁嘅袋求其用吓之ma, 洗乜睇呀!" 最後個媽媽就咁張個chanel 袋入自己個手袋到! 而個紙袋同盒就就咁放咗係counter! .....感覺就係去7仔買完筒香口膠就咁放入手袋! 個保安見到都忍唔住笑!
而我就當然覺得佢哋好豪la! 佢哋就只係求其買個袋用吓!!!我就珍而重之!

伯爵府

原帖由 mikileung0920 於 09-10-30 18:22 發表
becasue i have two bags of chanel, 2.55 and classic bag...so i buy the pearl necklace la..haha thanks everybody

hi miki, which pearl necklace u bot? if u have time, can u post here and share with us? i love their pearl necklaces, but too expensive now, so prefer spending a little bit more buying mikimoto cultured pearls.

子爵府

大陸股票一日升2倍,佢地用D散紙黎買個CHANEL手袋炸
原帖由 kam057 於 09-10-31 22:16 發表
今日夜晚去咗廣東道的chanel! d sale不停同人講明日加價!
不過見到個好好笑的情況~有個內地女人同個仔一同睇!佢買咗個羊皮之後, 人哋包好晒, 放晒入紙袋比佢! 佢臨走再攞返出來check, 佢個仔好不屑咁話:"唉..賣個咁 ...

大宅

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b11471502?u=lychoi0712

sorry i dont know how to post it, i just buy this necklace, thanks!
小玄玄於15-3-06在聖保祿醫院出生!!!

大宅

想問下大家我朋友幫我晌歐洲買左個袋,但買錯左(仲要錯得好離譜,因為佢mark錯左no.),拎番黎香港有無得換第二個款,如果有,咁應該點計??有無人試過??Pls HELP~~

禁止訪問

大宅

唉~~咁就慘喇,我想買個maxi架,佢買左個類似tote bag既番黎~~爭少少size都算啦~~唉而家...真可憐~~

原帖由 mrs.hamster 於 09-11-1 16:49 發表
因為歐洲平d所以要補返差價先可以換&唔知要等幾耐,變相應該會貴過你係香港買,事關唔知佢計你乜rate

大宅

原帖由 Jessiejazz 於 09-11-1 16:56 發表
唉~~咁就慘喇,我想買個maxi架,佢買左個類似tote bag既番黎~~爭少少size都算啦~~唉而家...真可憐~~

真係好慘喎, 你個fd 買左邊款呀?

大宅

原帖由 mrs.hamster 於 09-11-1 16:49 發表
因為歐洲平d所以要補返差價先可以換&唔知要等幾耐,變相應該會貴過你係香港買,事關唔知佢計你乜rate

今日去chanel 問過, 真係加得好勁呀
jumbo classic 羊皮未加之前$25,500 / 今日 $29,400
2.55 大size 未加之前 $26,500, 今日 $ 31,800

好彩入左貨咋

大宅

I have same case w/ u, i give the exact model number to my friend but finally it's totally not same model & color, asked Chanel HK they told have to change within 7 days & re-calculate the rate. If the style not sold in HK (like some seasonal color / style) then cannot change.
Finally i keep it ..... and hope some day later i will love it...
原帖由 Jessiejazz 於 09-11-1 16:56 發表

大宅

嘩...咁誇張,好彩大半年前都入咗隻2.55既227啫,想要買既都買齊咯.
原帖由 米奇仔 於 09-11-1 22:22 發表

今日去chanel 問過, 真係加得好勁呀
jumbo classic 羊皮未加之前$25,500 / 今日 $29,400
2.55 大size 未加之前 $26,500, 今日 $ 31,800

好彩入左貨咋

別墅

請教各位:
有朋友係法國返黎,我想叫佢幫我買chanel 銀鍊羊皮classic bag large size,請問我要比乜野資料佢?係咪要no.架?請問有無人知乜野no. ??

大宅

原帖由 marjoriepoon 於 09-11-2 03:31 發表
請教各位:
有朋友係法國返黎,我想叫佢幫我買chanel 銀鍊羊皮classic bag large size,請問我要比乜野資料佢?係咪要no.架?請問有無人知乜野no. ??

冇記錯的話應該係 A28600
保險D, 你可以去CHANEL 問清楚個 # 最穩陣

禁止訪問

珍珠宮

呵呵,佢加得咁唔合理,令我更唔想買,真好喇....

禁止訪問

大宅

原帖由 mrs.hamster 於 09-11-2 11:42 發表
睇完之後得一個字"嘩"!搶錢呀! 真係加得好多,好彩classic & 2.55款要買嘅都買咗啫

Hello Mrs. Hamster,
最後你有冇去買 jumbo classic 羊皮呀 :mrgreen:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至