影視娛樂

跳至

首頁
12345...14

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

Magdog

你有新歡啦

新禹兄弟 太慢啦, 而家美男個心都唔o係度囉

翡翠宮

littlesister,
你衰鬼笑我呀..是啊, 本來一直沒有電到, 但ep5, 美男和泰京微服迷路, 最終他們番到去公司, 我的大頭照就是他在臭美, 轉頭過來臭美蠱惑的對著美男笑..令到美男心兒卜卜跳..me 2..haha..

原帖由 littlesister 於 09-11-19 09:14 PM 發表
Magdog

你有新歡啦

新禹兄弟 太慢啦, 而家美男個心都唔o係度囉

琥珀宮

女1唔係天生麗質,身材又唔得,好彩佢演技唔算誇張先令我忍到睇落去咋,而且佢女扮男裝唔錯,雖然係冇Ella咁入型入格,但總好過一望就成個女的崛北真希吖!

原帖由 littlesister 於 09-11-17 09:33 發表

哈, 咁我又唔覺得女1咁差, 至少佢唔造作, 又冇後天加工, 而且童星出身演技的確唔錯, 記得佢做天國的雞批時都演得唔錯啦, 不過當時已經覺得佢唔算靚, 相比之下兒時既文根英可愛d.

韓國人既眼光同我地好唔同, 你睇 ...

琥珀宮

簡直係男人最痛!

原帖由 bkmummy 於 09-11-19 17:32 發表
新禹哥好慘呀!

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

could you show me the website ? how's fast you can get it

quote]原帖由 JulieMay 於 09-11-19 14:52 發表
13集好好睇! 加鹽加醋好好笑
JERMMY最尾哽晒好慘
我最鍾意弘基 [/quote]

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

i like 張根鍚兩首好好聽!!
原帖由 littlesister 於 09-11-19 21:13 發表

百度-美男貼吧/ 張根鍚貼吧 都有, OST 1 11首歌, OST 2 都有5首啦, 張根鍚有兩首都幾好聽

翡翠宮

真是好好聽, 一早醒來就是看ep14...當然沒有ep13搞笑和sweet..但最後泰京跟美男說"我以後不想再看到你" 現在background song "goodbye"響起..
為什麼泰京比美男更加angry? 是不是他認為美男一早知道他的媽媽幕華蘭, 美男有意圖的親近泰京和常常安慰他, 是有目的..如覬覦他媽媽的愛和財產?

jeremy 新禹不是不放手吧, 他從虎山回來跟美男說的是不是just make her know how much he loves her?

原帖由 stepsum 於 09-11-20 04:14 AM 發表
i like 張根鍚兩首好好聽!!

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 MagDog 於 09-11-19 21:41 發表
littlesister,
你衰鬼笑我呀..是啊, 本來一直沒有電到, 但ep5, 美男和泰京微服迷路, 最終他們番到去公司, 我的大頭照就是他在臭美, 轉頭過來臭美蠱惑的對著美男笑..令到美男心兒卜卜跳..me 2..haha..

...

哈, 我唔係笑你, 係見你一向對minho honey咁專一, 所以有些少surprise啫

小帥呢, 真係估唔到睇睇下又唔錯喎, 我最impressive係ep11 中佢幫美男整手指時既笑容, 嘩....真係有電架

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 MagDog 於 09-11-20 10:35 發表
真是好好聽, 一早醒來就是看ep14...當然沒有ep13搞笑和sweet..但最後泰京跟美男說"我以後不想再看到你" 現在background song "goodbye"響起..
為什麼泰京比美男更加angry? 是不是他認為美男一早知道他的媽 ...

Oh, 好精彩咁喎 download左仲未睇添, 今晚返ok dl 埋, 一次睇兩集先得

翡翠宮

要一次過看兩集兩次..哈哈,
我對min ho依然熱情不減, 不過在下太熱情, 有得分給小帥..也蠻好啦, 年初"花男"年尾才"美男"..不太花心..

原帖由 littlesister 於 09-11-20 11:55 AM 發表

Oh, 好精彩咁喎 download左仲未睇添, 今晚返ok dl 埋, 一次睇兩集先得

子爵府

我都睇到好多問號呀?

原帖由 MagDog 於 09-11-20 10:35 發表
為什麼泰京比美男更加angry? 是不是他認為美男一早知道他的媽 ...

翡翠宮

還可以啊, ep14, 當馬室長見到美男跟泰京在一起, 問為什麼, 泰京就擁抱著美男, 美男弄個豬鼻, 不用explain,.看泰京洋洋得意的樣子.

原帖由 bkmummy 於 09-11-20 12:05 PM 發表
我都睇到好多問號呀?

男爵府

我好小係呢版留言,不過真係想講我既感受

初初我冇睇呢套劇集,覺得男生好怪,個個化行裝,所以冇興趣.但係見你地有討論呢套劇,評價都ok,就試下睇.嘩,不得了,一睇之下,欲罷不能,深深迷上,男1同女1既情,好有以前年輕時嗰種感覺,暗戀,鍾意又不說出來,呢種感覺真係好"正".劇情又沒有太深的恩怨情愁,不會有沉重既感覺,每次睇完都好開心.

岩岩食完飯睇完第14集,好無奈,5知會點.

張根錫,我未睇過佢既劇集,對佢真係冇認識,但經過呢套劇,我會睇番佢以前既戲,真係好"得".

翡翠宮

vswy,
welcome welcome呀..我是韓劇迷, 但初初都沒有感覺..都是"美男"這個名字太有負擔吧..化行妝又真是要習慣下,
但看到ep2, 3就覺得不錯, ep5之後不得了..最讚是ep13..
ep14, 惡搞fans自編a.n. jell的愛情小說, 有"巴黎戀人"經典場面..好搞笑..
男1跟女1, 的愛情慢慢滋長, 真是好好看..
100!!

原帖由 vswy 於 09-11-20 03:02 PM 發表
我好小係呢版留言,不過真係想講我既感受

初初我冇睇呢套劇集,覺得男生好怪,個個化行裝,所以冇興趣.但係見你地有討論呢套劇,評價都ok,就試下睇.嘩,不得了,一睇之下,欲罷不能,深深迷上,男1同女1既情,好有以 ...

男爵府

原帖由 MagDog 於 09-11-20 15:13 發表
vswy,
welcome welcome呀..我是韓劇迷, 但初初都沒有感覺..都是"美男"這個名字太有負擔吧..化行妝又真是要習慣下,
但看到ep2, 3就覺得不錯, ep5之後不得了..最讚是ep13..
ep14, 惡搞fans自編a.n. jell的愛情小說, 有 ...

你好呀,magdog

係呀,真係100,真係好sweet.我之前係屋企追,真係好多都好好笑,次次忍5住笑左出黎,我老公就會用好懷疑既眼神望我,跟住問係唔係真係甘好睇同好笑.

我鍾意佢地係天台睇夜境,數星星,之後女1就好留意有星星既事或物,好窩心,好sweet,真係年輕戀人擁有既情懷.

男爵府

若你哋得閒睇睇-貝多芬病毒. 張根錫真係幾型

原帖由 vswy 於 09-11-20 16:17 發表

你好呀,magdog

係呀,真係100,真係好sweet.我之前係屋企追,真係好多都好好笑,次次忍5住笑左出黎,我老公就會用好懷疑既眼神望我,跟住問係唔係真係甘好睇同好笑.

我鍾意佢地係天台睇夜境,數星星,之後女1就好留意有 ...

男爵府

可以係http://www.plusbb.com/viewthread.php?tid=3060946&highlight=%AD%EC%A8%D3%ACO%AC%FC%A8k睇睇有齊啲歌
原帖由 littlesister 於 09-11-19 21:13 發表

百度-美男貼吧/ 張根鍚貼吧 都有, OST 1 11首歌, OST 2 都有5首啦, 張根鍚有兩首都幾好聽

翡翠宮

謝謝你的溫馨提示, 其實早陣子j2有播, 不過沒有看, 但張根錫的剛陽味重的陽光大男孩都幾得..
按本人鍾愛"是美男啊"的程度, 極有可能會回看貝多芬啊..
總之歌聲,笑容, 演技我打 100!!

原帖由 stepsum 於 09-11-21 12:43 AM 發表
若你哋得閒睇睇-貝多芬病毒. 張根錫真係幾型

男爵府

其實美男裡面有幾首都好好聽~!!
張根錫goodbye

我該怎麼辦 隻能默默注視你
連簡短的問候都無法說出
雖然我冰冷的手明明握住你
現在 該送你走了

我該怎麼辦 你真的離開了
佈滿胸膛的隻有淚水

即使費力掩飾 卻仍然無法掩飾
終究留不住你的我 該怎麼辦呢

我們相愛過的記憶 不要忘了
即使遇到讓你展開笑顏的人

就連痛苦的離別 因為是你 也是我幸
凝聚所有的淚水 再見

什麼也沒有給你
隻留下滿身的傷痕
連已經變的心 都要緊緊擁抱住的人
現在 對該要送走的你 我該怎辦呢

我們相愛過的記憶 不要忘了
凝聚所有的淚水 再見

即使痛到快要窒息 即使淚流不止
我們幸福過的記憶 不要忘了
即使遇到讓你展開笑顏的人

無法碰觸的我的愛 現在 該送你走了

能讓我笑的愛 隻有你一個
即使愛得愈深 心愈痛

我們幸福過的記憶 不要忘了
即使再一次遇到讓你展開笑顏的人

凝聚所有的淚水 我隻能輕輕地道聲
??
再見

。。。。。。。。。。。

男爵府

我每星期追到傻~!!1
尋日14集比13好睇好多~!!
初頭既抱抱,尾段因為上代恩怨而令泰京美男既誤會~!!可謂給美男一個大打擊,最後既3角鏡頭影住泰京,美男,小新...影得好好~!!可睇出3人既心情~!!
最後2集啦~!!會去日本拍外景~!!!
。。。。。。。。。。。

首頁
12345...14

尾頁

跳至