想生BB

跳至

首頁
12345...39

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 xglo 於 09-12-11 13:00 發表
團長
希望你會收到份大大嘅X'MAS /NEW YEAR GIFT啦!!!

小鹿,

好耐無見喇, 你最近點呀?

大宅

畀面勳章

咁唔好日日搞到咁夜先訓喇, 多 d 休息, 交比 e 生啦. 乖...

複式洋房

CHANLAILAI,祝你聖誕會收到大禮,bb將降臨你身上,一切順利+平安!!+oil!!!!

我都開始打緊針預備緊19號第2次iui.如果今次失敗,醫生建議我要做ivf

大宅

bb實Q~
我有留意你嫁,不過我就 之麻....
我咪係度等奇蹟發生囉....你呢?X'MAS前可以派彩?
原帖由 babies123 於 09-12-11 13:14 發表

小鹿,

好耐無見喇, 你最近點呀?

大宅

lailai團長,

加油加油!!!必中!必中!

大宅

xglo,

我都係度等緊奇蹟出現, 而家處於放棄唔放棄之間...大家一齊加油!!

原帖由 xglo 於 09-12-11 17:31 發表
bb實Q~

侯爵府

原帖由 xglo 於 09-12-11 17:31 發表
bb實Q~

小鹿, 做乜樹 啫, 多D同我哋傾吓啦, 我哋好掛住你架~~~

我下星期五派彩喇, 希望有x'mas gift收啦~~~

大宅

mamatracy
咁岩嘅...我又係喎....好,我地大家一齊加油
原帖由 MaMaTracy 於 09-12-11 20:14 發表
xglo,

我都係度等緊奇蹟出現, 而家處於放棄唔放棄之間...大家一齊加油!!

大宅

好啦~見你咁講咋....我多D上黎傾下啦!!
BB實Q:果日聖誕婆婆話我知,聖誕老人開始周圍派緊禮物啦,佢份名單係有你同團長份嫁....,佢仲話份禮物,你地一定歡喜咁話,佢叫我提你地,呢個星期一定要乖,唔好亂食野,多D休息,如果你地乖呢,分分鐘仲有DOUBLE GIFT tim呀~嗱..嗱..嗱...唔好話做姊妹唔提你地呀!!
最快下星期你地會收到嫁啦....不過,收到之後唔好亂up呀 ,知道嗎?
原帖由 babies123 於 09-12-11 20:25 發表

小鹿, 做乜樹 啫, 多D同我哋傾吓啦, 我哋好掛住你架~~~

我下星期五派彩喇, 希望有x'mas gift收啦~~~

複式洋房

團長:加油!祝您明天一擊即中!做個開開心心的老虎媽媽!我哋一月會出來同您慶祝架!結婚周年快樂!!!
不過您做人媽咪之後就要早哋上床休息啦!知嗎?準媽咪團長。
原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-10 22:29 發表
自從開始做IUI後, 收到好多GPS新舊會員 & 未係BK傾過, 但有睇我POST既姊妹的PM/在POST留言的祝福和鼓勵, 令我感到人間有情, 令我知道在IUI的路上並 ...

侯爵府

原帖由 xglo 於 09-12-11 20:41 發表
好啦~見你咁講咋....我多D上黎傾下啦!!
BB實Q:果日聖誕婆婆話我知,聖誕老人開始周圍派緊禮物啦,佢份名單係有你同團長份嫁....,佢仲話份禮物,你地一定歡喜咁話,佢叫我提你地,呢個星期一定要乖,唔好亂食野,多D休息,如 ...

咁係架喇, 你要多D上嚟呀!!

嘩嘩嘩~~~你唔好氹我啦, 聖誕老人份禮物名單有我份, 聽到都開心c呀~~~

我放定聖誕襪等收禮物架喇~~~

大宅

祝你今年一家三口一齊倒數迎接2010年呀!!

大宅

要啦~仲要買隻大d呀!!
如果你收到之後,一定要將你嘅開心轉贈比其他sis呀...預祝你merry x'mas先!!!
原帖由 babies123 於 09-12-11 20:57 發表

咁係架喇, 你要多D上嚟呀!!

嘩嘩嘩~~~你唔好氹我啦, 聖誕老人份禮物名單有我份, 聽到都開心c呀~~~

我放定聖誕襪等收禮物架喇~~~

侯爵府

原帖由 xglo 於 09-12-11 21:11 發表
要啦~仲要買隻大d呀!!
如果你收到之後,一定要將你嘅開心轉贈比其他sis呀...預祝你merry x'mas先!!!

哈哈~~~大D? 好呀好呀~~~

如果我收到呢份禮物, 我一定會將我嘅開心轉贈架~~~

我都預祝你聖誕快幾先啦!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 babies123 於 09-12-11 21:15 發表

哈哈~~~大D? 好呀好呀~~~

如果我收到呢份禮物, 我一定會將我嘅開心轉贈架~~~

我都預祝你聖誕快幾先啦!!!

岩呀岩呀~~唔該轉贈比我啦~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

侯爵府

xglo~~~mamatracy~~

好耐無見你地啦~~
希望大家奇蹟快d出現~~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

bebu
你都有份喎,不過聖誕婆婆話你唔可以成日咁灰,要有信心,好快份gift會送到啦~
原帖由 bebu123 於 09-12-11 21:20 發表

侯爵府

原帖由 bebu123 於 09-12-11 21:20 發表

放心啦, 第一個一定轉贈比你呀~~~~

侯爵府

原帖由 xglo 於 09-12-11 21:26 發表
bebu
你都有份喎,不過聖誕婆婆話你唔可以成日咁灰,要有信心,好快份gift會送到啦~

多謝你呀小鹿~~

我知架la~~你同聖誕婆婆講我會正面d架la~~

侯爵府

原帖由 babies123 於 09-12-11 21:27 發表

放心啦, 第一個一定轉贈比你呀~~~~

算你啦~

首頁
12345...39

尾頁

跳至