跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

Re: BABYHK媽咪入黎啦~

littlewhite_amy 寫道:
即係第幾件???[quote]
Karmen希希 寫道:
[size=medium]我鍾意黃色嗰件呀^0^
[/quote]
[size=medium]baby-10

男爵府

我都好鍾意哩套!!係文康隔離個間買..不過得番一套我買左($39)~ ... 剩番得件衫無褲仔呀($25)!!
[quote]
[/quote]
[size=medium]baby-10[/quote]
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

別墅

oh~ :cry: :cry: :cry:
我都好鍾意哩套($39)~ 不過得番一套我買左... 剩番得件衫無褲仔呀($25)!![quote]
[quote]
[/quote]
[size=medium]baby-10[/quote][/quote]

男爵府

淨係件衫都靚呀! 可以係吉之鳥買d 底褲仔去襯呀
oh~ :cry: :cry: :cry:
[quote]
我都好鍾意哩套($39)~ 不過得番一套我買左... 剩番得件衫無褲仔呀($25)!![quote]
[quote]
[/quote]
[size=medium]baby-10[/quote][/quote][/quote]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我鍾意baby gap2,
baby花花衫連花花工人褲39元(我只鍾意件衫仔),
baby粉紅tee 20元,
baby粉紅衫裙35元

但個size係咩呀?

[/url]

男爵府

natalie:
baby gap2<--6-9mths/大d(好似仲有3-6)
baby花花衫連花花工人褲39元(我只鍾意件衫仔)<--6-9mths 無得淨係要衫架喎...哈
baby粉紅tee 20元<--3-6mths (中袖仲有6-9mths..短袖要睇下)
baby粉紅衫裙35元<--6-9mths/大d(毛巾質地)

babygap就一定有size.. 另外個d我過兩日(聽日唔得閒)幫你去睇下先知

公爵府

你地班C9咁快又講咁多野,仲要講買女仔衫唔o岩我tim
話時話我都仲未知點放相,試過好多次。大頭相要小過20K?

公爵府

但我仔d相本身大咁點樣縮細呀?係咪要自己搵程式縮細左先post到架

別墅

easonkinki 寫道:
但我仔d相本身大咁點樣縮細呀?係咪要自己搵程式縮細左先post到架

我用小畫家開出唻,然後再save就會細咗好多架喇!<--有點白痴的方法 :mrgreen:

別墅

[size=large]食飯先

公爵府

ic,let me try

公爵府

kinki:我都係用小畫家,O係影像度CLICK延展/X曲(唔識打),O係延展度打大過100%就放大張相,細過100%就會縮細喇,之後ENTER就完成~
我都係亂黎咁整到架咋,D媽咪教完都唔明,咁我咪亂試,咁都比我試到喎KEKE~

[/url]

公爵府

thx,but我係縮到細呀,縮到得返11.2KB但都post唔到o既??
natalielin 寫道:
kinki:我都係用小畫家,O係影像度CLICK延展/X曲(唔識打),O係延展度打大過100%就放大張相,細過100%就會縮細喇,之後ENTER就完成~
我都係亂黎咁整到架咋,D媽咪教完都唔明,咁我咪亂試,咁都比我試到喎KEKE~

公爵府

終於得啦 :mrgreen:

公爵府

好野~不過你唔放返大DD,張相好細呀~

[/url]

公爵府

eeeee咁咪比人睇到我樣好清楚lo
其實我試過放大小小佢又話唔得,吹漲 :exclaim:

公爵府

我都TRY左好多次先岩SIZE咋~
扮咩呀~
又唔係第一次見到你個樣,HAHA,不過你瘦左喎,我都仲係個豬頭咁~

[/url]

別墅

扮咩呀~
又唔係第一次見到你個樣,HAHA,不過你瘦左喎,我都仲係個豬頭咁~

我個頭無事呀!但啲腰位同個pet位呢.........唔可以用豬唻形容咯
我媽子話我"河馬" :cry: :cry: :cry:

男爵府

哈~~可能我生完太肥... 而家已經覺得瘦番好多... 雖然都係同你地差唔多磅數12x lbs...我亞媽仲唔減都得...我自己就想最少減多10lbs...起碼條腰同patpat想瘦多兩吋
[quote]
扮咩呀~

我個頭無事呀!但啲腰位同個pet位呢.........唔可以用豬唻形容咯
我媽子話我"河馬" :cry: :cry: :cry: [/quote]

公爵府

瘦乜鬼呀,塊面咪又咁包,我都想呀~

首頁
12345...6

尾頁

跳至