跳至

首頁

尾頁

別墅

HI,
我係10 月尾既BB呀, 我都想試下, 有位嗎??
仲有想問下佢地個地址係邊呢? 我係佢地WEB SITE見到"Shop Nos B215-217, Basement 2
18-24 Salisbury Road
Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong", 梳士巴利道咁長... 我真係唔係好知18-24係係邊...

大宅

原帖由 GavinBB 於 10-3-4 03:07 發表
HI,
仲有想問下佢地個地址係邊呢? 我係佢地WEB SITE見到"Shop Nos B215-217, Basement 2
Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong", 梳士巴利道咁長... 我 ...

新世界中心

別墅

Right, o係新世界中心, 不過就來會搬, 搬到海運果邊.

我pm我o既資料比你, 你可以自己打去約 trial class 時間

原帖由 GavinBB 於 10-3-4 03:07 發表
HI,
Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong", 梳士巴利道咁長... 我 ...

別墅

mumchow, 好呀,麻煩你畀資料我呀,thank you.

複式洋房

豆媽: 唔好意思~今日上黎先睇到!! 我都ok架~麻煩晒!!!

原帖由 Lazy豆豆媽 於 10-3-2 11:14 發表
我想約大家29/3(星期一)3:00p.m.上trail class 大家得唔得呀 ? ok我就book位啦 !

等待驗證會員

係啦! 我0尋晚打比你都無人聽, 好忙呀 ?
你有無去試運頭堂果間playgroup ( 開心果 ? )?
聽朝早會打去book啦 ! 今日太忙打去時佢地收曬工 !

原帖由 pcdogdog 於 10-3-4 21:14 發表
豆媽: 唔好意思~今日上黎先睇到!! 我都ok架~麻煩晒!!!

別墅

好媽媽勳章

豆媽, 你有其他pg就預埋我啦

大宅

豆媽,
你有其他pg我都有興趣參加呀~~

等待驗證會員

已book並留資料,little gym會打電話比你地call你地上堂,不過佢地都係話盡量安排同一日,有可能大家要分開2班上.

mandy我組堂係大埔林村上蒙特梳理,一星期2堂,平日下午2-4. 8堂皇$1000 ( 室外+室內 ),你厭唔厭遠 ?

我地0尋日一班BB去咗大埔海濱公園玩,D B 係草地跑到顛曬,下次玩預埋你.

複式洋房

嘩~咁好玩, 下次預埋我地呀!! 上水無草地公園架~Thank you!!

原帖由 Lazy豆豆媽 於 10-3-7 00:10 發表
已book並留資料,little gym會打電話比你地call你地上堂,不過佢地都係話盡量安排同一日,有可能大家要分開2班上.

mandy我組堂係大埔林村上蒙特梳理,一星期2堂,平日下午2-4. 8堂皇$1000 ( 室外+室內 ),你厭唔厭遠 ?

...

大宅

...

好呀!!幾時開始上堂呀??
麻煩你比定個地址我啦~我要睇定地圖!

我係facebook睇到你地去玩d相呀~好開心呀!
下次預埋我呀!

等待驗證會員

係林村近許願村,詳細地址遲D比你,加埋你我地幾時都開得班, 可以試下trial class 先1.5hr $80,等埋其他媽媽覆之後可以約時間.

原帖由 man_man1004 於 10-3-7 14:13 發表

好呀!!幾時開始上堂呀??
麻煩你比定個地址我啦~我要睇定地圖!

我係facebook睇到你地去玩d相呀~好開心呀!
下次預埋我呀!

複式洋房

原帖由 Lazy豆豆媽 於 10-3-8 18:06 發表
係林村近許願村,詳細地址遲D比你,加埋你我地幾時都開得班, 可以試下trial class 先1.5hr $80,等埋其他媽媽覆之後可以約時間.

我都有興趣,請問可以pm資料給我嗎?謝謝!

別墅

好媽媽勳章

豆媽~ 林村個PG夠人開班啦~ 好期待呀~

男爵府

我都好有興趣呀...可否比0的資料我看看呀?thanks!!

原帖由 Lazy豆豆媽 於 10-3-8 18:06 發表

大宅

叻叻勳章

...

我都見到你地d相呀, 好好玩呀, 最衰我係在職mami 啦, join唔到你地

大宅

別墅

我岩岩試左, 感覺一般呢~

洋房

Hello, 大家好, 我係第一次黎呢度 ga, 想問下大家而家有冇玩開边一間 ge Gym club ga, 有冇約埋去試堂呢, 我地都想 join 埋一齊去玩呀~ thanks

男爵府

醒目開學勳章

hello, 我想問下你地 group 埋一齊報試堂幾多 $$ 呀? (今日先睇到呢個 thread...) 請問可以 referral 我嗎? thanks

我之前自己上 the little gym 個網報左 trail class. 今日個 staff 打黎同我 confirm 左 29/3 3.00pm class. 好似要 $180...

首頁

尾頁

跳至