親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 10# 叉雞飯 的文章

叉燒飯: 我8月頭先去, 住ibis +evason 4個人機票連酒店1萬蚊左右.唔知叫貴定平.不過比起easter個d,對我來講係好平.
:-D

男爵府

hehe... 我係laguna 既member, 可以住allamanda, holiday club & sheraton
如果你地有興趣, 我都可以幫你地代book架, 因為我未必用得晒d分...

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

原帖由 叉雞飯 於 10-5-4 14:37 發表
終於book 到 6/19-23 去喇
本來想12-16 拎少日假點知機票貴300, 唔抵呀麻
我就懶, 搵agent book
book 左 kamala beach 個邊的 sunwing, 見佢有3+1 & 個兒童室幾得o廿, 去番芭東中心區都好似10mins, 都想問有無人住過 ...

請問你o係邊度BOOK sunwing架??因為我去agoda睇,佢得一種房,但我見佢resort website有Happy Baby Studio,你book左邊種房呀???

大宅

我 19/7-22/7 2大2小 ,坐aa , 住kata 有無人
share book 車去酒店呀 ?

大宅

.

鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

大宅

原帖由 叉雞飯 於 10-5-19 00:01 發表
hi joey122
我book 左 Royal Studio Pool Access 同happy baby studio 同價 但貴過普通 studio 房, royal studio 係房行出去已係pool 我同事話要試下行出去刷牙洗面wor , e+ sunwing kamala 做緊 ...

你意思係成個package都係o係x福book??
royal studio係咪冇happy baby果d bb凳呀bb床果d架??

大宅

原帖由 maxims 於 10-5-18 23:29 發表
我 19/7-22/7 2大2小 ,坐aa , 住kata 有無人
share book 車去酒店呀 ?

你坐aa係咪半夜去呀??

大宅

我6月尾一家大細去,而家都未訂酒店,因為曼谷局勢好亂唔知會唔會搞到去布吉
嘜你地唔擔心咩???

大宅

I THINK PHUKET SHOULD BE OK!!!
HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

男爵府

回覆 1# 111111 的文章

係泰友營個邊D網友.好多都去完返來. 都沒野啊. 睇埋POST上去D相令我想快D去啊.
:-D

男爵府

我想問下 4月 去 天氣點 ???
plan 緊 easter

原帖由 vicky_cheun 於 10-5-5 22:17 發表
你可以之前食避孕丸/叫醫生開藥/到時用OB棉條

子爵府

around 1,6xx-1,9xx (including tax) per head depending on the date. 我四個人, total 俾多成千元啊!

原帖由 111111 於 10-5-18 10:12 發表
HOW MUCH HA???

子爵府

叉雞飯,
Can you pm me the promotion information too? I am interested in Luguna 的那一間. Thank you.

原帖由 叉雞飯 於 10-5-19 00:01 發表
hi joey122
我book 左 Royal Studio Pool Access 同happy baby studio 同價 但貴過普通 studio 房, royal studio 係房行出去已係pool 我同事話要試下行出去刷牙洗面wor , e+ sunwing kamala 做緊 ...

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

別墅

Sorry, would you mind tell me where to eat 海南雞飯 &
魚旦粉? Thanks!!!!

原帖由 vicky_cheun 於 10-4-30 14:25 發表
至於食野我諗左以下地方咋:
1./ natural
2./ lotus
3./ banzaan fresh market
4./ bird of paradise in sheraton (好抵買一送一)
5./ 海南雞飯
6./ 魚旦粉
7./ pancake

另外可能會搵一日食pizza,但係白泥同鄧記唔敢去 ...

別墅

Sorry, would you mind tell me where to eat 海南雞飯 &

原帖由 vicky_cheun 於 10-4-30 14:25 發表
1./ natural
2./ lotus
4./ bird of paradise in sheraton (好抵買一送一)
5./ 海南雞飯
6./ 魚旦粉
7./ pancake

別墅

1./ natural
2./ lotus
5./ 海南雞飯
6./ 魚旦粉
7./ pancake

別墅

1./ natural
2./ lotus
5./ 海南雞飯
6./ 魚旦粉
7./ pancake

大宅

回覆 12# joey122 的文章

係呀! 要成11 點幾先到布吉.

首頁

尾頁

跳至