自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

"彊屍"呢套野好睇呀, 當年晚晚追, 我覺得男主角都幾型嫁, 不過後來發生咸豬手事件我就唔鐘意佢~

n年前係澳門一個細賭場見過袁潔儀同一個男人一齊賭大細, 不過佢地手氣差, 好記得佢地跟個大肚婆落注, 但係就連輸幾舖後拿拿聲走左~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係呀, 佢亞軍
翁紅冠軍 , 趙靜儀季軍
伍姑娘係大熱, but 始終do冇名次
原帖由 chelsealily 於 10-8-31 10:49 發表

唔記得好似係亞軍定咩, 呢, 同伍詠微一屆架!

男爵府

我都係睇大6報紙報導,當年功夫單, 係香港發展得唔好, 其實有好多人搵佢拍戲, 但佢好"簡"擇, 垃圾戲唔接. 佢又好打得, 所以當年好多黑社會人做電影公司, 都埋唔到身,迫佢拍.而當年他經常探個大仔,而萬二蚊又甘紅, 所以大家就好多問題存在.直至佢打算去美國發展, 但她要留係香港,所以分開了.

我覺E+功夫單, 搵到佢既真愛, 結婚時佢對老婆說, 對唔住個大仔, 佢老婆說將來我們都會有小朋友, 佢可以做番個好爸爸, 佢老婆好似幾了解佢. 而功夫單說佢有3小朋友, 大仔同前妻住, 二女, 三仔.
佢E+既老婆高過佢, 但我覺都佢鐘意高人, 佢既前妻都係高.
單哥哥好過另一對.
利至同功夫杰, 男接受電視訪問話前妻(師妹)好愛佢,情度係100%, 佢就只愛她20%, 佢唔洗公開幫 "利至"講甘多野. 有好多野唔洗公開, 有無尊重過前妻, 功夫杰好無風度.

複式洋房

原帖由 WINNIEYIP 於 10-8-31 12:21 發表
我老公自稱為娛樂8卦通
佢話甄子丹呢個老婆係佢第一任老婆黎架wor

講錯請找我夫君算帳 (以上立場,全是老公作答,
小妻只是代為post) ...

http://big5.eastday.com:82/gate/big5/enjoy.eastday.com/e/20100510/u1a5194416.html

汪詩詩係第2任呀!第一任果位好低調!
佢同萬二蚊係拍精武門撻著!後尾萬二蚊攞咗亞視最佳女角,佢都有當住電視機前多謝當時男友甄子丹,甄子丹仲當眾跪响度求婚tim
但點知最後分手收場。

其實我覺得佢哋兩個係好愛對方,只係唔識得點去相處同遷就!
不過e+兩個人都搵同另一半,都戥佢哋開心!

男爵府

1989 第五屆:

冠軍 - 翁虹
亞軍 - 萬綺雯
季軍 - 趙靜儀
第四名 - 伍詠薇
第五名 - 袁潔儀
完美體態 - 翁虹
最具風采 - 翁虹
最上鏡小姐 - 伍詠薇
友誼小姐- 陳淑嫦

原帖由 wingogo 於 10-8-31 13:01 發表
係呀, 佢亞軍
翁紅冠軍 , 趙靜儀季軍
伍姑娘係大熱, but 始終do冇名次

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伍姑娘同翁紅當年叮噹馬頭
but最終翁攞冠軍, 伍3甲不入

但完全5記得邊個係陳淑嫦

原帖由 dian 於 10-9-1 00:44 發表
1989 第五屆:

冠軍 - 翁虹
亞軍 - 萬綺雯
季軍 - 趙靜儀
第四名 - 伍詠薇
第五名 - 袁潔儀
完美體態 - 翁虹
最具風采 - 翁虹
最上鏡小姐 - 伍詠薇
友誼小姐- 陳淑嫦

...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係呀, 印象中係有報紙講葉問出手打過架 ...... 真唔真就唔 g 嘞 ??

原帖由 CALVEN 於 10-8-31 11:51 發表

如果我無記錯,當年仲報導過甄打萬TIM.

首頁

尾頁

跳至