跳至

首頁

尾頁

別墅

Hi,

我bb在醫院食雀巢能恩1, 屋企有
2罐Friso初生奶粉(400g),
2罐思敏兒奶粉(350g),
1罐惠氏S-26初生奶粉(400g),
想向大家換 雀巢能恩 來補人奶...

...有意請pm我. Thanks!

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我係健康院入會的,入會時收到一條手巾仔和一包孕婦奶粉! 我今日打電話去美素佳兒度問,佢先話送兩罐細size裝奶粉比我咋。
順便打埋電話去美贊臣問啦,一直都係電話錄音。

別墅

KaliB: hello, 點先會有思敏兒...我都想要, 因為我係屯門生, 呢期係用佢呀.....係唔係要打電話比佢先有...???thxx

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

我只有2間打黎話送奶粉...
美素佳兒有打黎話1個月後送4罐400g比我
雀巢今日打*話2星期後以郵寄掛號送黎
美贊臣都有打過黎,但佢話要去私家問姑娘拿表填就會有禮物包送返比我,我想問有mama拿過嗎?係唔係送奶粉呀???

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

今日收到雀巢900克

大宅

原帖由 wai0824 於 10-10-13 18:01 發表
我只有2間打黎話送奶粉...
美素佳兒有打黎話1個月後送4罐400g比我
雀巢今日打*話2星期後以郵寄掛號送黎
美贊臣都有打過黎,但佢話要去私家問姑娘拿表填就會有禮物包送返比我,我想問有mama拿過嗎?係唔係送奶粉呀??? ...

如果喺c+填美贊臣的form, 會有3罐a+同一條毛毡送.

首頁

尾頁

跳至