懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 pig_tiger 於 10-9-20 21:24 發表

好呀, 麻煩你pm給我!!!thx!!!!
我PM左你喇WO,不過你冇開黎睇WO

別墅

我依家38weeks3days...
又係成日頭暈暈....
但頭暈都頂得順...
究竟我洗唔洗去急症呢???
因為好似頭暈睇急症好誇張呀....

男爵府

梗係去下穩陣d

大宅

我都系睇bk 知道妊娠毒血症的病徵, 8個半月時, 我頭暈, 眼花, 嘔, 自已test到有旦白尿, test到血壓升高....但仲行得走得, 我叫我老公車我去急診, 我同老公講我可能要緊急開刀, 我同阿b都好危險, 唔知會唔會有事,
果然, 急診醫生一check 完, confirm 系妊娠毒血症, 打左降血壓針, 吊了一晚針, 第2朝緊急開刀, 阿b過輕, 住了1個月nicu, 我生完1個月後就血壓正常返

好彩我有睇開bk 網, 我真系好感激bk 網, 我由冇bb, 到 做iui> ivf> 妊娠毒血症>早產b 照顧, 都系從bk 學的, 更感激各位回貼予我的bk媽媽

大宅

我想問呢個症係咪一定會血壓高??
Tim is my big boy and Max is my little boy. tiMax are my favorite boys!

複式洋房

原帖由 dkballoonfay 於 10-9-29 21:34 發表
我想問呢個症係咪一定會血壓高??

係.........

大宅

原帖由 candy..123 於 10-9-30 06:57 PM 發表

係.........

咁都好d,我成日懷疑自己有..
因為我有其他症狀(如眼濛, 頭痛, 手腳以外水腫,上腹痛), 就係無高血壓
Tim is my big boy and Max is my little boy. tiMax are my favorite boys!

首頁

尾頁

跳至