自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 小bie豬 於 10-9-25 15:32 發表
23號果晚去左,我用bb車載細女(3歲)呀女驚就拉埋左個蓬,點知有隻衰鬼走埋黎打開個蓋叫bb ;另外一入場時我大女(9歲)推住妹妹,跟住有隻鬼靜雞雞係佢後面拍佢同你佢耳邊講"你可唔可以載埋我呀",結果 ...

謝謝你的分享, 明晚(26日)會和小朋友(11歲), 佢由最初打死都唔入, 都而家嚇返d鬼....

請問我由大樹灣去,應該可以玩邊幾個鬼屋先呢? (因為今年第一次唔同其他家人去, 所以冇人 plan .) Thanks.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

睇完你地咁講...
我好驚呀,,,我過
多幾晚就去啦,,30號..
上年去迪士尼玩晒幾間鬼屋...
未入去前已經驚到肚痛加胃痛..
海洋公園應該會更加恐怖

大宅

畀面勳章

有無人買'至尊晚餐門票'? d野好唔好食? 邊間餐廳好d?

水晶宮

原帖由 kai3028 於 10-9-25 18:28 發表
睇完你地咁講...
我好驚呀,,,我過
多幾晚就去啦,,30號..
上年去迪士尼玩晒幾間鬼屋...
未入去前已經驚到肚痛加胃痛..
海洋公園應該會更加恐怖 ...

我都會呀!
唔知點解真係超驚囉!
其實我入到去 咩都冇見到 淨係尖叫同埋mi埋眼
我真係試過驚到mup係地喊………
真係好驚……

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

第一日已經去左,都OK驚架~記得有間鬼屋前面D人帶左兩個8歲左右的小朋友入去,嚇到佢地全程要抱住合埋眼,見到都覺得陰公,都唔知會唔會發惡夢~
另外有個叫一人火葬場的鬼屋,真係膽小者勿入,因為係一個人自己瞓喺度玩,無得走,驚都要自己瞓埋落去等玩完,無得好似其他鬼屋咁有得捉實隔離D人,無得行快兩步~
但整體係好玩的~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

原帖由 sumi5354 於 10-9-25 03:19 AM 發表
第一日已經去左,都OK驚架~記得有間鬼屋前面D人帶左兩個8歲左右的小朋友入去,嚇到佢地全程要抱住合埋眼,見到都覺得陰公,都唔知會唔會發惡夢~
另外有個叫一人火葬場的鬼屋,真係膽小者勿入,因為係一個人自己瞓喺度玩,無得走,驚 ...

咁我一定唔會玩你講果個...

水晶宮

原帖由 sumi5354 於 10-9-25 21:19 發表
另外有個叫一人火葬場的鬼屋,真係膽小者勿入,因為係一個人自己瞓喺度玩,無得走,驚 ...

文字上已經好恐怖
我接受唔到囉~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

而家買全年飛加10蚊就有得入哈佬喂場,但係普通飛黎
我覺得好抵呀

男爵府

原帖由 揚莉煒媽咪 於 10-9-25 21:49 發表
而家買全年飛加10蚊就有得入哈佬喂場,但係普通飛黎
我覺得好抵呀

係呀~不過我要左送兩個月個優惠,所以只可半價買特快飛咋~

男爵府

原帖由 kai3028 於 10-9-25 21:32 發表

咁我一定唔會玩你講果個...

我玩完都後悔~其他鬼屋可以玩兩三次,但呢個玩一次要即走~
真係好驚~

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

岩岩返黎, 攰都喊.......
哈, 我見到你地形容間一人火葬場都心驚
我即刻同我老公講"佢地咪講呢間LOR, 好激架"
我帶埋女女個朋友仔去, 佢初初勁驚, 尖叫狂跑果隻, 我都驚要成家陪佢早退.........玩到最後, 佢主動跑去同牛頭馬面包大人影相:lol
原帖由 sumi5354 於 10-9-26 12:05 AM 發表

我玩完都後悔~其他鬼屋可以玩兩三次,但呢個玩一次要即走~
真係好驚~

珍珠宮

環保接龍勳章

行鬼屋時全程匿o係男友後面....^^
人生本是苦

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 大肥媽咪 於 10-9-25 17:59 發表

謝謝你的分享, 明晚(26日)會和小朋友(11歲), 佢由最初打死都唔入, 都而家嚇返d鬼....

請問我由大樹灣去,應該可以玩邊幾個鬼屋先呢? (因為今年第一次唔同其他家人去, 所以冇人 plan .) Thanks. ...

大樹灣果邊近入口有2個鬼屋''彭氏兄弟童眼'',''幽靈遊樂
場''呢2個都ok好玩同恐怖,另外遊樂場個鬼屋出面有
show睇,海渡船隔離有一間,吊車站附近有一間露天鬼屋,冇記錯的話係海洋列車站附近有間打喪屍既,其他就係南郎山果邊邊

大宅

畀面勳章

我想問, 一人火莽場點玩架, 會見到/聽到咩? 玩幾耐? 一個人玩真係會幾驚, 想問清楚睇自己玩唔玩得起, thanks.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 zinacef 於 10-9-27 00:46 發表
我想問, 一人火莽場點玩架, 會見到/聽到咩? 玩幾耐? 一個人玩真係會幾驚, 想問清楚睇自己玩唔玩得起, thanks.

應該大約3分鐘左右,有條自動路軌,你訓係個箱度唔使"旭"跟住有人推你入去,由於我全程合埋眼所以唔知有咩,一入去感覺好熱,塞住耳仔都聽到有人扮鬼叫,同埋感覺到有野掃過塊臉,間唔中有好大力嘅氣係個頭隔噴..........

禁止訪問

大宅

It must be very scary
:sm: Auntie_Winnie

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

畀面勳章

原帖由 小bie豬 於 10-9-27 01:02 發表

應該大約3分鐘左右,有條自動路軌,你訓係個箱度唔使"旭"跟住有人推你入去,由於我全程合埋眼所以唔知有咩,一入去感覺好熱,塞住耳仔都聽到有人扮鬼叫,同埋感覺到有野掃過塊臉,間唔中有好大力嘅氣係個頭隔噴.......... ...

thanks.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 1# zinacef 的文章

買錯jor日子,點算ar???

首頁

尾頁

跳至