自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

太好啦....第1集..已經聽到頂佢唔順!mouth:

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

到而家我都冇睇個節目

介紹日本d地方咁近hk, d人又成日去, 拍個時個天氣環境, 播個陣都過左啦

反而我中意睇d去得遠,唔係太多人去o既地方

大宅

佢唔係圍護low b湯一個,基本上所有當選,落選的港姐都好愛戴.人家可能夢想係做港姐呢!呵呵呵..

原帖由 whoareyou 於 11-1-20 10:33 發表

唔知點解你成日要維護佢(之前已經見過幾次),你同佢有親?

人地做藝人,如果演出差俾人批評係好正常,唔洗講到要自殺咁嚴重。 (不過我唔贊成有藝人被揭私隱,唔涉及犯法或道德問題而受批判。)
你用人地個小朋 ...

公爵府

我認為一個小朋友自細就應該要教佢地,無錯要教佢地包容同寬恕,不過同時間亦都要俾佢地知道,呢個世界既現實情況係點樣, 唔係一味做好心扮好人就會對大家都好, 老實講我都覺得湯小姐把聲十分難頂, 如果唔係網民咁樣講到報紙報埋出黎,我相信tbb同湯小姐本身根本完全唔覺得有問題,所以人係要接受批評才會進步, 出來社會做事, 會面對更多人講難聽既說話, 你唔講唔代表其他人唔講, 咁單純既人好快會被壞人擊敗, 尤其係做娛樂圈呢行, 壞人多的是, ada小姐你未免睇野太短淺了
如果連呢d少少批評都接受唔到, 將來湯小姐仲點做視后呀.....

大宅

yes yes! 再加埋個頭上的大蝴蝶結 + 好 "cute" ge 1,2,3,4,5 手勢(几隻手指放面旁....). 佢應該唔係十几歲la....我真係接愛受唔到d年紀唔少, 但好"cute"的 "靚女". tvb 的二, 三線女藝員唔知去晒邊?

p.s 老公話我主觀, 好彩有咁多人同我一樣feel 到, 咁即係唔係我有問題la

原帖由 carmankm 於 11-1-20 11:42 發表
除咗把聲,嗰對加工甴曱腳眼捷毛夠嚇死人!! :

伯爵府

熱血勳章

查實最抵鬧係個導演同監製, 因為佢地接受到佢呢種演譯方式先俾佢出街家ma, 佢地應該一早發現到個問題然後叫佢改善至真.

原帖由 縉媽 於 11-1-20 13:55 發表
yes yes! 再加埋個頭上的大蝴蝶結 + 好 "cute" ge 1,2,3,4,5 手勢(几隻手指放面旁....). 佢應該唔係十几歲la....我真係接愛受唔到d年紀唔少, 但好"cute"的 "靚女". tvb 的二, 三線女藝員唔知去晒邊?

p.s 老公話我主 ...

大宅

好媽媽勳章

個蝴蝶大個佢個面!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 小翠BB 於 11-1-20 13:02 發表
佢唔係圍護low b湯一個,基本上所有當選,落選的港姐都好愛戴.人家可能夢想係做港姐呢!呵呵呵..

我都覺得奇,每次有人批評當選同落選既港姐,一定有人好似大塊板咁擋住!

別墅

好媽媽勳章

我其實之前都冇睇過呢套野. 昨天見大家講到咁. 咪上网睇返囉. 唔睇尤自可, 真係一睇+一聽即嚇4你.
好心啦. 樣+聲都好low b. 還有個男的.

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

如果唔單只飛佢把聲, 連人都飛埋, 我一定捧場

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 ada_790712 於 11-1-19 17:29 發表
如果湯寶珍因此而自殺的話就
我都覺得她今次是作狀了點,不過都是第一次做,希望大家包容她一下,謝!

傻女, 咁即係證明佢唔適宜食呢行飯, 等佢早 d醒覺, 唔好晒時間, 娛樂圈係現實. 適者生存

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 Pulmma 於 11-1-19 17:58 發表
我個女勁鐘意睇佢,日日追看,然後笑爆咀,再學佢講野,晚晚笑到成身汗

伯爵府

2023年兔年勳章

原帖由 claudia 於 11-1-20 09:14 發表
可能聽慣左已無乜野. 昨晚成晚聽C琪妹聲好高好興奮的聲, 好悶囉.
完全同意.....c 琪妹把聲都超難頂...只不過今次有人墊佢底先冇比人插............

子爵府

原帖由 bonbonyy 於 11-1-20 17:56 發表
完全同意.....c 琪妹把聲都超難頂...只不過今次有人墊佢底先冇比人插............

呢d 咪係一山還有一山高lor!問你c 未!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至