單親天地

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

環保接龍勳章

原帖由 littlecar 於 11-2-19 12:17 發表
我有直腸病....WAYSO 知架...唔鍾意既佢當睇唔到...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

讀書讀得多亦會加左好多不必要框架俾自己.....我部門好多讀書叻既人....但係佢地煩既人絕唔會俾我少.....

原帖由 wayso 於 11-2-19 12:15 發表
所以成日覺得同你唔駛多講,心照就得...
係架,你最後幾句亦係我想講嘅,今日唔知聽日事,如果成日唔開心,真係好唔抵,枉為人,我就係揸住呢個中指做人之嘛,其實人可以揀好野黎睇黎諗..
我讀書仲c 啦,但我無同人比,因為 ...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

梗係唔好嘥左個週末啦...
係呀,今日真係陰陰寒咁,好易領野,你都要小心d啦...
原帖由 akina_yeung 於 11-2-19 12:04 發表
Wayso: 都唔知點解回南天都仲咁凍既?!我今日去wet街呀,出面又凍又濕,唔good ar... 不過又唔想嘥咗個週未假。。。

正經好,唔正經都好,天南地北都有我同你吹水喎!調返轉頭,keep住上嚟傾計,返工悶到爆都變得有樂趣。。。

今晚 ...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

你咪講我壞話,我好斯文架))))))))))))
我仲排緊隊架,搵唔到你要養我一世架...
原帖由 akina_yeung 於 11-2-19 12:13 發表
車仔:小心呀,今日wayso想打人哋pat pat ar!!!

翡翠宮

你唔做我會尊重你....只係我會堅持你試下無壞.....我呢D好人黎架....
原帖由 wayso 於 11-2-19 12:18 發表
咩呀,你又黎呀...
知啦,我上次都同一個同我相似嘅人講,有個好鬼長氣嘅mami哦我,所以我又哦佢架啦,比d時間我消化吓啦..死野..怕鬼左你囉...:lol :lol
...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

係架,人望高處嘛...
我呢d女人仔,就不嬲都無呢d諗法,亦唔會同人爭,平靜到好似死左咁...:lol :lol
原帖由 littlecar 於 11-2-19 12:21 發表
讀書讀得多亦會加左好多不必要框架俾自己.....我部門好多讀書叻既人....但係佢地煩既人絕唔會俾我少.....

瑪瑙宮

環保接龍勳章

試咩啫,講到都唔知去左邊個大平洋啦....
你點只好人,直頭係....好野黎啦....:lol :lol
原帖由 littlecar 於 11-2-19 12:24 發表
你唔做我會尊重你....只係我會堅持你試下無壞.....我呢D好人黎架....

翡翠宮

你知唔知都有D有66既朋友....羨慕我可以一個人帶小朋友.....係羨慕...唔講得笑...佢地覺得有66好似揍多個....仲要成日係教小朋友方面好多意見.....有時想同個小朋友出去...D66又唔想....去左D唔好玩既地方又黑面.....

所以人最好識欣賞自己有既野....生活易好多.....
原帖由 wayso 於 11-2-19 12:26 發表
係架,人望高處嘛...
我呢d女人仔,就不嬲都無呢d諗法,亦唔會同人爭,平靜到好似死左咁...:lol :lol

翡翠宮

有人長氣你都不知幾幸福啦...咪嘈TIM呀.....唔係無魚蛋你食呀....
原帖由 wayso 於 11-2-19 12:27 發表
試咩啫,講到都唔知去左邊個大平洋啦....
你點只好人,直頭係....好野黎啦....:lol :lol

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我又係最憎d人成日係咁,最慘佢去嘅地方又唔見得有幾好,我都無黑面啦...:tongue:
所以呢,我至鍾意.......:lol
原帖由 littlecar 於 11-2-19 12:30 發表
你知唔知都有D有66既朋友....羨慕我可以一個人帶小朋友.....係羨慕...唔講得笑...佢地覺得有66好似揍多個....仲要成日係教小朋友方面好多意見.....有時想同個小朋友出去...D66又唔想....去左D唔好玩既地方又黑面.... ...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

咁你長氣都要幫我諗吓計架....:lol
我唔係好掂咋喎...死野...
魚蛋....我食硬你啦...:lol :lol
原帖由 littlecar 於 11-2-19 12:31 發表
有人長氣你都不知幾幸福啦...咪嘈TIM呀.....唔係無魚蛋你食呀....

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我要閃人啦...88:lol

首頁

尾頁

跳至