自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

原來D男人都係睇外表

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢外表,都唔係靚喎...
我中意jessica c多d...

原帖由 炸醬麵師奶 於 11-3-3 13:09 發表
原來D男人都係睇外表

別墅

大陸妹一名,
去加拿大"讀書" (洗底),
再來香港!

初來港時. 只係租2萬蚊天后既樓, 就話自己係有錢女乜乜物物
話自己一個月媽媽寄10萬蚊俾佢做零用(有10皮野一個月仲要租天后?上左山頂同李嘉欣做鄰居啦!)

話自己阿媽係內地高官(但從冇透露係乜咁高既官) 冇見過佢帶媽媽出黎, 大家有冇聽過大陸高官有乜乜豬腳夫人?

話自己阿爸做生意, 但冇講過做乜生意,. 亦同阿媽一樣冇出過場!

報大數(年齡)

成日話自己有屙de(車), 但佢所有名牌+車都是newax2少送的€~ 佢個十萬蚊零用用左哪????

原帖由 leanna~ 於 11-3-3 12:47 發表
佢係咪大陸妹?係中環食飯見到佢同男朋友食飯,個女人個樣好土吓!
佢又話自己話諸葛亮後人第幾代,俾讀歷史啲人踼穿晒仲撐,又話係外國某大學讀書,但又俾記者查到係流嘅,有幾誠實?
法拉就好好多,努力拍戲做好自己,唔使靠講人是否博 ...

大宅

記得之前雜誌話佢30定3十幾...
仲扮廿零既妹妹:tongue:

原帖由 hannui 於 11-3-3 13:55 發表
大陸妹一名,
再來香港!

初來港時. 只係租2萬蚊天后既樓, 就話自己係有錢女乜乜物物
話自己一個月媽媽寄10萬蚊俾佢做零用(有10皮野一個月仲要租天后?上左山頂同李嘉欣做鄰居啦!)

話自己阿 ...
醉心於 - 蝶古巴特拼貼 、黏土、 等 手工藝

decoupage 是一種活用專用紙及餐巾剪裁技法,
拼貼出既復古又新潮的傢具、雜貨,
把一切平平無奇的事物改裝。

有興趣可以大家一起分享~~ ^^

男爵府

勁憎佢, 成日以為自己係藍血人

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

姓舌果條友係咪有被虐狂???

原帖由 wcpcelia 於 11-3-3 08:53 發表
星島日報 : 2011-03-03 (星期四) 6:03 AM
(綜合報道)
(星島日報報道)諸葛梓岐(Marie)前晚在iBLUES時裝騷上公布將於年底下嫁Neway二太子薛嘉麟。對於即將成為陳法拉的真正妯娌?Marie表示不欲回應,但當被追問是否早已與男 ...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 kc_01k 於 11-3-3 08:57 發表
我唔睇內文, 見倒佢個名已經好乞我憎, 我淨係知道, 佢嫁得出就偷笑啦, 仲唔收爹. 想質佢食屎.
我都冇睇內文, 我淨係想將佢個頭塞入屎塔JA

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

法拉雖然都是大陸妹, 但從來無出過一句聲

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原來係內地佳麗...
原帖由 hannui 於 11-3-3 13:55 發表
大陸妹一名,
再來香港!

話自己阿 ...

雲母殿

又笑咗
原帖由 牛精仔 於 11-3-3 16:10 發表
我都冇睇內文, 我淨係想將佢個頭塞入屎塔JA

雲母殿

開頭都有架...
所以對佢地兩個d印象都係麻麻地咋...
原帖由 grace_xian 於 11-3-3 16:12 發表
法拉雖然都是大陸妹, 但從來無出過一句聲

珍珠宮

畀面勳章

碌葛粉皮

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 kc_01k 於 2011-3-3 08:57 發表
我唔睇內文, 見倒佢個名已經好乞我憎, 我淨係知道, 佢嫁得出就偷笑啦, 仲唔收爹. 想質佢食屎.

對呢個人無好感,句句有骨,以攻擊人地上位,心地唔好.

雲母殿

你張相....
真係用心良苦呀
原帖由 FullOfBlessing 於 11-3-3 16:37 發表

對呢個人無好感,句句有骨,以攻擊人地上位,心地唔好.

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 EVA222 於 2011-3-3 09:55 發表
淨係諗到:家門不幸.

但雜誌話未來99好like佢喎

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 wcpcelia 於 2011-3-3 16:40 發表
你張相....
真係用心良苦呀

為大家好啫,費時靚得滯令大家分心

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

兩個女人做左1家人...真係依家先知...

別墅

點解2少揀佢就真係唔知~可能鬼cum眼~
可能佢對男友會好好呱??好嗲???
唔係點會結過婚呢!
唔睇身家唔去睇佢d大話, 佢都okay既!
事實. 個樣係老d, 但唔差, 有身材~

首頁

尾頁

跳至