自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔覺喎. 我好羨慕佢d 囡囡又靚又聽話, 自己湊3 個都仲有時間整蛋糕. 佢個 blog 我就只係睇左整蛋糕. 扮唔扮野都係大家生活態度唔一樣, 有人高調有人低調.

伯爵府

我唔覺佢扮嘢喎!!寫blog 都唔一定多人睇架!多人睇係佢本事吖!

禁止訪問

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔覺~仲好欣賞佢一個湊3個周圍去
湊3個真係唔易~我都係你呢個post到第一次入佢個blog到睇...佢3個女好可愛

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

想做虎媽.
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

公爵府

好多人都會出D咁樣既POST: 今日我個仔生日...今日我地十週年, 之類....

我覺得高調羅, 但唔覺得假...真真假假又如何, 網絡世界, 何需咁認真?????

伯爵府

我反而覺得佢好叻....1個湊3個,仲識整咁多野...

伯爵府

我唔覺. 我反而覺得佢幾叻.

大宅

你對人性,真係了解透徹.....

你都應該將對人生的觀點用黎寫下blog:lol:

原帖由 mrsright 於 11-3-6 19:21 發表
人就總有虛榮心.

我睇個位blog主初初真係覺得自己個套育兒方法幾好, 幾有效, 幾得, 寫係blog一方面固然係想share, 另一方面, 當然希望有人讚賞或欣賞.

我諗無人鍾意寫野出黎俾人噓咁被虛啩 ?

到有人睇, 有人讚, ...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 焱焱 於 11-3-6 23:49 發表
你對人性,真係了解透徹.....

你都應該將對人生的觀點用黎寫下blog:lol::" />
對對太太寫d野, 我一向都會睇哂, 我係佢粉c

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

大宅

我都想同你講,我個妹係你粉絲,搵日你要比張簽名相我個妹.

原帖由 牛精仔 於 11-3-6 23:53 發表
對對太太寫d野, 我一向都會睇哂, 我係佢粉c

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

全職媽媽個边都已經識佢 我覺得佢好叻喎 起碼佢做到1個湊3個 又可以做埋家頭細務買餸煮飯 重有時間寫blog 同上bk 又識整蛋糕 就算真係扮嘢(我唔認為佢係扮嘢) 佢都真係做到晒喎 扮得起有餘喎

我識有啲朋友未結緍 就算結咗婚又未生bb 都成日講到自己好似湊仔專家咁啦 鬼咁多意見批評 個啲人重扮嘢啦

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 焱焱 於 11-3-6 23:56 發表
我都想同你講,我個妹係你粉絲,搵日你要比張簽名相我個妹.
乜咁客氣, 我耕開田嘅, 老粗一名...對對太太就唔同, 佢開blog, 我一定加入粉c會....

仲有件叫"阿3"嘅物體, 唔識佢想打佢一身, 識佢嘅就拖佢入後巷, 同樣地, 如佢開blog, 我一定支持:lol :lol

子爵府

有D同感~!!不過又無諗到用樓主你個做法..!好似頭先我唔知你講邊個就又按左入去喇~又俾多左一次佢添~HAHAHAHA
不過點都好喇~我畢嬲都係鐘意睇就睇..唔睇就按都唔按入去果D人~就算之前佢話佢上報..我都係睇左佢份報紙咁大把..都無按入去佢個BLOG度睇~!!
如果一個湊三個就好勁..我真係覺得我99簡直無得頂呀..因為佢一舍 湊大7個呀..都係無工人自己湊架..佢仲堅(純粹講笑XD)

大宅

畀面勳章

我也有這個媽媽的感覺.

原帖由 bobonico 於 11-3-6 18:34 發表
我入左bk 唔係好耐, 唔識0個位媽媽, 我過我都覺得佢好hard sell, 好似一update左個blog 就出個post, 我覺得有d多得滯
我明白佢想同大家share佢既育兒法, 不過佢唔似simply share, 佢係好想好想你睇佢個blog
個人意見 ...

大宅

阿3是誰?偶像派定實力派?:)

打佢一身就明,拖入後巷有咩攪?

原帖由 牛精仔 於 11-3-7 00:03 發表
乜咁客氣, 我耕開田嘅, 老粗一名...對對太太就唔同, 佢開blog, 我一定加入粉c會....

仲有件叫"阿3"嘅物體, 唔識佢想打佢一身, 識佢嘅就拖佢入後巷, 同樣地, 如佢開blog, 我一定支持:lol :lol ...

琥珀宮

原帖由 焱焱 於 11-3-7 00:23 發表
阿3是誰?偶像派定實力派?:)

打佢一身就明,拖入後巷有咩攪?
阿3呀....偶像派黎架:lol :lol

拖入後巷有咩攪.... 有咩建議 ? 佢好早瞓架...應該睇唔到:lol:lol

講返開blog先啦, 一陣比人琴pink離題....

大宅

呢個有必要出吓声。

樓主,可能有好多人對英囯無你認識咁深。佢寫出嚟大家分享吓,無壞啫。

佢可能唔係每一篇都寫得好,或大家教仔女嘅方法唔同,但寫咁多野,好花心机同時間架,大家回應吓係支持佢。好過一d人乜都唔做。

要take care 三個?我係會想死架或精神分列架,同係英國真係有時會好悶架,寫下野抒發吓都好好。好多人都唔敢寫就係驚比人咁樣話。

加上佢其實只係小妹妹一名咋,無乜做過野就嫁咗人,當然寫嘅野唔太全面冋成熟。但佢而家寫嘅只係一d陳述短文,我見及我想,都幾有趣。好難揾到一d咁樣肯同自己同胞分享嘅人,好多人都係收收埋埋,方死益人架。

佢有一篇寫外囯人唔鍾意香港人d乜。。大声講野;一路講野一路食野同burping。。。。寫得好好,希望多d香港人睇吓,認同嘅咪改善一下。

香港人真係欠缺咗一份讚賞人嘅氣量,多數就話人哂命。好似之前話人upload d 相喺fb好假咁。其實d 人真係影咗d相好開心架嘛,自己都係啦。

樓主請不要將以上之說話take it personal. No offence 架,大家只係傾吓計。

要做正經野啦-bye bye !

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

覺得佢好叻,自己湊3個,仲又整旦糕....

首頁

尾頁

跳至